TEDIMAR99 написа:
![]()
Машииииин !!!!!!!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
TEDIMAR99 написа:
![]()
Новият вратар на Байерн (Мюнхен) Хосе Рейна коментира трансфера си в германския шампион. Испанецът идва от Ливърпул срещу 2 млн. паунда. Той е наясно, че е взет да бъде резерва на Мануел Нойер, но пък е амбициран да не остави нещата така. "Дойдох тук, защото искам да спечеля възможно най-много трофеи. Искам да побеждавам, да тренирам здраво и да се конкурирам с Нойер. Надявам се да помогна на отбора винаги когато това се наложи", заяви Пепе Рейна.
wolf написа:Новият вратар на Байерн (Мюнхен) Хосе Рейна коментира трансфера си в германския шампион. Испанецът идва от Ливърпул срещу 2 млн. паунда. Той е наясно, че е взет да бъде резерва на Мануел Нойер, но пък е амбициран да не остави нещата така. "Дойдох тук, защото искам да спечеля възможно най-много трофеи. Искам да побеждавам, да тренирам здраво и да се конкурирам с Нойер. Надявам се да помогна на отбора винаги когато това се наложи", заяви Пепе Рейна.
Плешо как си вярвааа![]()
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
wu_dnica написа:TEDIMAR99 написа:
![]()
Машииииин !!!!!!!
kirchaka написа:wu_dnica написа:TEDIMAR99 написа:
![]()
Машииииин !!!!!!!
Кой пък го иска този пенсионер![]()
Gil-galad написа:kirchaka написа:wu_dnica написа:TEDIMAR99 написа:
![]()
Машииииин !!!!!!!
Кой пък го иска този пенсионер![]()
Ван Гаал явно
suareshampion написа:Барнс ,искам да взема отношение по темата Джонджо Шелви .Няма как да ми се измъкнешИмаме спор с тебе от три години за тоя звяр ,нали така ?
Аз казах ли ти ,че ще стане играч от него ? Ще ме слушаш ей. Много ми е ясна тая игра .
Барнс ,Джонджо е страшен бе .Абе пълни ми душата бе човек .От първата минута ги зачатка тия манафи ,направо ги изкърти![]()
Много голяма спортна злоба .Уникален .Освен това ,много добре чете играта ,израстнал е тактически . Освен това ,ми той НЯМАШЕ ГРЕШЕН ПАС бе нашия ??? Идеален беше за заместник на Джерард ,но Брендън явно не го харесва .
Аз винаги съм го казвал...за мен ,продажбата на тоя талант е една от малкото грешки на Брендън Роджърс в Ливърпул. Ще видиш ,че след тоя сезон Шелви ще играе отново в по голям отбор ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта