Що се отнася до жребия мисля, че ще се падне Олборг на Лудогорец.
От другия поток искам Арсенал - Атлетик Билбао.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BRF написа:RedeviL написа:BRF написа:Балкански Орел написа:Попринцип на Лудогорец винаги им се падат най кофти съперници от както са започнали да ходят по Европата.Може би само групата на ЛЕ беше на тяхна страна.Дано да не им се падне Легия, всичко друго требва да бият, ако искат да влязат в ШЛ.
Легия малко се надценява заради това,че биха Селтик.Ама сега се сещам,че и Артмедия ги биха тях с много 5 ли 4 ли?Вчера по гонга слушах,че един от двата скандинавски(май Малмьо) били във форма защото били в 17 кръг от шампионата.Те май ще са най-трудни за отстраняване в предвид формата на шампионите!
Поне аз не съдя за силата на Легия от мачовете им със Селтик.. Следял съм предимно в полското първенство, където се представят много добре! Доста сериозен и амбициозен отбор са.
Малко наизуст ми е мнението!Доверявам ти се!
Ето и участниците:
ШАМПИОНСКИ ПОТОК
Поставени:
Ред Бул Залцбург (Австрия) - 46.185
Стяуа Букурещ (Румъния) - 39.451
АПОЕЛ Никозия (Кипър) - 37.650
БАТЕ Борисов (Беларус) - 33.725
ЛУДОГОРЕЦ РАЗГРАД (БЪЛГАРИЯ) - 18.125
Непоставени:
Марибор (Словения) - 16.200
Легия Варшава (Полша) - 15.275
Слован Братислава (Словакия) - 8.700
Малмьо (Швеция) - 6.265
Олборг (Дания) - 5.260
НЕШАМПИОНСКИ ПОТОК
Поставени:
Арсенал (Англия) - 112.949
Порто (Португалия) - 105.459
Зенит Санкт Петербург (Русия) - 73.899
Байер Леверкузен (Германия) - 70.328
Наполи (Италия) - 61.387
Непоставени: Атлетик Билбао (Испания) - 54.542
Лил (Франция) - 45.300
Копенхаген (Дания) - 45.260
Стандард Лиеж (Белгия) - 38.260
Бешикташ (Турция) 32.840
motg написа:Според мен ще изтеглят Марибор, и мачовете ще са същите както с Партизан, отборът с повече шанс ще продължи.
venci_1913 написа:Малоумни журналя . Всичко без поляците е идеално
Черният козел написа:motg написа:Според мен ще изтеглят Марибор, и мачовете ще са същите както с Партизан, отборът с повече шанс ще продължи.
Какъв шанс ! Партизан бяха надиграни категорично.За 180мин,владееха топката 30% !
Лудогорец няма да бъде поставен в третия квалификационен кръг. Новината бе съобщена от президента на полския Легия Богослав Леснодорск в социалната мрежа "Туитър". Тимът му е изваден от най-комериалния европейски турнир, заради нерадовен игач в състава му.
Вероятните съперници на тима от Разград са австрийския Залцбург, Стяуа Букурещ, Апоел Никозия, кошмарът на Левски и Литекс, БАТЕ Борисов и шотландският Селтик, който заема мястото на Легия Варшава, заради служебната победа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта