НЯМА КАК с двама нападатели да се атакува ШЛ. С Безяк не знам какво се случва, нямаше един свестен шут цял мач. Ако на него ще разчитате да ви печели мачовете по-добре се откажете. Много е непостоянен. А Кишада, той не е за ШЛ. За 3-ти нападател става, но иначе е слаб..... Трябва да КУПИТЕ класен нападател ( защото те струват пари ), и то ВЕДНАГА!!! А да видим дали Домусчиев ще развърже кесията

Също забелязах колко слаби бяхте при статичните положения и само късметът ви покри. Дано го оправите това, защото не ви виждам иначе. (особено в ШЛ)
Случваше се ваши играчи да бъдат намирани в добра позиция пред наказателното на сърбите, но така и не успяваха вашите да се възползват. По-класен отбор щеше да им набута поне още 2 гола, ако му се бяха предоставяли такива възможности.
Смените на Дерменджиев бяха за мен под всякаква критика. Първо, Марселиньо беше най-опасният играч на Лудогорец и точно него да смени, при положение, че ви трябва гол беше чиста глупост. И второ, трябваше най-късно до 60 минута да е сменил Безяк, защото просто него никакъв го нямаше. Беше длъжен да опита с Кишада, нищо нямаше да загуби.
Иначе честито класиране от мен