После идват Легия, които изглежда са във форма и смазаха Селтик. Малко след тях слагам двата скандинавски отбора, а Слован определено е накрая.
За предишния кръг си пожелах Партизан. Сега си пожелавам Слован Братислава.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
saract написа:На който не му харесва модела "Лудогорец" моля да посочи алтернатива.
dream team написа:Добрата новина е, че с достигането до плейофите за ШЛ, Лудогорец си осигуриха добри приходи: 2,1 млн евро за плейофа + гарантирани още поне 1,3 млн евро за групите на ЛЕ, ако отпаднат. От тук насетне всичко ще е бонус, програмата минимум е изпълнена.
samo_levski написа:saract написа:samo_levski написа:saract написа:Иначе много ме дразни присъствието на Дучето в агитката на Лудогорец.Всеки знае че той е фен на друг отбор и появата му на ЮНА трудно може да бъде обяснена освен с много финикийски знаци.
ти как изобщо си обясняваш появата на фенове на лудогорец, освен с финикийските знаци?
Разград си поддържа отбора какво толкова.Може да нямат тълпи от фенове но не са и като Ловеч където на мач ходят 200 човека.В Рзаград положението е малко по добро.
кво си потдържат бе, ако не е домуса да ги кара работниците му да ходят по мачове и там ще има по 100 човека на мач. еле пък с тая цена на билетите, дето уж им зашива от по 10 лева. тия хора там с 10 лева ще пият 1 седмица, за мач ще ги дават... всички знаем, че им се дават пари за екскурзии и за ходене по мачовете, ай да не се правим на ударени, а?
мили написа:Много съм доволен, че Лудогорец е притегателна сила за някои от феновете на "грандовете". От както Лудогорец отстрани сърбойките, нямаш покой. Висиш само във форума на Лудогорец.![]()
Много съм ти благодарен, че повдигаш нивото на моя отбор. Продължавай, ти си първия, след теб няма никой.![]()
![]()
![]()
Ще има още да лаете като кучета, но сте единици във този форум - двама или трима наливат катран в медта.
Лудогорец продължава нагоре, в ШЛ или Лига Европа.
Доволен съм от оценките на много привърженици на други отбори. Ако успеха бе на друг отбор от България, и аз бих постъпил по същия начин
iliyan написа:Защо ли имам спомен ,че за Кирето програма мин. е влизане в групите на ШЛ ! Явно нищо не е изпълнено според поставените цели от собственика.
iliyan написа:saract написа:На който не му харесва модела "Лудогорец" моля да посочи алтернатива.
saract написа:iliyan написа:saract написа:На който не му харесва модела "Лудогорец" моля да посочи алтернатива.
Нямаш грижи. Кройф и Барселона.
Оценявам чувството ти за хумор.И безкрайната умереност.Можеше да кажеш и Ринус Микелс и Аякс.Или Боб Пейсли и Ливърпул.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта