metodito написа:Изход от ситуацията няма. Вариант е да се даде цялата власт на Гонзо. Да видим. Ако станем шампиони, което гледайки вчерашния мач на Разград с Партизан ми се струва абсурдна мисъл, или вземем купа, да видим в Европа сам какво може да направи. Ако не стане, сам ще напусне. Работата е там, че трябва и директор... Трябва някой над треньора. Кой ще се оправя с въпросите по неустойките на Славиша и Пепе? Кой ще контролира Боримиров. Кой ще оправя договори, занимава се с възнаграждения, бонуси? Сигурно има и административна работа. Каквото и да стане, независимо от резултата от втория му престой, Гонзо вече натрупа опит извън терена. Жалко за Йока, Жалко за Пепе, ама... и да го говорим и да не го говорим... А Гонзо си мисля, че и без натиск от трибуните, като види, че не става работата ще си тръгне.
Според мен Гонзо няма да е дълго треньор освен, ако някак си с помоща на Херо отбора се стабилизира и заиграе добре. Иначе Гонзо ще е треньор максимум до зимната пауза "ако преди това мустака не направи номер, за да изгони Гонзо и Херо" след това ще си заеме мястото на директор. Само дано през това време намерят нормален треньор. Очаквам и Херо да се включи добре в набирането на попълнения. Ако се сключи и ново спонсорство да има и парици за играчи, например с тия израелци или Газпром ще е добре.