Продължава с пълна сила продажбата на абонаментни карти.Очаква се броя на продадените бройки до сега да нарасне над 1000. Ценните пропуски ще се продават и в деня на мача с Лудогорец.
Сектор „В", Трибуна „Спортклуб" – 100 лв.
Сектор „А", Централна трибуна – 150 лв.
Бизнес-ложа – 250 лв
Срещата с Лудогорец очаква с голям интерес сред феновете на Локомотив.
Добрата игра на смърфовете от началото на сезона, съчетана с прозрачното управление на новото ръководство и завръщането на хората по трибуните, дава гаранция за пълен стадион.
Мачът е в събота от 20:00.
Стани 1 от 1000 и помогни на Локомотив в труден момент!
На Лаута близо до абонаментна карта №1000
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
На Лаута близо до абонаментна карта №1000
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
Re: На Лаута близо до абонаментна карта №1000
Еми...Браво!
Дано да просперира този проект, важно е отборите да не са в ръцете на мутрите
Дано да просперира този проект, важно е отборите да не са в ръцете на мутрите

Прекрасните новини нямат край, това е солидна сума. Отделно и 3000 билета по 7 лева за мача със Славия и сега 5000 срещу Лудогорец, нито една глоба. Добри средства от които се нуждаем, така трябва и да продължаваме.
Събота 20.00ч.Хубаво време. Мисля и аз да ви посетя и да дам моите 7 лв. за Локомотив. Дано победите и дано Лудогорец са отстранили сърбите.
Не е ли смешно да правим теми, че един от популярните отбори е продал едва 1000 карти?
Това е малко, като се радваме, че не сме се класирали в Европа, за да не отпадаме от смешни отбори. Много падна нивото в България. Много. Жалко
Това е малко, като се радваме, че не сме се класирали в Европа, за да не отпадаме от смешни отбори. Много падна нивото в България. Много. Жалко

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Irish stout
- Контакти:
ehh написа:Не е ли смешно да правим теми, че един от популярните отбори е продал едва 1000 карти?
Не бих казал, че е смешно. Просто в България все още нямаме чак такава нагласа за сезонни карти, както в други държави.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Ще ми бъде интересно да видя колко абонаментни карти продават другите отбори. Но при Левски, ЦСКА, Ботев, Славия, Локо София такава информация едва ли ще излезе защото не се пропуска момент да се препере/открадне някой лев...
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
s.th.1926 написа:Ще ми бъде интересно да видя колко абонаментни карти продават другите отбори. Но при Левски, ЦСКА, Ботев, Славия, Локо София такава информация едва ли ще излезе защото не се пропуска момент да се препере/открадне някой лев...
Колко да продават, като гледаш въшките по трибуните. Тия стадиони трябва да са всеки мач на половина пълни за да си говорим за нещо. Особено Левски, който в момента е с 3 трибуни.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- М Камбуров
- Контакти:
браво,аз ще си купя в събота