Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот konvoec » 06 авг 2014 22:46

Serafim написа:Наско може да обича Левски, обаче е готов да тръгне срещу отбора, щом Батков е зад него... Аз лично мислех, че Наско може да стегне дисциплината, обаче като видях колко е безсилен и той - все тая...

Той и Йовов така не можа нищо да направи, ама човека излезе и каза - еми не става, не се работи така и пр. Без да обижда, напада, пише по фейсбук и пр.

А трябваше...
Мощен х*й за мустака. Всички, ама всички трябва да му акат в устенцата, за да види и обществото за какво става въпрос. А не всеки много миличък и тихичък и мусташ никога не е виновен така.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2014 22:48

Чудно ми е ако Гонзо успее,какво ще пишете тогава?

Лично аз, ще съм супер happy. Първо, защото "Левски" е успял, и след това, защото Гонзо ще си е възвърнал доверието ми. Не знам с колко хора тук се скарах, заради Гонзо - директора и Гонзо - човека. В качествата на Гонзо като човек не съм се разколебал, но относно Гонзо като някой, който може да е ръководител, водач в един голям клуб, а не просто на един отбор... Много е глупаво също, че ръководните фактори в "Левски", така и не намериха наследник на Гонзо на терена още докато беше футболист. Можеше ли да бъде Иса това? Съмнявам се, че качулките щяха да приемат деветка с първо име Исмаил... [offtopic]Така, както Мариян за много левскари ще си остане "циганина".[/offtopic] А знаем, че тея имат някаква необяснима власт... Дали Домо можеше да бъде решението? Кой знае. Но това също е един от проблемите на "Левски" в последните няколко години. Чужденец не може да е деветка в "Левски"!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 авг 2014 22:56

Stahlgewitter написа:А да,така е,с Петев щяхме да сме минимум в групите на ШЛ.И твоята не е лесна :lol:

Със сигурност щяхме да имаме по-кадърен директор, макар и не толкова обичан. И със сигурност щяхме да имаме по-кадърен треньор от сегашният.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 авг 2014 22:59

Stahlgewitter написа:Няма ли да питаш и с какво се хранят,какво пият и какви жени харесват?

Такъв и отговор очаквах, което още повече засилва съмненията ми.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 авг 2014 23:01

Stahlgewitter написа:
Кашчей написа:Добре де-Гонзо направи тази селекция, дори селекцията на тренера. От самолет се вижда, че всичко бе съшито с бели конци от него-той му води куци коне, а иска от него да ги направи състезателни, с тайната мисъл, че тренера ще се провали и Гонзо с чиста съвест ще му заеме мястото, което му е и крайната цел. Сега, след като той е тренер, тия калпазани изведнъж ще станат непобедимите в синьо! С всяка година селекцията ви е все по-калпава, но защо пък да не дадете още един шанс на Гонзо..след дадените му три досега!

Кашчей,никой не твърди,че Гонзо не е сгрешил.Никой не смята,че куците коне ще станат непобедими при Гонзо.Просто си мисля,че трябва време на някой,било и на Гонзо,за да постигне нещо,а при тази ситуация в Левски е доста трудно.На хората обичащи Левски им е останала само надеждата,не правете всичко възможно да загубят и нея.

На Гонзо бяха да дадени 3 години, е още колко трябва. Иначе дано поне този път не съм прав и САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 авг 2014 23:07

darakchiev_77 написа:
milen.hristov написа:
W84me написа:И все пак Стивън Петков е замесен в скандала...

За мен е малко странно това, обвиняват го, че се е срещал със свой приятел. Пък и дори и наистина да му е предлагано, може пък и да е отказал.

Според това което се върти из медиите не е отказал,
ами се е опитал да вербува играчи, които в последствие
споделят с треньора и Стивън го връщат в последния момент.

Възможно е да си прав, разследването ще покаже(надявам се), и след това виновните да си понесат последтвията

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 авг 2014 23:11

Stahlgewitter написа:
milen.hristov написа:
zlobul написа:
plamenst7 написа:Хората които се пишат левскари и не уважават сините легенди са срам за клуба. Не може да сипеш обиди по адрес на хора като Гозо и Наско които са донесли всичко хубаво в този отбор в последните 30 години. Да ги критикуваш-да, но да ги обиждаш е малоумно. Може да са допускали грешки, но си остават легенди на Левски. Само знаят да викат вън, а в същото време няма такъв който да им ойдисва и да не викат вън по негов адрес.

Наско е легенда , ама за Гонзо трудно мога да го кажа . Както и да е , няма споря на тази тем .

ПС: Като футболист на местна основа ОК имаше успех. Като ръководител и човек ...не ми се коментира.

Гонзо е ЛЕГЕНДА, една от най-големите при това на клуба,и наистина страшно много обича Левски. Но има ужасни недостатъци и те в момента убиват Левски

Друго си е Насо викаш?

В момента защитавам Гонзо, ако не разбра. С всичките си недостатъци това си е нашият Гонзо и ако наистина го обичаме, ще го обичаме и въпреки тях.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 авг 2014 23:13

Стига спамил бе :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 авг 2014 23:16

modor написа:Стига спамил бе :lol: :lol:

;)

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 авг 2014 23:59

milen.hristov написа:
Stahlgewitter написа:А да,така е,с Петев щяхме да сме минимум в групите на ШЛ.И твоята не е лесна :lol:

Със сигурност щяхме да имаме по-кадърен директор, макар и не толкова обичан. И със сигурност щяхме да имаме по-кадърен треньор от сегашният.

"Кадърния" треньор скоро ще е свободен.
Изображение

Върни се в “Левски”