CTAHKO написа:-1914- написа:Станко, съветвам те да не намесваш България в мазната ти пропаганда.
Едно е да пускаш про-руската, платена пропаганда, друго е вече да ми
правиш и връзка с Български герои. Сериозно си просиш белята.
Който има акъл в главата си, води дискусия в темата и така като гледам, хубава дискусия става с различни и разнопосочни мнения

Ти къде си тръгнал, не ми е ясно. Никакви аргументи, никакви факти, никакви въпроси. Само елементарни квалификации, които едва ли ще ме впечатлят по някакъв начин

Аргументите ти какви са бе, смешко? Няма смисъл да се дискутира с платен трол. Върши си там работата, само не ми намесвай Български герои.
Украйна - Шипка, АЛО, тиква куха, къде си тръгнал бе? Аргументи имал, аргументи от РИА Новости и Alternews и т.н.
Това обективно ли е? Аз имам командировки до Русия поне два пъти всяка година, ти знаеш ли каква мизерия е там бе?
Половината градове са с отворена канализация и смърди на лайна навсякъде, пияници по пейките през 5 метра.
Русия не е Москва и Петербург, а пълно с хора които живеят в тотална мизерия, не последно и заради БОКЛУЦИ като тебе
и другите тролове които за жълти стотинки си драскат гнусната пропаганда навсякъде. Ебаси и безморалния парцал, как не те е срам.
А модераторите къде се? Колко още такива теми ще му давате да пуска?