Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 06 авг 2014 17:11

rhaegar написа:Е ти как мислиш, Гонзо ще каже: "да бе, аз му редих състава и тактиката и го назначих само за бушон, като преди това надрънках един куп лъжи"?

Или пък Мурсия да каже "Условията бяха добри, но аз се издъних яко и който ме хванеше в контрола или официален мач ме правеше за смях"?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 авг 2014 17:16

Tommi написа:
rhaegar написа:Е ти как мислиш, Гонзо ще каже: "да бе, аз му редих състава и тактиката и го назначих само за бушон, като преди това надрънках един куп лъжи"?

Или пък Мурсия да каже "Условията бяха добри, но аз се издъних яко и който ме хванеше в контрола или официален мач ме правеше за смях"?

Заради което е уволнен, а не е напуснал сам, както казва.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 авг 2014 17:51

ros написа:
TodorT написа:И кое е лицемерното ?! Най-нормалното нещо е треньорът да не внася напрежение в отбора и да тръби навсякъде, че всичко е спокойно и всички са доволни. Да не мислите, че ще каже след загубата от ЦСКА "Гонзо ми се меси в работата" :lol:

Наистина нещо много лежерно се отнасят от Гонг към ситуацията. Дали и те са "посъветвани" или лицемерното се отнася и за тях... Винаги са демонстрирали симпатии към Гонзо, лоша дума за него от тях аз не съм чул, въпреки многото поводи до момента. Както и да е - за пореден път му правят лоша услуга като си мълчат. То винаги е било така де... И после защо Левски е зле - ами защото липсва критика, градивна критика

Искаше ми се писмото да бъде публикувано в Гонг, но нещо с господин Грънчаров не ме огря, ама видиш ли с livesport и fanface ме огря, защо ли :roll: Думите ти се потвърждават, нека го защитават, въпроса е до кога?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 авг 2014 19:20

ralka_levskarka написа:
MagicMoments написа:Пак питам защо съдите Гонзо заради това,че не си е изпълнил обещанието и според мен съвсем с основание,а хора като Иво Тонев,които обещават сектор А,че ще е готов за юбилея остават неоплюти.Или пък Батков,който всеки път обещава,че няма да се меси в селекцията и как беше щеше да разпуска бардака.С воденето на отбора Мурсия не показа,че е бил треньор на Атлетико Мадрид,а поскоро,че е поредния,който не залага на юношите и го е страх от някакви радикални промени в състав и тактика.

Разбрахме те колко си влюбен в Гонзо, ама прави разлика между футболиста Гонзо и спортния директор, селекционера, скаутското звено и треньора Гонзо :mrgreen:

Само, че аз това го твърдя още от първият му престой. Бавно но сигурно идвате на моето мнение

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 06 авг 2014 19:38

Гледам тука писма се пишат, плюнки се хвърлят. Ало!? Разсъждавайте малко. Вие ако сте на мястото на Гонзо и действително треньора е откровен аматьор, който не умее да си води тренировките като хората, няма ли да го махнете? Правиш Х с Локо Пд на Герена и падаш от чорбите! Е много ясно, че го махаш и то веднага. Много бивши управленци в Левски биха го направили (Андрей Желязков, Наско Сираков и т.н.). Вие развитие видяхте ли в сравнение с контролите? Тва в мача с Локо Сф не беше развитие, а просто някакво по-голямо желание от играчите след тежката серия. Пълна подкрепа за Гонзо от мен въпреки сълзливите писъмца на тоя или оня и откровените простотии на някои други!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2014 19:46

Levski4Ever написа:Гледам тука писма се пишат, плюнки се хвърлят. Ало!? Разсъждавайте малко. Вие ако сте на мястото на Гонзо и действително треньора е откровен аматьор, който не умее да си води тренировките като хората, няма ли да го махнете? Правиш Х с Локо Пд на Герена и падаш от чорбите! Е много ясно, че го махаш и то веднага. Много бивши управленци в Левски биха го направили (Андрей Желязков, Наско Сираков и т.н.). Вие развитие видяхте ли в сравнение с контролите? Тва в мача с Локо Сф не беше развитие, а просто някакво по-голямо желание от играчите след тежката серия. Пълна подкрепа за Гонзо от мен въпреки сълзливите писъмца на тоя или оня и откровените простотии на някои други!

Тоя треньор нали Гонзо го доведе от Испания, което показва, че освен селекцията на играчи с която се оля, се оля и със селекцията на треньор. Поведението му е долно и безкрайно прозрачно за тези, които имат очи и глава, не само за украса.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 06 авг 2014 19:57

Онази случка с Петев много ви тежи,иначе казано "истинските" фенове направиха мечешка услуга на Левски.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 авг 2014 20:11

А да,така е,с Петев щяхме да сме минимум в групите на ШЛ.И твоята не е лесна :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2014 20:17

Stahlgewitter написа:А да,така е,с Петев щяхме да сме минимум в групите на ШЛ.И твоята не е лесна :lol:

Вие от 6-7 години само на тази ШЛ лежите, а ръководството и част от феновете правят глупост след глупост. С Петев нямаше да сте никъде, защото като фенове сте непоносими-разглезени, всезнаещи, вечно искащи, и рядко даващи. Е, сега имате за треньор истински левскар, нали това е фикс-идеята. С него ще цъфнете, вържете и ако не ви бие град, може и да родите нещо!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 авг 2014 20:39

Виновни са директорите и тренерите,че футболистите не могат да играят нали?С тия тъпанари няма треньор,който да направи каквото и да било.Тук става въпрос за сериозно ядро тъпаци,разхождащи синия екип от години.Отделно др.Екимов,един доказан ерудит в областта,в която работи/нищо,че след 60мин мрат като мухи/.Или др.Михайлов,под чието вещо ръководство всеки всеки вратар в Левски и юрган да му хвърлиш и него няма да хване.
Някой от вас да излезе и да каже с махането на Гонзо кое ще се промени?
НИЩО!АБСОЛЮТНО НИЩО!
Там пак начело ще е Бащицата,пак едни и същи тренерчета,пак едно и също ядро балерини на терена.
Гонзо поне излезе и каза,че иска да направи нещо,а дали ще успее няма как да знаем.А дали ако си тръгне всичко в Левски ще се нареди,аз лично много дълбоко се съмнявам.
Моят призив е да спрете поне за малко с негативизма.Не е трудно,ако не друго поне заради Левски.
Изображение

Върни се в “Левски”