Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2014 21:02

petko.h.markov написа:Ясно.Като миналата година.Пак си гоним опашката.Стабилизиране.

Петко, аз не разбирам от какво в момента си недоволен, наистина. Вярно, отпаднахте от ЕКТ, но и по-големи отбори са отпадали на ранен етап. Не ви е чак толкова лоша селекцията, набихте за пети пореден път Левски. Ако очакваш игра, както в края на 80-те, с треньор Пенев и с Костадинов, Стоичков и Любо Пенев в състава-трудно ще стане при сегашните реалности. При такова развитие на школите у нас, дори след 10 години с умиление ще си спомняш за днес, освен ако не станете нещо като Реал, Челси, ПСЖ или Ман Сити, откъм легионери с качества.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 авг 2014 21:30

Кашчей написа:
petko.h.markov написа:Ясно.Като миналата година.Пак си гоним опашката.Стабилизиране.

Петко, аз не разбирам от какво в момента си недоволен, наистина. Вярно, отпаднахте от ЕКТ, но и по-големи отбори са отпадали на ранен етап. Не ви е чак толкова лоша селекцията, набихте за пети пореден път Левски. Ако очакваш игра, както в края на 80-те, с треньор Пенев и с Костадинов, Стоичков и Любо Пенев в състава-трудно ще стане при сегашните реалности. При такова развитие на школите у нас, дори след 10 години с умиление ще си спомняш за днес, освен ако не станете нещо като Реал, Челси, ПСЖ или Ман Сити, откъм легионери с качества.

Свикнал съм да си поставям някаква РЕАЛНА цел,която да постигна,на базата на възможностите си/финансови,умствени,на екипа ми/От 22г. съм на улицата и благодаря на Бог съм успял да оцелея аз и фирмата ми.
За това сега питам-каква е целта на тази мащабна селекция.Мачът в неделя? Пари нямаме,а харчим като за световно.
Човек,когато нещо не знае,пита другите по-умни от него.Нищо лично.Относно миналото-нямам никакви илюзии.Живея
в тази страна и съм здраво стъпил на земята.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 авг 2014 17:57

Баскетболиста може би ще се окаже добро попълнение, но защо трети или четвърти ляв бек, изгубих им бройката...Десен бек кога??

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 авг 2014 18:15

Venko123 написа:Баскетболиста може би ще се окаже добро попълнение, но защо трети или четвърти ляв бек, изгубих им бройката...Десен бек кога??

Тоя рита и с двата крака :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 авг 2014 18:23

Не знам с кои крака рита, ама А.Попов се превръща в "легендарния" номер две.
Явно докато Стойчо е треньор ще трябва да го гледаме как се движи едвам едвам на десния бек и ще имаме проблеми в защита.
Пък после да не се чудите защо не създаваме много положения и не вкарваме повече голове.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 авг 2014 18:24

Red joker написа:
Venko123 написа:Баскетболиста може би ще се окаже добро попълнение, но защо трети или четвърти ляв бек, изгубих им бройката...Десен бек кога??

Тоя рита и с двата крака :lol:

Значи ще върши работа и в центъра .... :):)
Селекция на кило въобще не ме кефи .... още в началото на лятото бях резервиран (Камбуров и Марки). Вече идва в повечко ...

едит: Апата си върши работата - просто няма алтрнатива. Не атакува - да, но и си охранява прилично зоната :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 авг 2014 12:47

Те пък Лудогорец, като се изръсиха 5 млн лв. за един бек, голяма селекция направиха. Тоя е 3 класи под Кайсара и не виждам с какво е по-добър от нашия Апостол, та струва 2.5 млн евра.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 авг 2014 13:12

mistreated написа:Те пък Лудогорец, като се изръсиха 5 млн лв. за един бек, голяма селекция направиха. Тоя е 3 класи под Кайсара и не виждам с какво е по-добър от нашия Апостол, та струва 2.5 млн евра.

Апостол е сравнително стабилен в защита, но е пълна дупка в нападение. Ангуло май е точно обратното.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 авг 2014 13:19

Т.е. изхождайки от философията на Стойчо последните 2 сезона ( отзад 0:0, а напред каквото стане), Апата си е перфектен :)
Според мен, качество трябва в центъра ... от къде ще дойде - един Господ знае.
Продажбата на Чочев отвори сериозна дупка в отбора, но пък запуши финансова такава.
За съжаление, такива са реалностите.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 07 авг 2014 13:31

Тончи Кукоч вече е футболист на ЦСКА. Договорът на хърватския защитник е за 2 години. Месечното му възнаграждение е в размер на 12 000 лева.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=502361

Върни се в “Архив”