Защо избрах своя любим отбор!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Защо ЦСКА???

Мнениеот cska_90 » 26 ное 2009 20:41

Phoenix_ написа:Хаха,, сложил си аватар на Питбул, и ходенето на мачове и фенщината му осмислят живота :roll: :?: :!: :lol: И специално натъртил, че не пропуска мач, като си мисли, че само ходенето на мач те прави голям фен... Пич ти си жалък... Не че имам нещо против да си фен на цска, ама е смешно това което казваш... и е толкова жалко.... сигурен съм, че много често говориш за семкари и си горд, че видиш ли не пропускаш мач и си най-великия фен... :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Сигурен съм, че си и голям "побойник", мразиш гейовете и циганите и си върл патриот(разбирай комплексар)

Убий глупака с мълчание!!
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 ное 2009 20:45

Принципно темата е направена за цесекари и не случайно е в този раздел,ама аре така или иначе и левскарите дойдоха и те да разказват за техния отбор!Та да идват няма лошо :) ;)
Принсипно аз се запалих от 2005 година!!!Тогава ме овладя и ''червената'' магия!
Иначе целата рода сме цесекари!Дядо ми,който беше в казармата 20 години като старшина и си е върл цесекар!Мрази комунисти,нацисти и сякакви такива за което много го уважавам и също така за историите които ми разказваше като бях малък...за комунистите,за нацистите,за българските отбори и т.н.! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 26 ное 2009 20:48

delqnski47 написа:Принципно темата е направена за цесекари и не случайно е в този раздел,ама аре така или иначе и левскарите дойдоха и те да разказват за техния отбор!Та да идват няма лошо :) ;)
Принсипно аз се запалих от 2005 година!!!Тогава ме овладя и ''червената'' магия!
Иначе целата рода сме цесекари!Дядо ми,който беше в казармата 20 години като старшина и си е върл цесекар!Мрази комунисти,нацисти и сякакви такива за което много го уважавам и също така за историите които ми разказваше като бях малък...за комунистите,за нацистите,за българските отбори и т.н.! :)

От 2005г. :shock: :shock: :shock: На колко години си бе човек :shock:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 ное 2009 20:49

niki87 написа:
delqnski47 написа:Принципно темата е направена за цесекари и не случайно е в този раздел,ама аре така или иначе и левскарите дойдоха и те да разказват за техния отбор!Та да идват няма лошо :) ;)

Мисля ,че е на 16!
Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 26 ное 2009 20:50

При мен е доста различно.Дядо ми/Лека му пръст/ беше голям левскар,ама наистина голям,но не от него се запалих по Левски."Виновникът" е друг :lol: ;) Бях на 7-8,може и повече,вече не помня,когато играха Левски и ЦСКА...Майка ми,която е поне 2 пъти по-голям фен на футбола от баща ми,заедно с мен гледаше мача,в който Левски биха с 2-0 или 3-1,нещо такова,и Гонзо вкара 2 гола и игра страхотно.След края на мача тя ми каза,че на следващия мач на Левски ще ме заведе на Герена и така стана.Бях много радостен,и най-важното...гледах Гонзо на живо :) /и в този мач той вкара 1-2 гола/...Това е моята история,колкото и особена да е :)

FORZA CESENA
Контакти:

Мнениеот FORZA CESENA » 26 ное 2009 20:51

ЦЯЛАТА НИ РОДА Е ОТ ЦСКА...........МЪЖЕ,ЖЕНИ,ДЕЦА,И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА...........

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 ное 2009 20:54

niki87 написа:

Другия месец правя 17!Ма по постовете си личи че съм на 47 ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 ное 2009 21:06

Темата е много хубава, поздравления към автора :) Аз се вмъквам не съвсем на място, защото съм привърженик на другия отбор, мисля, че ще се съгласите с мен - в България отборите са два, като единият не може без другия. Да ме прощават слависти, локомотивци (от София и Пловдив), ботевисти и останалите. Гледал съм на живо едни от най-големите имена в българския футбол - Гунди, Пената, Патрата, Митата Якимов,Жоро Соколов, Петър Жеков, ..... да не изброявам всичките..... Много бих искал, отново на мачовете между нашите два отбора да има поне по 40 000 зрители, да престанем веднъж завинаги с простотиите на стадиона и по форумите, да се уважаваме взаимно, защото достатъчно е само да пресметнем броя на титлите и купите на България, спечелени от двата тима, за да осъзнаем, какво означават те за българския футбол. Да ме прощават още веднъж привържениците на останалите отбори, но те могат само да мечтаят засега за нашите успехи :) :) :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 ное 2009 21:10

Captain Stottlemeyer написа:Темата е много хубава, поздравления към автора :) Аз се вмъквам не съвсем на място, защото съм привърженик на другия отбор, мисля, че ще се съгласите с мен - в България отборите са два, като единият не може без другия. Да ме прощават слависти, локомотивци (от София и Пловдив), ботевисти и останалите. Гледал съм на живо едни от най-големите имена в българския футбол - Гунди, Пената, Патрата, Митата Якимов,Жоро Соколов, Петър Жеков, ..... да не изброявам всичките..... Много бих искал, отново на мачовете между нашите два отбора да има поне по 40 000 зрители, да престанем веднъж завинаги с простотиите на стадиона и по форумите, да се уважаваме взаимно, защото достатъчно е само да пресметнем броя на титлите и купите на България, спечелени от двата тима, за да осъзнаем, какво означават те за българския футбол. Да ме прощават още веднъж привържениците на останалите отбори, но те могат само да мечтаят засега за нашите успехи :) :) :)

Радвай се поне че си ги гледал на живо...такива невероятни футболисти... :cry:
Аз надали ще доживея да видя някой да играе като Петър Жеков,Гунди,Любо,че даже и Христо Стоичков!Него малко съм го гледал,ма не е достатъчно!
Sofia.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 ное 2009 21:14

Captain Stottlemeyer написа:Темата е много хубава, поздравления към автора :) Аз се вмъквам не съвсем на място, защото съм привърженик на другия отбор, мисля, че ще се съгласите с мен - в България отборите са два, като единият не може без другия. Да ме прощават слависти, локомотивци (от София и Пловдив), ботевисти и останалите. Гледал съм на живо едни от най-големите имена в българския футбол - Гунди, Пената, Патрата, Митата Якимов,Жоро Соколов, Петър Жеков, ..... да не изброявам всичките..... Много бих искал, отново на мачовете между нашите два отбора да има поне по 40 000 зрители, да престанем веднъж завинаги с простотиите на стадиона и по форумите, да се уважаваме взаимно, защото достатъчно е само да пресметнем броя на титлите и купите на България, спечелени от двата тима, за да осъзнаем, какво означават те за българския футбол. Да ме прощават още веднъж привържениците на останалите отбори, но те могат само да мечтаят засега за нашите успехи :) :) :)

Няма проблем- аз я псунах за ЦСКА-но ако мненията са културни -става и за другите отбори-дали си от ЦСКА<Левски или другите отбори няма значение-важното е да си обичаш отбора и да го подкрепяш докрай!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”