Aleksandar I написа:Здравейте,
имам нужда от съдействие за популяризирането на една история за едно болно момиче, което буквално до 1 седмица трябва да е събрала голяма сума пари, за да има шанс да живее.
Изпращам клипче, разказващо за нейната история от вчера, създадено от телевизията на партия Атака.
http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4% ... c6259.html
Моля, да ми съдействате да постнем клипчето или статия на заглавната страница и да стои там определено време, за да може максимално много хора да се запознаят със случая на Ивелина.
Ако Вие нямате мъзможност да ми отговорите по този въпрос, моля да ме насочите към някой от екипа Ви, който има подобни правомощия. При желание от Ваша страна мога да Ви изпратя документи, доказващи истинността на случая, като Епикриза, Оферта от Израелската болница, Договор за откриване на дарителска сметка и други.
Моля за бърз отговор, тъй като Ивелина не разполага с никакво време
Истински Ви благодаря !
Александър
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Заседание !
- modor
- Контакти:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
gong/viewtopic.php?f=&t=181469 Май ще трябва да обясняваме,че това не влиза в правата и задълженията на модераторите. 

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
И аз мислех да го напиша, но няма да възприемат. Повечето хора си мислят, че сме на работа в Гонг и ни плащат да цензурираме
Иначе опитах да дам съвет на човека да ползва един от десетината непотребни форуми, но явно не ме разбра.

Иначе опитах да дам съвет на човека да ползва един от десетината непотребни форуми, но явно не ме разбра.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Моля да вземете мерки спрямо потребител Долгопол. Изключително нагъл човек, нарушаващ правилата постоянно всеки ден.
П.П. Имам и снимано това мнение, което е на стр. 26 600 в спам темата, но в момента не мога да кача снимката.

Долгопол написа:Ралке, бегай оттука ковро левскарска
П.П. Имам и снимано това мнение, което е на стр. 26 600 в спам темата, но в момента не мога да кача снимката.
Тва е помияра май. Някой ако може да потвърди някак?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

TodorT написа:Моля да вземете мерки спрямо потребител Долгопол. Изключително нагъл човек, нарушаващ правилата постоянно всеки ден.
Долгопол написа:Ралке, бегай оттука ковро левскарска
И? Ще взема например мерки и ти после пак нещо не разбрал ще ме разнасяш из "Заседание" ама защо така съм направил?!
Някой нещо да знае? Има ли такова нещо трима модератори да дават мнение на потребител срещу колега?
"от злато1234 на 07 Авг 2014 00:11
russia написа:
Офтопик:
Офтопик:
Само, че нищо не съм изял нито оспорил... А и в неделя банчето изчезва.
Говорих с 3-ма модератори и тримата ми казаха, че за това което съм написал, не е за бан, но колегата им така е преценил. За мен не е проблем, до неделя... Ама тъпотата ти и пошлите ти опити за заяждане само показават колко тъпо пърче си всъщност Руске.
"
"от злато1234 на 07 Авг 2014 00:11
russia написа:
Офтопик:
Офтопик:
Само, че нищо не съм изял нито оспорил... А и в неделя банчето изчезва.
Говорих с 3-ма модератори и тримата ми казаха, че за това което съм написал, не е за бан, но колегата им така е преценил. За мен не е проблем, до неделя... Ама тъпотата ти и пошлите ти опити за заяждане само показават колко тъпо пърче си всъщност Руске.

- paceto
- Контакти:
С мен никой не е говорил, а и според мен си лъже най-нагло.