Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот terata » 08 авг 2014 08:38

zlatan написа:http://www.viasport.bg/fchamp.php?id=380&round=3
това за съжаление скъпи Левскари е класирането на Б-отборите или както обичаме да казваме ние Левскарите юношите ни ,младите ни таланти,и какви ли не определения.Ами предпоследно място от 3 кръга.Браво млади таланти перфектни сте.
Браво Дани
Браво Испански методисто.
Да ви го начу.ам на всички за условията в които играете и тренирате и да заемате това място
Мама ви да е.а и продажниците ви да е.а.

А така, вън...тц, тц испанчето от две седмици е в България ама как вече не е научил треньори и играчи да играят кат Барселона. Боре и ти, как може от месец-два си на работа в Левски и нищо не си свършил. Веднага вън!

ПП: Вие наред ли сте бе?

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 08 авг 2014 09:32

Херо ще направи голяма глупост, ако дойде в Левски. Той ще стане поредния употребен левскар от безскрупулния аген на ДС - Тодор Батков. Така малко по-малко все повече ще се стеснява кръга на желаещите да работят в Левски. Естестввено всичко може да се промени много бързо, достатъчно е само Бай Ганьо да го няма.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 08 авг 2014 09:41

makedonski написа:Херо ще направи голяма глупост, ако дойде в Левски. Той ще стане поредния употребен левскар от безскрупулния аген на ДС - Тодор Батков. Така малко по-малко все повече ще се стеснява кръга на желаещите да работят в Левски. Естестввено всичко може да се промени много бързо, достатъчно е само Бай Ганьо да го няма.

Никога не се знае, може да изчезне безследно след някой лов :mrgreen:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 авг 2014 10:03

Levski4Ever написа:Гледам тука писма се пишат, плюнки се хвърлят. Ало!? Разсъждавайте малко. Вие ако сте на мястото на Гонзо и действително треньора е откровен аматьор, който не умее да си води тренировките като хората, няма ли да го махнете? Правиш Х с Локо Пд на Герена и падаш от чорбите! Е много ясно, че го махаш и то веднага. Много бивши управленци в Левски биха го направили (Андрей Желязков, Наско Сираков и т.н.). Вие развитие видяхте ли в сравнение с контролите? Тва в мача с Локо Сф не беше развитие, а просто някакво по-голямо желание от играчите след тежката серия. Пълна подкрепа за Гонзо от мен въпреки сълзливите писъмца на тоя или оня и откровените простотии на някои други!

Именно Гонзо декларира, че това е човека за поста треньор на Левски и отново той му гарантира престой на Герена и време за работа. И историята с Мурсия предизвика подобни реакции по-скоро защото това беше върха на сладоледа, а не единствения проблем и разминаване между обещанията на Гонзо и делата му.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 авг 2014 10:07

Tommi написа:
BadBoy написа:Много баби,хилаво бебе

Две глави мислят по-добре от една. ;)

Но пък двама капитани потапят кораба :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 авг 2014 10:12

Присъединявам се към мненията, че Херо тряба да е в Левски на всяка цена, пък ако ще и да къса билетчетата на входа. Явно нещо се мъти, водят се преговори под сурдинка, медиите си измислят всякакви теории, но притеснителното за мен в случая е покаянието на бащицата. Ей Богу, тоя като се разприказава нищо добро не се случва след това :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 08 авг 2014 13:32

Последно търсили ли сте Херо да идва при вас или не? :shock: :?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 авг 2014 13:36

memnto написа:Последно търсили ли сте Херо да идва при вас или не? :shock: :?

Спокойно от понеделник започва работа в Левски. Не се притеснявай ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 08 авг 2014 13:38

Хич не съм се притеснил, но отрича да са правени каквито и да било опити да се свържат с него от страна на Гонзо или някой друг. :?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 авг 2014 13:42

Не мисля, че Херо би работил с катил като Гонзо и добре разбирайки, че ще е поредният бушон на Борат ... освен ако не став въпрос за доста пари (което ме съмнява). Ще поживеем, ще видим :)

ПП: В.Вуцов старши с Гонзо директор би било епохално :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”