pens написа:Този тарикат с видеото... ходи на мачове, не кисни в youtube.
Аз приключвам с писането, че със "жалтити" не може да се спори и това е ясно. Те си знаят тяхното си, макар да не осъзнават колко жалки са, как нямат титла от аспарухово време и т.н. Протестирайте срещу Интерпол за бат ви Цецо, вместо да се занимавате с истинските агитки, които няма да стигнете и след милион години. Това еЗатова ви мразя и винаги съм ви мразел. Жалко че полицията от десетина години вече спира наказателните акции още от гарата
И никога никого не сте разбили. Или поне аз не съм присъствал. Тоест, няма как да е било срещу нас. Просто сте едни заблудени момченца и това е
Приятна вечер ви желая и се надявам на тежък фалит за Металик, та пак да се забавлявам
На доста мачове съм ходил, видеото от ютуб е много показателно какво представлява агитката ви - професия "фенове" и дилърчета на дрога. 50% от гостуващата ви така наречена агитка са подобни подчовеци като тези от видеото, останалите са глорихънтърчета от местната област.
Не споря,че като ултракултура ЦСКА и Левски са доста по-напред, но сравнено с гърци,турци и сърби сте като "агитката" на Лудогорец. Със здраве господин корав lad.