Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Прогнозирам равенство 1-1 с голмайстори Причиненко и, разбира се, Емил Ангелов. След мача очаквам Нанков да поздрави играчите за мъжката игра и да каже, че трябва да минат няколко години, за да се обиграе отбора.
CSKA 78 написа:TristaNNN написа:Прогнозирам равенство 1-1 с голмайстори Причиненко и, разбира се, Емил Ангелов. След мача очаквам Нанков да поздрави играчите за мъжката игра и да каже, че трябва да минат няколко години, за да се обиграе отбора.
Нещо не ти се получи!![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Капитанът на Емил Ангелов пък до последно ще бъде под въпрос.
memnto написа:Не това, но като цяло. Разбираемо е.![]()
+ товаКапитанът на Емил Ангелов пък до последно ще бъде под въпрос.
kartacha_hs написа:На Армията ние сами се бихме с 6. А и сега ми изглеждате по-слаби от тогава. Ще видим де. Моята лична прогноза е 2:1 за ЦСКА, ако Митко Алексиев и Лозев са резерви, като един от двата гола ще е супер тъп. Такъв, дето после 2-3 кръга напред те е яд, че си пуснал. А ако излязят Деян Лозев и Митко Алексиев титуляри, мачът ще е 1:2 за нашите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта