Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 07 авг 2014 20:52

niki87 написа:С Гонзо играхме най-силния си футбол от 2006 насам и бяхме на един автогол от излизане от групите на ЛЕ, и то срещу шампиона на Франция.

Аз пък си мислих, че тогава треньор беше Ясен Петров.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 07 авг 2014 20:54

Eminem написа:
terata написа:
Eminem написа:батков не преговарял с Херо, Гонзо също. Кой тогава ? Тонев ? Нали вече не се бъркал в клуба ?

Точно жеппеца е преговарял. Нали Херо наскоро каза, че е говорил "неформално" с Иво Тонев за завръщането му на Герена. В задачата се пита като какъв Тонев води преговори от името на Левски, след като 100 пъти си подаде оставката и твърди, че няма нищо общо с отбора, освен строежа на сектор А.

Циркът в Левски е пълен.

Това го знаем всички,не е нужно да се повтаря през страница.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 авг 2014 20:55

Херо в Левски е най-смисленото, което ще се случи в клуба от много години насам! Може би някои ще си спомнят темата ми " Херо, твоето място е в Левски!" отпреди няколко месеца. Не е важно как се е стигнало дотук, важното е, че СЕ СТИГНА дотук!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2014 20:55

Eminem написа:
niki87 написа:С Гонзо играхме най-силния си футбол от 2006 насам и бяхме на един автогол от излизане от групите на ЛЕ, и то срещу шампиона на Франция.

Аз пък си мислих, че тогава треньор беше Ясен Петров.

Сега последно кой е бил треньор. Като сме падали бил Гонзо, като сме биели - Ясен, така ли? И според мен Ясен беше треньор тогава. Два аргумента: Гонзо даже в групите нямаше да влезе, камо ли точка да вземе, и след това загубата от ЦСКА. Гонзо щеше да им скъса ушите още на полувремето, но нея нехранимайковци щяха да излязат и поне да не паднат по такъв начин.

А според мен Херо прави грешка. Батков е идиот! И работейки при този, живота му ще съсипе. Колкото и да ми дават, ако съм един можещ професионалист, като Херо, не бих отишъл да работя при тоя! Нервите ми ще отидат на кино. Убеден съм, че Херо не го прави от користни цели, а от някакъв криворазбран морален дълг (приказките на "разбирачите" как той предал "Левски" и такива ми ти хорски приказки), но не си струва да си троши нервите. Като сложиш некадърните футболисти, качулките, семкаджиите и анархията на Герена...
Последна промяна от metodito на 07 авг 2014 21:03, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 авг 2014 21:00

terata написа:
go6obebeto написа:Спортният директор на Левски Георги Иванов ще стовари сериозен товар от плещите си. В понеделник за главен мениджър на „сините“ ще бъде назначен Димитър Димитров-Херо, информира „Тема Спорт“.
Във вторник двамата са имали среща в Бургас, като са провели близо тричасов разговор. На срещата са били обсъдени всякакви детайли – от състоянието на отделните футболисти и отбора до това на целия клуб. В крайна сметка Димитров е приел предложението да работи в тандем с Иванов.
В неделя специалистът ще изгледа от трибуните гостуването на Левски на Берое, а в понеделник ще бъде назначен за главен мениджър. Негов асистент ще бъде Петър Колев, който му беше помощник в Черноморец (Бургас) и саудитския Ал Кадисия. Херо по всяка вероятност ще стои на резервната скамейка и ще помага на Гонзо, който ще продължи да се води треньор.
Димитър Димитров ще се занимава със селекцията, ще следи работата в Детско-юношеската школа, ще присъства на почти всички тренировки и ще води някои от заниманията на тима. Такава роля, макар и за кратко, Херо изпълняваше в Ботев (Пловдив). Подобна функция той имаше и в националния отбор, когато селекционер беше Христо Стоичков.
Работата на „Герена“ няма да е новост за Димитър Димитров. Той беше треньор на Левски в началото на века и донесе шампионската титла на „сините“ след петгодишно прекъсване – през 2000 г. Спечелването й стана възможно след кървав гол на Гонзо срещу ЦСКА.

Абе пак на Гонзо измишльотините... треньор Гонзо, директор Гонзо, мениджър Херо... :shock: ! Херо треньор, Гонзо директор и тва е или обратното, кви са тия глупости с мениджъри и тем подобни глупости.

Tук съм съгласен с теб. Какви са тези измислени длъжности съветник и т.н. Това са длъжности за източване на пари, някой може ли да ми каже какви са задълженията на един съветник. Ето Вуцов е съветник на Тонев, някой знае ли каква работа е свършил

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 авг 2014 21:07

konvoec написа:
MagicMoments написа:
Спортният директор на Левски Георги Иванов ще стовари сериозен товар от плещите си. В понеделник за главен мениджър на "сините“ ще бъде назначен Димитър Димитров -Херо, информира "Тема Спорт“. Във вторник двамата са имали среща в Бургас, като са провели близо тричасов разговор. На срещата са били обсъдени всякакви детайли – от състоянието на отделните футболисти и отбора до това на целия клуб. В крайна сметка Димитров е приел предложението да работи в тандем с Иванов. В неделя специалистът ще изгледа от трибуните гостуването на Левски на Берое, а в понеделник ще бъде назначен за главен мениджър. Негов асистент ще бъде Петър Колев, който му беше помощник в Черноморец и саудитския Ал Кадисия. Херо по всяка вероятност ще стои на резервната скамейка и ще помага на Гонзо, който ще продължи да се води треньор. Димитър Димитров ще се занимава със селекцията, ще следи работата в Детско-юношеската школа, ще присъства на почти всички тренировки и ще води някои от заниманията на тима. Такава роля, макар и за кратко, Херо изпълняваше в Ботев (Пловдив). Подобна функция той имаше и в националния отбор, когато селекционер беше Христо Стоичков. Работата на "Герена“ няма да е новост за Димитър Димитров. Той беше треньор на Левски в началото на века и донесе шампионската титла на "сините“ след петгодишно прекъсване – през 2000 г.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=502325

Каквото и очаквах от Гонзо :) .Дано поне малко спрете да го критикувате сега.

Тука и никъде не са се събрали някви си хора, които специално са някъде, за да пишат против Гонзо и да го критикуват и т.н.
Навсякъде му се гледат успехите и обратно, правилните и неправилните решения и се коментират те. Няма да му правя евала на Гонзо(ако греши), само защото е Гонзо. Не е по-голям от Левски и ако продължава с грешките, е свободен да си тръгва. Според мен този му ход, ако успее да го осъществи, ще е добър за Левски. А дано!

Ще е добър ако не е на някакъв безсмислен пост, без права и задължения

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 авг 2014 21:17

modor написа:Херо, още преди време каза, че не желае да заема треньорска длъжност ;)

"Бих работил в клуб и не като треньор, но не знам, защо си мисля, че моята сила е долу на терена.''

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=501050

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 авг 2014 21:30

darakchiev_77 написа:
Решението за освобождаването на Хосе Мурсия от старши треньорския пост на Левски е взето изцяло от Георги Иванов, категоричен е мажоритарният собственик на клуба Тодор Батков. Той говори и по темата за очакваното назначение на Димитър Димитров на ръководен пост в клуба. "Мурсия се отрече от думите си. Първо искам да кажа, че всички спортно-технически въпроси ги решава Георги Иванов. Да, съгласува ги и с мен. Аз го подкрепих, както и във всичко друго. Както по време на подготовката, така и в първите два мача нещо куцаше. Привлякохме доста футболисти и искахме да бъдем конкурентноспособни, но нещата просто не вървят. Решихме да му предложим да прекратим договора без циркове, а видяхте какво стана", каза той. "Херо направи чудеса в Левски, макар и за половин сезон. Тогава не взимах решенията, а ми беше указано да прекратя договора. Толкова неудобно ми беше, че извиках да присъства и човекът, който предизвика това уволнение", добави Батков.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=502360

В типичния си стил Бащицата загатна за стари драми. Кой ли ще да е този
съветник. Аз нещо не се сещам кво беше тогава.

По принцип Сираков каза, че е махнал Херо заради емоционалният му характер, и наказаният които си е изкарвал. Отелно всеки може да провери, че човекът кой то коли и беси в онзи момент е Чорни

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 авг 2014 21:36

Докато не стане факт идването на Херо в Левски няма да го коментирам. Но дали с него или без си остава големия проблем в Левски, вечно привличането на куп нови играчи през зимата или лятото. Оставям това, че няма гаранции дали ще си паснат с другите играчи и ще се раздават за клуба максимално и това, че изобщо така не се гради класен отбор като се взимат футболисти на килограм. Лошото е че като се говори така още след първите 2-3 мача и се демотивират настоящите играчи. Как ще е съсредоточен един цял екип в работата си и като се знае че голяма част от него ще го махнат след някои друг месец. Трябва да престанат с тези приказки на всеослушание. Не подкрепям тази идиотска трансферна политика която я има от години насам в Левски, но поне като са решили така, да я правят тихо и тайно в затворен кръг по горните етажи. Това е върха на безумието с обявяването гръмко на това, как ще има нов отбор всеки следващ полусезон. Така че и с Херо и без него няма голяма разлика като нямаш мотивиран отбор... Ей вие в Левски почнете малко да мислите най-накрая. Само глупака се спъва два пъти в едно и също нещо, по един и същи начин, а вие го правите за n-ти път! Стига!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 авг 2014 21:37

terata написа:
Eminem написа:батков не преговарял с Херо, Гонзо също. Кой тогава ? Тонев ? Нали вече не се бъркал в клуба ?

Точно жеппеца е преговарял. Нали Херо наскоро каза, че е говорил "неформално" с Иво Тонев за завръщането му на Герена. В задачата се пита като какъв Тонев води преговори от името на Левски, след като 100 пъти си подаде оставката и твърди, че няма нищо общо с отбора, освен строежа на сектор А.

а преговорите са били на плажа

Върни се в “Левски”