Бивши играчи на Ливърпул - фен тема

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Re: Бивши играчи на Ливърпул - фен тема

Мнениеот wu_dnica » 07 авг 2014 00:43

TEDIMAR99 написа:Изображение
:) :)

Машииииин !!!!!!!
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 авг 2014 16:26

Новият вратар на Байерн (Мюнхен) Хосе Рейна коментира трансфера си в германския шампион. Испанецът идва от Ливърпул срещу 2 млн. паунда. Той е наясно, че е взет да бъде резерва на Мануел Нойер, но пък е амбициран да не остави нещата така. "Дойдох тук, защото искам да спечеля възможно най-много трофеи. Искам да побеждавам, да тренирам здраво и да се конкурирам с Нойер. Надявам се да помогна на отбора винаги когато това се наложи", заяви Пепе Рейна.

Плешо как си вярвааа :shock: :shock:

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 08 авг 2014 17:30

wolf написа:
Новият вратар на Байерн (Мюнхен) Хосе Рейна коментира трансфера си в германския шампион. Испанецът идва от Ливърпул срещу 2 млн. паунда. Той е наясно, че е взет да бъде резерва на Мануел Нойер, но пък е амбициран да не остави нещата така. "Дойдох тук, защото искам да спечеля възможно най-много трофеи. Искам да побеждавам, да тренирам здраво и да се конкурирам с Нойер. Надявам се да помогна на отбора винаги когато това се наложи", заяви Пепе Рейна.

Плешо как си вярвааа :shock: :shock:

Не я разбирам тази злоба по Рейна. :? Преди 4-5 години беше доста добър вратар и ви е спасявал кожата не малко пъти. Направи няколко много добри сезона при вас.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 08 авг 2014 18:04

Те тука помнят само издънките, не им обръщай внимание - много са злопаметни, никой играч за нищо не става и така..

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 12 авг 2014 01:07

wu_dnica написа:

Машииииин !!!!!!!

Кой пък го иска този пенсионер :roll: :?
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 12 авг 2014 01:40

kirchaka написа:
wu_dnica написа:

Машииииин !!!!!!!

Ван Гаал явно :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 авг 2014 03:39

Gil-galad написа:
kirchaka написа:
wu_dnica написа:

Машииииин !!!!!!!

Ван Гаал явно :)

На световното нямаше такъв черноработник, изора терена в жегата

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 14 авг 2014 16:05

Наказанието на Суарес остава, така че всички любители на конспирациите да са живи и здрави. Единственото облекчение е, че ще му позволят да тренира.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 авг 2014 18:22

Барнс ,искам да взема отношение по темата Джонджо Шелви .Няма как да ми се измъкнеш :) Имаме спор с тебе от три години за тоя звяр ,нали така ?
Аз казах ли ти ,че ще стане играч от него ? Ще ме слушаш ей. Много ми е ясна тая игра .
Барнс ,Джонджо е страшен бе .Абе пълни ми душата бе човек .От първата минута ги зачатка тия ,направо ги изкърти :)
Много голяма спортна злоба .Уникален .Освен това ,много добре чете играта ,израстнал е тактически . Освен това ,ми той НЯМАШЕ ГРЕШЕН ПАС бе нашия ??? Идеален беше за заместник на Джерард ,но Брендън явно не го харесва .
Аз винаги съм го казвал...за мен ,продажбата на тоя талант е една от малкото грешки на Брендън Роджърс в Ливърпул. Ще видиш ,че след тоя сезон Шелви ще играе отново в по голям отбор ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 16 авг 2014 18:25

suareshampion написа:Барнс ,искам да взема отношение по темата Джонджо Шелви .Няма как да ми се измъкнеш :) Имаме спор с тебе от три години за тоя звяр ,нали така ?
Аз казах ли ти ,че ще стане играч от него ? Ще ме слушаш ей. Много ми е ясна тая игра .
Барнс ,Джонджо е страшен бе .Абе пълни ми душата бе човек .От първата минута ги зачатка тия манафи ,направо ги изкърти :)
Много голяма спортна злоба .Уникален .Освен това ,много добре чете играта ,израстнал е тактически . Освен това ,ми той НЯМАШЕ ГРЕШЕН ПАС бе нашия ??? Идеален беше за заместник на Джерард ,но Брендън явно не го харесва .
Аз винаги съм го казвал...за мен ,продажбата на тоя талант е една от малкото грешки на Брендън Роджърс в Ливърпул. Ще видиш ,че след тоя сезон Шелви ще играе отново в по голям отбор ..

ами на мен не ми харесва,защото е леко дървен и си вади необмислени картони...явно и твоичкия не го е харесал и затова го натири.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”