Футболните публики(агитки) в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: Футболните публики(агитки) в България

Мнениеот MAXIMUS » 07 авг 2014 00:19

pens написа:Мноооого рядко пиша, но доста редовно чета, докато си пафкам на терасата. Рядко пропускам и мач на Левски.
Искам да ви кажа, че обиколих почти цяла България, защото винаги ми е било любопитно какво се случва на другите "дербита". Останах много разочарован от всички от тях, но най-вече от Ботев - Локо, на което съм бил в последните 2 години, и в двете т.нар. "агитки". Жалката жълта пасмина е събрана от беседките и пейките пред блока, макар и да имат реално 200 човека, които наистина се опитват да направят нещо грандизоно. Копирането на Борусия Дортмунд не искам да коментирам, а и още по-малко счупената ми глава през пролетта. Дербито ми в агитката на Ботев беше 0:0 на "Строежа" миналата година или по-миналата, вече не помня. Наистина много жалки, а очаквах нещо страшно, както те сами се определят. Има и едно клипче в нета с тоя младеж, дето ги разправя. Има акцент като на баба ми, а тя живее в село със 7 души. А Локото тотално ги надпяха. Ама и те не са цвете за мирисане... Може би ги чувах, защото бях в строежкия сектор "Г" и бяха срещу мен, та така всеки от вас знае, че се чува по-силно, отколкото отстрани. Както и да е, Ботев са изключително далеч от публика номер 1. А и не само номер 1, а и много по-назад.
Никой не може да повтори нас и ЦСКА, това е истината. Колкото и да се напъвате. Те бяха много силни на последните дербита, а ние - на последното.
И искам да кажа нещо, което все ме мързеше да напиша. Онова неграмотно човече Ники Александров беше написал, че имало разлика в манталитета, защото ние сме си аплодирали играчите, а "червените" бойкотирали. Нека не пише глупости. Правехме си купона след 0:2 и пляскахме на момчето, Дългия, който ни разпяваше. На никого не му пукаше за дошлия до оградата Гаджев. Даже не го отразихме. Просто момчето, което разпява, изригна с няколко страшни хита, като "чуйте вий с*ине, със празен сектор "Г"... И други преправени песнички заради празната трибуна, юбилея и т.н. А и 30 минути след дербито пяхме за Левски, а не против ЦСКА, което е рядко срещано след загуба. В метрото не искам да ви казвам какво ставаше.
Но, както и да е, слушайте си някакви срамни твърдения за агитката на Ботев. Тези на Левски и ЦСКА са неповторими, моята нормално си ме кефи повече.
Пък си и пишете, да имам забавно четиво, докато си пафкам на балкона. Наздраве и отпадане на Лудогорец ви желая.

П.С.: забравих да добавя. Когато над "Строежа" заваля дъжд, агитката на Ботев издигна за втори път картонената хореография. Мисля че знаете за какво ви говоря.

Има ли смисъл да им се обясняваш !? Всички знаят какви "симпатяги' има в публиките на ЦСКА и Ле'ски. Само незнам къде ги видя тези 200 човека, които се опитват да правят нещо в агитката на Ботев !? Пълна детска градина и имитация на Дортмунд ! Има една група от 50 човека, която прави хубави неща, другото е пълнеж. Но, това е обяснимо поради простата причина, че Пловдив се напълни с помаци и кауни. Сега като ходя на мачове на Ботев, като се огледам около мене само аутсайдери, които преди да продадат нивата на село и да си купят една от двете най-популярни марки автомобили, не бяха стъпвали на стадион. Просто, преди 10-15 години такива шушумиги ги пляскаха зад врата и те не идваха на мачове!
А сега, какво ! Дънковите бермуди, джапанката с един пръст и чантичката през рамо ! Пълна идилия!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 авг 2014 00:21

При тази ниска посещаемост е нелепо да си ги мерим.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 07 авг 2014 00:28

Величайте се един друг, то друго не ви остана. Един вманиачен новобогаташ за 3 години показа на софийските "грандове" как се прави футбол(не го величая, и на мен ми е противен) и вече единствено ви остана да разправяте "еей, глей ква публика имаме", а всъщност сте по 2-3 хиляди на мачовете и се имате за нещо велико. Тия червени и сини агитки им се радвате 200-300 човека, а всъщност изгонихте едни потенциални 10-20 хиляди човека на мач от стадионите. Сами ще се затриете и след 10 години ще сте на същото ниво като класиране и публика както Локо София и Славия :lol:
Изображение

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 07 авг 2014 00:29

Bourgas написа:Шарана са 20 човека утайки, наркомани и алкохолици.

Трима могат да смятат,а двама даже могат и да пишат :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 авг 2014 00:30

Какви публики, какви агитки, какви пет лева като на стадиона са по 2000 човека средно на мач :lol: че си ги и мерите
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

spotty
Контакти:

Мнениеот spotty » 07 авг 2014 00:36

1.Левски
2.ЦСКА
3.Ботев
4.Локо(Пловдив)
5.Надъхан отбор от по-голям град в А група!
Тва е истината - няма кво да спорите! :)

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 07 авг 2014 00:37

pens написа:Мноооого рядко пиша, но доста редовно чета, докато си пафкам на терасата. Рядко пропускам и мач на Левски.
Искам да ви кажа, че обиколих почти цяла България, защото винаги ми е било любопитно какво се случва на другите "дербита". Останах много разочарован от всички от тях, но най-вече от Ботев - Локо, на което съм бил в последните 2 години, и в двете т.нар. "агитки". Жалката жълта пасмина е събрана от беседките и пейките пред блока, макар и да имат реално 200 човека, които наистина се опитват да направят нещо грандизоно. Копирането на Борусия Дортмунд не искам да коментирам, а и още по-малко счупената ми глава през пролетта. Дербито ми в агитката на Ботев беше 0:0 на "Строежа" миналата година или по-миналата, вече не помня. Наистина много жалки, а очаквах нещо страшно, както те сами се определят. Има и едно клипче в нета с тоя младеж, дето ги разправя. Има акцент като на баба ми, а тя живее в село със 7 души. А Локото тотално ги надпяха. Ама и те не са цвете за мирисане... Може би ги чувах, защото бях в строежкия сектор "Г" и бяха срещу мен, та така всеки от вас знае, че се чува по-силно, отколкото отстрани. Както и да е, Ботев са изключително далеч от публика номер 1. А и не само номер 1, а и много по-назад.
Никой не може да повтори нас и ЦСКА, това е истината. Колкото и да се напъвате. Те бяха много силни на последните дербита, а ние - на последното.
И искам да кажа нещо, което все ме мързеше да напиша. Онова неграмотно човече Ники Александров беше написал, че имало разлика в манталитета, защото ние сме си аплодирали играчите, а "червените" бойкотирали. Нека не пише глупости. Правехме си купона след 0:2 и пляскахме на момчето, Дългия, който ни разпяваше. На никого не му пукаше за дошлия до оградата Гаджев. Даже не го отразихме. Просто момчето, което разпява, изригна с няколко страшни хита, като "чуйте вий с*ине, със празен сектор "Г"... И други преправени песнички заради празната трибуна, юбилея и т.н. А и 30 минути след дербито пяхме за Левски, а не против ЦСКА, което е рядко срещано след загуба. В метрото не искам да ви казвам какво ставаше.
Но, както и да е, слушайте си някакви срамни твърдения за агитката на Ботев. Тези на Левски и ЦСКА са неповторими, моята нормално си ме кефи повече.
Пък си и пишете, да имам забавно четиво, докато си пафкам на балкона. Наздраве и отпадане на Лудогорец ви желая.

П.С.: забравих да добавя. Когато над "Строежа" заваля дъжд, агитката на Ботев издигна за втори път картонената хореография. Мисля че знаете за какво ви говоря.

Пафкай си брадъре спокойно , включването в темата ти е много точно.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 07 авг 2014 00:51

ЕМИЛ написа:
sandi74 написа:Като виден семкаджия ще изкажа безпристрастното си мнение.Номер едно са феновете на Ботев Пд всичко друго е в миманса а някъде феновете въобще ги няма.Интересна дискусия ще се получи.

Шизофреник , синята агитка е ненадмината у нас .

Затова ли ви превърнахме в гости на герена,олигофрен? Затова ли във В група ви бихме всички по посещаемост?Затова ли имаме най-висока средна посещаемост?
Много сте ми смешни с вашите митове за великите сини и червени публики дето събирате 12,13,макс 15 000 2 пъти в годината на вашто измислено дерби и чат пат в Европа,ако противника е минимум Ливърпул :) Ако не са ви феновете от провинцията,сте загинали като публики.
ИЗМИСЛЕНИ ОТБОРИ,ИЗМИСЛЕНИ ПУБЛИКИ!

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 07 авг 2014 01:01

Оп забравих моята класация :)

1.Ботев
2.Локомотив(пд)
3.Берое
4-5.Левски,ЦСКА или ЦСКА,Левски все тая
Ако феновте на футбола в страна се ориентират към местните си отбори,което между другото леко започва да се забелязва и 4-5 място ще ви е много.
ЗАПОМНЕТЕ ХУБАВО КАКВО ВИ КАЗВАМ КНИЖНИ СИНЬО-ЧЕРВЕНИ ТИГЪРЧЕТА. СЛЕД ОКОЛО 20-25г ЩЕ СТЕ ТОВА,КОЕТО СА В МОМЕНТА СЛАВИЯ И ЛОКО(СФ)

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 07 авг 2014 01:28

1. Левски - еднолично
2. Цска
3. Ботев Пд (вече са сериозни)
4. Локо Пд (бих ги сложил пред "Ботев", но поради определени причини ги няма никакви последните години, иначе са по-сериозната пловдивска публика)
5. Берое
6. Нема смисъл...сигурно "Славия" :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Върни се в “Футбол - България”