Caligula furious 77 написа:Не разбирам каква е тази самоцел за групите на ШЛ?
Дори и да влязат в групите Лудогорец,има две ясни неща:
1.Стадионът,на който ще се изиграят мачовете ще бъде пълен,защото поне един от отборите в групата на зелените ще бъде гранд,а може грандовете да са повече!
2.Лудогорец ще "излязат" от тези групи с пълна кошница/врата от голове,защото отборите в тези групи не се лигавят,като в групите на ЛЕ!
В този смисъл ми е чудно,след като силата на българските отбори в последните 20 години стига,само за ЛЕ!Защо въобще нашите отбори се напъват да влизат в групите на ШЛ,където само ще берат срам?!
Просто класата на нашите отбори,дори на Лудогорец е максимум за ЛЕ!
Ами пари. Чух, че щяли да вземат 8 милиона от тия пусти групи, евро при това. Че то за нашия футбол това са много пари бе.
Правилно изразходвани 8 милиона евро биха бутнали солидно напред май всеки български отбор. А тъй като Лудогорец и без това си има пари с подобна сума биха могли да си позволят поне няколко футболиста, които биха били истинска класа за А група, а наистина сериозно класни играчи в А група.. ми подозирам, че ако на терена има едновременно 2-3 такива те могат и мачове да решават, а ако играят редовно - и титли, такова е нивото на шампионата просто.
Другото, което ми хрумва е коефициента. Сигурно ще има солиден точков бонус за това влизане в групите. А в настоящия момент всички български отбори се нуждаят от точки за коефициент. А и не забравяйте, че Лудогорец въпреки добрите си резултати все пак е нов отбор в ЕКТ, предполагам биха искали и лице да градят пред Европа, да могат после някой лев от трансфери да врътнат. Рекламата си е реклама дори с 0:20 голова разлика :D
Разбира се.. всичко това при положение, че Домусчиев не прибере парите във фонда И аз съм човек за да се обезвъзмезди за положените усилия.