Шансовете са 50/50, може би Стяуа имат малко предимство зарди опита, но пък с Лудогорец се предполага, че се познават добре, предвид контролите.
Това за Легия е пълна кретения, който е забравил в клуба, че играчът е наказан трябва да отнесе брутална глоба. Друг въпрос е, че наистина е несправедливо чак да им присъдят служебна загуба, защото за 4 минути онзи надали е променил нещо.
Относно жребия, успех на БАТЕ и Лудогорец. Ако Зенит и Наполи се класират също няма да се раазсърдя. А и дано Марибор изнасили шотландските административни дървосекачи, ако не се лъжа преди 2 години пак някакви врътки извън терена ги нбутаха в групите на ЛЕ.
Жребий плейофен кръг - Шампионска Лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребий плейофен кръг - Шампионска Лига
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Nuro написа:Няма от какво да се притесняваме, Лудогорец си влизат почти сигурно в групите. Няма как тоя цигански отбор Стяуа да продължи. Цигански отбор, с циганска публика, играчите мангали, някои играли и по наще ниви. Хич не ми ги хвалете. К*р за Стяуа!
Като почнете с тези малоумни епитети тея цигани когато са играели а дори са и печелили ШЛ най - силния отбор с който Лудогорец е имал мачове и дербита е бил Доростол Силистра

Nuro написа:Няма от какво да се притесняваме, Лудогорец си влизат почти сигурно в групите. Няма как тоя цигански отбор Стяуа да продължи. Цигански отбор, с циганска публика, играчите мангали, някои играли и по наще ниви. Хич не ми ги хвалете. К*р за Стяуа!
Каза привърженикът на отбора с 3 българи.

- bilyaletdinov
- Контакти:
dreben23 написа:Дано!
И най-важното, дано няма кръвопролития, че турци и англичани кат се напият си бало капаците! Помните предполагам как се колеха с Лийдс едно време.
Да се колят амуджите, к'во ти пука

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Не съм привърженик на Лудогорец, тъпан
bilyaletdinov написа:dreben23 написа: Притеснява ме доста и Арсенал, в Турция се играе много трудно.
При такъв баланс на Венгата в плейофите за ШЛ, не знам от какво се плашиш![]()
P12 W12 D0 L0 F29 A3

[center]Съединението прави силата![/center]
Офтопик:
runnersa написа:Nuro написа:Няма от какво да се притесняваме, Лудогорец си влизат почти сигурно в групите. Няма как тоя цигански отбор Стяуа да продължи. Цигански отбор, с циганска публика, играчите мангали, някои играли и по наще ниви. Хич не ми ги хвалете. К*р за Стяуа!
Като почнете с тези малоумни епитети тея цигани когато са играели а дори са и печелили ШЛ най - силния отбор с който Лудогорец е имал мачове и дербита е бил Доростол Силистра![]()
![]()
Еми дай цял живот да живеем с вперен поглед в миналото. И какво като са печелили ШЛ преди 25 години. Сега са си едно посредствено източно-европейско отборче.
runnersa написа:dreben23 написа:Стига сте ревали, ето кои влизат в групите:
Селтик, Залцбург, Апоел, Лудогорец :D, Бате, Арсенал, Стандарт, Леверкузен, Лил, Атлетик б
Офтопик:
Хм Наполи може да се лигавят в ЛЕ но в ШЛ изорават тревата според мен Испания ще останат с 3ри представителя но всеки случай това е голямото дерби на плейофите и ще станат много хубави мачове...
А Арсенал като знам колко "трудно" играха в Турция миналата година срещу по - силния Фенербахче (настоящ шампион и сигурен участник в ШЛ) и сега няма да имат проблеми споко
Само дето това не е състезание по оране.Дори средняшки Испански отбор може да отстрани който и да е Италиански,а да не говорим за четвъртия в Испания.
Nuro написа:runnersa написа:Nuro написа:Няма от какво да се притесняваме, Лудогорец си влизат почти сигурно в групите. Няма как тоя цигански отбор Стяуа да продължи. Цигански отбор, с циганска публика, играчите мангали, някои играли и по наще ниви. Хич не ми ги хвалете. К*р за Стяуа!
Като почнете с тези малоумни епитети тея цигани когато са играели а дори са и печелили ШЛ най - силния отбор с който Лудогорец е имал мачове и дербита е бил Доростол Силистра![]()
![]()
Еми дай цял живот да живеем с вперен поглед в миналото. И какво като са печелили ШЛ преди 25 години. Сега са си едно посредствено източно-европейско отборче.

1997/98, ШЛ, предв. кръг
Стяуа – ЦСКА 3:3
ЦСКА – Стяуа 0:2
2004/05, УЕФА, първи кръг
Стяуа – ЦСКА 2:1
ЦСКА – Стяуа 2:2
2011/12 Лига Европа, плейоф
Стяуа – ЦСКА 2:0
ЦСКА – Стяуа 1:1
3 от 3 за Стяуа с/у ЦСКА последните три пъти когато румънците играят с български отбор.
цесека-то победа нямат от 6 мача с/у Стяуа.
Не знам. Вероятно Лудогорец няма да продължат. Вероятно няма.
Стяуа – ЦСКА 3:3
ЦСКА – Стяуа 0:2
2004/05, УЕФА, първи кръг
Стяуа – ЦСКА 2:1
ЦСКА – Стяуа 2:2
2011/12 Лига Европа, плейоф
Стяуа – ЦСКА 2:0
ЦСКА – Стяуа 1:1
3 от 3 за Стяуа с/у ЦСКА последните три пъти когато румънците играят с български отбор.
цесека-то победа нямат от 6 мача с/у Стяуа.
Не знам. Вероятно Лудогорец няма да продължат. Вероятно няма.