Лудогорец - непоставен в плейофа за Шампионска лига!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Лудогорец - поставен в плейофа за Шампионска лига!

Мнениеот petko.h.markov » 07 авг 2014 19:33

BRF написа:Ще отговоря,въпреки че и двамата смотаняци не заслужавате.Все пак тук има доста свестни хора и го правя заради тях!
1.Фен съм на ЦСКА и като такъв искам отборът ми да побеждава и да бъде шампион.
2.Футболът към момента е повече пари,отколкото всичко друго.
3.Лудогорец и без това е най-богатия клуб в България.Ако в момента между двата клуба има пропаст,при евентуално влизане в ШЛ ще стане като Гранд каньон,което е ясно че не ме устройва.
Хубавата част на евентуалното влизане в групите е че навярно ще дойдат готини отбори.
Едно влизане на Лудогорец в групите на ШЛ,според мен ще е лошо за Клуба ми и затова се надявам да не стане ;) !Преди 8 или колкото са там години,когато отбора от Подуене влезе си мислих,че с тези пари ще стане хегемон за години напред :lol: !
Та така!Нека Лудогорец си побеждава който си иска,просто кинтите са проблем!

Точно така.Всички тук в казана.Никакво излизане навън.
Не пожелавай на другия това,което не искаш да ти се случи на теб.Не е лошо повече хора да го спазват.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 07 авг 2014 19:33

Betchualeng Arnaikem написа:
runnersa написа:И кво стана ли Левки хегемон :lol: :lol: :lol:
Напротив с това влизане Киро ще си начеши крастата и долу горе това ще е както стана и с Левски на всички е ясно че тези групи са тавана на БГ отборите едва ли някой си мечтае за Европейски Шампион :lol: Нека да влязат да се запишат в Историята и проекта ще започне да си зализа след като мечтата и тавана като за наш отбор са достигнати ;)
Това е бе момчета един пробив в ЛЕ едно влизане в групите на ШЛ следващия сезон и слизаш надолу БГ отбор НЕ МОЖЕ да постигне повече видяхте го с Левски сега наред е Лудогорец ;)

При умно изразходване на парите може да се постигне и трета, и четвърта година прилично представяне в ЕКТ. Не говоря за нови групи на ШЛ, не знам какви си класирания в ЛЕ и т.н; просто прилично представяне. А постоянното добро представяне там носи някакви пари, носи поне малко публичност на играчите, които евентуално биха опитали да продадат (пак за прилични за България пари), а тези пари дават възможност за улесняване на задачката да се доминира в А група.

Разбира се целия въпрос е дали тия пари ще се използват за всичко това. Левски не само не стана хегемон но и тръгна надолу просто защото отбора, пробил в ЕКТ беше разбит а парите от ЕКТ - очевидно не се използваха за тези цели.

Не знам в БГ всякаш има фиксидея да се запишеш че си играл в ШЛ там като те отупат с 3-4, 5 гола си казваш това беше максимума на отбора не може да се постигне повече и почваш повече да мислиш (визирам собственика) как да усвоиш спечелените Евросредства отколкото за проекта (в случая каузата) си :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 авг 2014 19:37

petko.h.markov написа:
BRF написа:Ще отговоря,въпреки че и двамата смотаняци не заслужавате.Все пак тук има доста свестни хора и го правя заради тях!
3.Лудогорец и без това е най-богатия клуб в България.Ако в момента между двата клуба има пропаст,при евентуално влизане в ШЛ ще стане като Гранд каньон,което е ясно че не ме устройва.
Хубавата част на евентуалното влизане в групите е че навярно ще дойдат готини отбори.
Едно влизане на Лудогорец в групите на ШЛ,според мен ще е лошо за Клуба ми и затова се надявам да не стане ;) !Преди 8 или колкото са там години,когато отбора от Подуене влезе си мислих,че с тези пари ще стане хегемон за години напред :lol: !

Не пожелавай на другия това,което не искаш да ти се случи на теб.Не е лошо повече хора да го спазват.

Абе нека си ходят където искат!Нека бият с 9:0 Партизан и който ще да е там!Ако в ЦСКА има спонсор,който да дава по 6-7 милиона евро за да сме конкурентни ОК!Ако искат и Барселона на Ноу камп да бият!
Кво се правиш на много дълбок!
За мен най-важен е ЦСКА,което не означава другите да са зле!
Къв казан,кви глупости!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 авг 2014 19:47

BRF написа:
petko.h.markov написа:

Абе нека си ходят където искат!Нека бият с 9:0 Партизан и който ще да е там!Ако в ЦСКА има спонсор,който да дава по 6-7 милиона евро за да сме конкурентни ОК!Ако искат и Барселона на Ноу камп да бият!
Кво се правиш на много дълбок!
За мен най-важен е ЦСКА,което не означава другите да са зле!
Къв казан,кви глупости!

Толкова си бесен,че не помниш преди минути какво си написал.Каква е връзката между успеха на единия и неуспеха
на другия.Па и ЦСКА да успее,успеха на Лудогорец какво пречи ЦСКА да успее.Такъв казан-български.Завист и злоба
ако някой е по.добър,по-умен,по-богат от теб.Вместо да се стараеш да го стигнеш,ти му завиждаш.И С КАКВО ТВОЯТА
ЛИЧНА ЗАВИСТ ЩЕ ПОПРЕЧИ ДА СПЕЧЕЛЯТ МИЛИОНИТЕ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 авг 2014 19:51

petko.h.markov написа:
Толкова си бесен,че не помниш преди минути какво си написал.Каква е връзката между успеха на единия и неуспеха
на другия.Па и ЦСКА да успее,успеха на Лудогорец какво пречи ЦСКА да успее.Такъв казан-български.Завист и злоба
ако някой е по.добър,по-умен,по-богат от теб.Вместо да се стараеш да го стигнеш,ти му завиждаш.И С КАКВО ТВОЯТА
ЛИЧНА ЗАВИСТ ЩЕ ПОПРЕЧИ ДА СПЕЧЕЛЯТ МИЛИОНИТЕ?

Много си зле бе човек!На какво съм бесен?Какво не помня?Явно ти си пишеш без да четеш!На никой не завиждам,още по-малко пък мога да попреча на някого да спечели милионите!Всъщност,явно трябва да бъда лицемер,за да съм готин в тоя форум :lol: !Е,няма да стане!
Казах какво и защо и се аргоментирах!Ако нещата не ти харесват си е твой проблем!Щом ти е кеф Лудогорец да става все по-богат ОК,уважавам мнението ти,не го споделям но го уважавам!Само ако обичаш не ме квалифицирай.
ПОВТАРЯМ,че разделям ФУТБОЛНИТЕ от ФИНАНСОВИТЕ резултати!
Връзката между успеха на единия и неуспеха на другия са въпросните финанси!

bobo.110
Контакти:

Мнениеот bobo.110 » 07 авг 2014 20:17

Здравейте, накратко за "чудещите се" защо му е притрябвало на Лудогорец на участва в Ш.Л.
1.Финансовата част. От 2012 г. наградния фонд САМО за достигането до груповата фаза е 8.6 млн евро. Като добавим приходите от ТВ права, билети и евентуално от някоя и друга спечелена точка, то приходите при всички положения ще надхвърлят 10млн Евро, сиреч над 20 млн Лева!

2. Когато станеш разпознаваем в Европа надграждането се случва много по - лесно, защото когато изпратиш оферта за някой по - претенциозен футболист, той няма да се чуди... тия па са кви са.. от Унгария ли беха, от Албания ли? - А ще са ония дето 2г подред не пропускат да са сред елита на Европейския футбол.

3. Едва ли е уместно да сравняваме Батков с Домусчиев (За тези които правят аналогии с участието на Левски)
Със сигурност могат да бъдат изложени още поне 100000000 плюса на това да достигнеш до групите, всичко друго е дребно заяждане..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2014 20:21

BRF написа:
Кашчей написа:Тенкю баби, за отговора, който естествено бе предизвикан. :mrgreen: :mrgreen:
Определено ми беше ясно още от първият ти пост защо не искаш тези пари в Лудогорец, но пък ме изкефи това, че все пак си призна причината на всеослушание. Това е доста показателно и не би трябвало повече да ти прави впечатление, когато някой не харесва ЦСКА по една или друга причина 8-) 8-) ..дори без да е привърженик на "Левски" Сф.
Всъщност, проблемите на ЦСКА са в самият ЦСКА и да обвиняваш Лудогорец, че могат да печелят пари, за разлика от вас е доста ...бих казал- нелепо.

"Много си тъп Саше"!Кво си предизвикал бе бастун :lol: !Още в първото мнение си го казах и кво!?Какво да признавам,все едно съм крил нещо :? !Всеки е в правото си да харесва или да не харесва някой или нещо и дори понякога не му е нужна причина!Не ме интересува кой харесва ЦСКА и кой не!
И за какво точно съм обвинил Лудогорец ,относно проблеми на ЦСКА?Казах,че не искам да ги печелят,което си е нормално!Не те знам какво работиш,но аз не правя банкет когато някоя от конкурентните ми фирми спечели клиент вместо мен!
Ма кво ти се обяснявам на теб все едно не си те знам къв си!

След "много си тъп" и "бастун" е ясно и ти какъв си!
Естествено, че няма да правиш банкети, но тогава от загубена поръчка страдат личните ти финанси, а не виждам ЦСКА и Лудогорец да са в един поток в ЕКТ, за да страдаш, че бяхте безкрайно некадърни, за да продължите..докато те продължиха. То и в един поток да сте, пак си зависи от вашата кадърност. Конкурентът ти, ако е по-кадърен от теб, що ще го кълнеш? А дали обвиняваш Лудогорец-косвено да-те печелят, а ние не печелим, което не е добро от моя гледна точка-ерго те не трябва да печелят, за да печеля аз.. ми вие що не спечелихте, след като Лудогорец не ви бяха конкурент в ЕКТ?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 авг 2014 20:26

Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:Тенкю баби, за отговора, който естествено бе предизвикан. :mrgreen: :mrgreen:
Определено ми беше ясно още от първият ти пост защо не искаш тези пари в Лудогорец, но пък ме изкефи това, че все пак си призна причината на всеослушание. Това е доста показателно и не би трябвало повече да ти прави впечатление, когато някой не харесва ЦСКА по една или друга причина 8-) 8-) ..дори без да е привърженик на "Левски" Сф.
Всъщност, проблемите на ЦСКА са в самият ЦСКА и да обвиняваш Лудогорец, че могат да печелят пари, за разлика от вас е доста ...бих казал- нелепо.

"Много си тъп Саше"!Кво си предизвикал бе бастун :lol: !Още в първото мнение си го казах и кво!?Какво да признавам,все едно съм крил нещо :? !Всеки е в правото си да харесва или да не харесва някой или нещо и дори понякога не му е нужна причина!Не ме интересува кой харесва ЦСКА и кой не!
И за какво точно съм обвинил Лудогорец ,относно проблеми на ЦСКА?Казах,че не искам да ги печелят,което си е нормално!Не те знам какво работиш,но аз не правя банкет когато някоя от конкурентните ми фирми спечели клиент вместо мен!
Ма кво ти се обяснявам на теб все едно не си те знам къв си!

След "много си тъп" и "бастун" е ясно и ти какъв си!
Естествено, че няма да правиш банкети, но тогава от загубена поръчка страдат личните ти финанси, а не виждам ЦСКА и Лудогорец да са в един поток в ЕКТ, за да страдаш, че бяхте безкрайно некадърни, за да продължите..докато те продължиха. То и в един поток да сте, пак си зависи от вашата кадърност. Конкурентът ти, ако е по-кадърен от теб, що ще го кълнеш? А дали обвиняваш Лудогорец-косвено да-те печелят, а ние не печелим, което не е добро от моя гледна точка-ерго те не трябва да печелят, за да печеля аз.. ми вие що не спечелихте, след като Лудогорец не ви бяха конкурент в ЕКТ?!

Добре,който разбрал,разбрал,бастун!Само да уточня,че никога не съм кълнял(както ти се изразяваш)Лудогорец,дори не съм им пожелавал загуба или отпадане!Не съм им пожелавал и победа!Казах,че заради 10 милиона евро,които биха спечелили при влизане в групите ще ги изстреля много нагоре,не искам да се класират!Това не е добре за ЦСКА и затова не го искам,ама ако стане,поне ще има навярно готини мачове в България!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 авг 2014 20:35

saract написа:
GOLEADOR написа:Нашата база на ДЮШ я взе държавата.А без база трудно се изграждат футболисти .За съжаление държавата дава пари на някой отбори да развиват спортната си база,докато на ЦСКА се взима готова такава и се иска наем за да ползва собствения си стадион.Ако това не е двоен стандарт здраве му кажи! :evil:

Има ли друг български отбор на който българската държава да е подарила стадион в идеалния център на София.Ей така защото е любимо комунистическо отроче.Аз като български гражданин който си плаща данъците съм категорично против от моите данъци да се спонсорират комунистически изроди като ЦСКА.Купете си терен някъде и си стройте стадион.С ваши пари разбира се.Като всеки нормален клуб.И престанете да рекетирате българския народ.Никой не ви е длъжен за нещо.

Нещо много те е фрустрирал отбора на ЦСКА.Интересно защо не си загрижен за ЦСКА както за Спартак Пловдив.Та ЦСКА е създаден година по-късно от Спартак по идентичен начин.Предполагам,че си малък и не си данъкоплатец,но питай родителите си дали са съгласни да дават пари на Домусчиев.Щото от ЦСКА може да се взима наем,но на Лудогорец се дават пари и то пари от мен,от родителите ти и от всеки гражданин на републиката който си плаща данъците!
П.П.
Ти от кой отбор си?Или си защитник на малките отбори като Лудогорец и Спартак Пловдив?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2014 20:36

BRF написа:Добре,който разбрал,разбрал,бастун!Само да уточня,че никога не съм кълнял(както ти се изразяваш)Лудогорец,дори не съм им пожелавал загуба или отпадане!Не съм им пожелавал и победа!Казах,че заради 10 милиона евро,които биха спечелили при влизане в групите ще ги изстреля много нагоре,не искам да се класират!Това не е добре за ЦСКА и затова не го искам,ама ако стане,поне ще има навярно готини мачове в България!

Много бързо се редактира!
Кефите такива пичове!

Пак да питам: кой попречи на ЦСКА да отстрани Зимбру и да играе поне за групите на ЛЕ? Трябва ли да пожелаваш неуспех на конкурента, само защото ти си в пъти по-некадърен от него, та да му убие градушка и лозето, и нивата, за да не може да излезе още по-напред от мен, дето не знам нито кога да ора, нито кога да сея?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Лудогорец”