Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
батков не преговарял с Херо, Гонзо също. Кой тогава ? Тонев ? Нали вече не се бъркал в клуба ?
Ако Херо стане треньор не вярвам да дава на Гонзо да му се бърка в работата.Със сигурност имаме нужда от него и той може да вдигне отбора най-накрая.
Този път май ще се получат нещата между Херо и Левски.
Не мисля, че Херо ще е треньор. Все пак се взима предвид и здравето му.
На която позиция застане Херо, все ще е полезен.
Да видим другата седмица какво ще стане.
tevez написа:Този път май ще се получат нещата между Херо и Левски.
На мен ми е интересно как Гонзо ще му даде да води отбора в някои тренировки като не е треньор,но да видим.
Eminem написа:батков не преговарял с Херо, Гонзо също. Кой тогава ? Тонев ? Нали вече не се бъркал в клуба ?
Точно жеппеца е преговарял. Нали Херо наскоро каза, че е говорил "неформално" с Иво Тонев за завръщането му на Герена. В задачата се пита като какъв Тонев води преговори от името на Левски, след като 100 пъти си подаде оставката и твърди, че няма нищо общо с отбора, освен строежа на сектор А.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Искахте Херо,гледам ще се навие,сега пък се дразните кой е преговарял с него.Няма угодия.

Stahlgewitter написа:Искахте Херо,гледам ще се навие,сега пък се дразните кой е преговарял с него.Няма угодия.
Ми просто хората се дразнят от непрестанните лъжи, на теб обаче явно не ти пречи да те лъжат нонстоп!
- Stahlgewitter
- Контакти:
- metodito
- Контакти:
Официално Батков не е приемал тоневата оставка (пък и не е сигурно кой на кого е подчинен, май). На сайта (http://levski.bg/the_club.php), той все още е посочен, като председател на управителния съвет. По документи, не знам. Дали ходи на работа също. Ако не ходи на работа и се води на работа... Аз ако си направя три дена самоотлъчка от работа, на четвъртия мога да отида да си взема заповедта за уволнение само... Ама, за едни може, за други - не.
Гонзо ясно каза, че вече е треньор. А Херо, нещо, като мениджър - в Гонг го пише. Трансфери, връзка с Боримиров, скаут... такива ми ти неща. Миналата година Гонзо като треньор се представи доста по-добре от Херо.
На мен ми е интересно как Гонзо ще му даде да води отбора в някои тренировки като не е треньор,но да видим.
Гонзо ясно каза, че вече е треньор. А Херо, нещо, като мениджър - в Гонг го пише. Трансфери, връзка с Боримиров, скаут... такива ми ти неща. Миналата година Гонзо като треньор се представи доста по-добре от Херо.
Последна промяна от metodito на 07 авг 2014 20:53, променено общо 1 път.
terata написа:Eminem написа:батков не преговарял с Херо, Гонзо също. Кой тогава ? Тонев ? Нали вече не се бъркал в клуба ?
Точно жеппеца е преговарял. Нали Херо наскоро каза, че е говорил "неформално" с Иво Тонев за завръщането му на Герена. В задачата се пита като какъв Тонев води преговори от името на Левски, след като 100 пъти си подаде оставката и твърди, че няма нищо общо с отбора, освен строежа на сектор А.
Циркът в Левски е пълен.