Футболните публики(агитки) в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Футболните публики(агитки) в България

Мнениеот veselinsk » 06 авг 2014 22:31

Никой не може да отрече,че сини и червени са по-напред от пловдивските , ама последните 2 години като падат в Пловдив и сини и червени второто полувреме не може да им се чуе гласа.
Изображение

dembi
Контакти:

Мнениеот dembi » 06 авг 2014 22:39

bub написа:Аз едно не мога да разбера. Ясно е, че сини и червени винаги ще спорят кой е по- голям, но в този спор просто не виждам как може да се намесят Ботев и Локомотив, те са на светлинни години от двата гранда. Локо не могат да съберат никога повече от 8 000 човека, а Ботев когато падат скръстват ръце и се насират

Хахахахахаххахахаха,много си прост,няма друг тим събирал повече публика от Локото! 42000 в Б група!

bub
Контакти:

Мнениеот bub » 06 авг 2014 22:46

Умен, прост, това е реалността. В момента Локомотив Пловдив не може да събере повече от 8 000 човека. Относно господина от Ботев, бихте ли казали какво се случи при единствената победа от не знам и аз, 10 години може би, над ЦСКА с 2-1, когато мача вървеше 1-1 кой кого надпяваше?

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 06 авг 2014 22:50

автора на темата явно се е впечатлил от сериозните инвазии които прави агитката на Ботев всеки път в Стара Загора 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 06 авг 2014 22:51

Мноооого рядко пиша, но доста редовно чета, докато си пафкам на терасата. Рядко пропускам и мач на Левски.
Искам да ви кажа, че обиколих почти цяла България, защото винаги ми е било любопитно какво се случва на другите "дербита". Останах много разочарован от всички от тях, но най-вече от Ботев - Локо, на което съм бил в последните 2 години, и в двете т.нар. "агитки". Жалката жълта пасмина е събрана от беседките и пейките пред блока, макар и да имат реално 200 човека, които наистина се опитват да направят нещо грандизоно. Копирането на Борусия Дортмунд не искам да коментирам, а и още по-малко счупената ми глава през пролетта. Дербито ми в агитката на Ботев беше 0:0 на "Строежа" миналата година или по-миналата, вече не помня. Наистина много жалки, а очаквах нещо страшно, както те сами се определят. Има и едно клипче в нета с тоя младеж, дето ги разправя. Има акцент като на баба ми, а тя живее в село със 7 души. А Локото тотално ги надпяха. Ама и те не са цвете за мирисане... Може би ги чувах, защото бях в строежкия сектор "Г" и бяха срещу мен, та така всеки от вас знае, че се чува по-силно, отколкото отстрани. Както и да е, Ботев са изключително далеч от публика номер 1. А и не само номер 1, а и много по-назад.
Никой не може да повтори нас и ЦСКА, това е истината. Колкото и да се напъвате. Те бяха много силни на последните дербита, а ние - на последното.
И искам да кажа нещо, което все ме мързеше да напиша. Онова неграмотно човече Ники Александров беше написал, че имало разлика в манталитета, защото ние сме си аплодирали играчите, а "червените" бойкотирали. Нека не пише глупости. Правехме си купона след 0:2 и пляскахме на момчето, Дългия, който ни разпяваше. На никого не му пукаше за дошлия до оградата Гаджев. Даже не го отразихме. Просто момчето, което разпява, изригна с няколко страшни хита, като "чуйте вий с*ине, със празен сектор "Г"... И други преправени песнички заради празната трибуна, юбилея и т.н. А и 30 минути след дербито пяхме за Левски, а не против ЦСКА, което е рядко срещано след загуба. В метрото не искам да ви казвам какво ставаше.
Но, както и да е, слушайте си някакви срамни твърдения за агитката на Ботев. Тези на Левски и ЦСКА са неповторими, моята нормално си ме кефи повече.
Пък си и пишете, да имам забавно четиво, докато си пафкам на балкона. Наздраве и отпадане на Лудогорец ви желая.

П.С.: забравих да добавя. Когато над "Строежа" заваля дъжд, агитката на Ботев издигна за втори път картонената хореография. Мисля че знаете за какво ви говоря.
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 06 авг 2014 23:00

pens написа:Мноооого рядко пиша, но доста редовно чета, докато си пафкам на терасата. Рядко пропускам и мач на Левски.
Искам да ви кажа, че обиколих почти цяла България, защото винаги ми е било любопитно какво се случва на другите "дербита". Останах много разочарован от всички от тях, но най-вече от Ботев - Локо, на което съм бил в последните 2 години, и в двете т.нар. "агитки". Жалката жълта пасмина е събрана от беседките и пейките пред блока, макар и да имат реално 200 човека, които наистина се опитват да направят нещо грандизоно. Копирането на Борусия Дортмунд не искам да коментирам, а и още по-малко счупената ми глава през пролетта. Дербито ми в агитката на Ботев беше 0:0 на "Строежа" миналата година или по-миналата, вече не помня. Наистина много жалки, а очаквах нещо страшно, както те сами се определят. Има и едно клипче в нета с тоя младеж, дето ги разправя. Има акцент като на баба ми, а тя живее в село със 7 души. А Локото тотално ги надпяха. Ама и те не са цвете за мирисане... Може би ги чувах, защото бях в строежкия сектор "Г" и бяха срещу мен, та така всеки от вас знае, че се чува по-силно, отколкото отстрани. Както и да е, Ботев са изключително далеч от публика номер 1. А и не само номер 1, а и много по-назад.
Никой не може да повтори нас и ЦСКА, това е истината. Колкото и да се напъвате. Те бяха много силни на последните дербита, а ние - на последното.
И искам да кажа нещо, което все ме мързеше да напиша. Онова неграмотно човече Ники Александров беше написал, че имало разлика в манталитета, защото ние сме си аплодирали играчите, а "червените" бойкотирали. Нека не пише глупости. Правехме си купона след 0:2 и пляскахме на момчето, Дългия, който ни разпяваше. На никого не му пукаше за дошлия до оградата Гаджев. Даже не го отразихме. Просто момчето, което разпява, изригна с няколко страшни хита, като "чуйте вий с*ине, със празен сектор "Г"... И други преправени песнички заради празната трибуна, юбилея и т.н. А и 30 минути след дербито пяхме за Левски, а не против ЦСКА, което е рядко срещано след загуба. В метрото не искам да ви казвам какво ставаше.
Но, както и да е, слушайте си някакви срамни твърдения за агитката на Ботев. Тези на Левски и ЦСКА са неповторими, моята нормално си ме кефи повече.
Пък си и пишете, да имам забавно четиво, докато си пафкам на балкона. Наздраве и отпадане на Лудогорец ви желая.

П.С.: забравих да добавя. Когато над "Строежа" заваля дъжд, агитката на Ботев издигна за втори път картонената хореография. Мисля че знаете за какво ви говоря.

Разбира се, че ще пишеш мноооого рядко. След като редиш лъжи и простотиите.

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 06 авг 2014 23:04

Канарче... Виж сега, не искам да обидя никого, изказвам личното си мнение. С изключение на тая южната трибуна, наистина бяхте леко казано жалки. А автоголът с песента за Ботев дело щял да прегърне нещо си, не искам да го коментирам. А и дербитата с ЦСКА започват и свършват за нас и тях 6-7 часа преди мача и 6-7 часа след него. Видях ви вас вече два пъти. Събрани пред блока, свършвате с последния съдийски сигнал. Каквото щеш ми говори, това видях аз. Ти ако си ходил на Левски - ЦСКА, евала. Но ме съмнява...
Пише се Левски, чете се Любов.

b1916
Контакти:

Мнениеот b1916 » 06 авг 2014 23:04

sandi74 написа:Като виден семкаджия ще изкажа безпристрастното си мнение.Номер едно са феновете на Ботев Пд всичко друго е в миманса а някъде феновете въобще ги няма.Интересна дискусия ще се получи.

"sandi74 ти си рожба на пияна чекия

Потребителски аватар
Пловдивчанина
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанина » 06 авг 2014 23:06

tinko написа:
pens написа:Мноооого рядко пиша, но доста редовно чета, докато си пафкам на терасата. Рядко пропускам и мач на Левски.

Разбира се, че ще пишеш мноооого рядко. След като редиш лъжи и простотиите.
!

С лъжите и простотиите си сте известни вие, Тинко. И то в цяла България!
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!

Потребителски аватар
Пловдивчанина
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанина » 06 авг 2014 23:08

b1916 написа:
sandi74 написа:Като виден семкаджия ще изкажа безпристрастното си мнение.Номер едно са феновете на Ботев Пд всичко друго е в миманса а някъде феновете въобще ги няма.Интересна дискусия ще се получи.

"sandi74 ти си рожба на пияна чекия

+100
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!

Върни се в “Футбол - България”