Смешки.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
TristaNNN написа:BRF написа:Трябва да се притесняват,защото знаят,че там се играе изключително трудно.Публиката прави стряскаща атмосфера!Отборът на Лудогорец е същия от миналата година и много добре знаят,че тогава се отърваха от елиминаране с голяма доза късмет!
Публиката не играе на терена. Освен това Синята Лавина се погрижи Лудогорец да свикнат да играят при стряскаща атмосфера на трибуните, така че сме "натренирали" зелените. Не очкваме благодарности, ама е редно да се отбележи
![]()
Иначе прогнозата ми за мача е 1-1. Проблемът на Лудогорец е, че още не са влезнали в игрови ритъм, от което страда най-вече атаката им и скоростта на придвижване <-> разиграване по терена. Сръбето може да си плямпат за войски и войници, но наскоро един роден спец нагледно ни доказа, че тези плямпанки не водят до нищо освен подигравки след резила.
BRF написа:TristaNNN написа:BRF написа:Трябва да се притесняват,защото знаят,че там се играе изключително трудно.Публиката прави стряскаща атмосфера!Отборът на Лудогорец е същия от миналата година и много добре знаят,че тогава се отърваха от елиминаране с голяма доза късмет!
Публиката не играе на терена. Освен това Синята Лавина се погрижи Лудогорец да свикнат да играят при стряскаща атмосфера на трибуните, така че сме "натренирали" зелените. Не очкваме благодарности, ама е редно да се отбележи
![]()
Иначе прогнозата ми за мача е 1-1. Проблемът на Лудогорец е, че още не са влезнали в игрови ритъм, от което страда най-вече атаката им и скоростта на придвижване <-> разиграване по терена. Сръбето може да си плямпат за войски и войници, но наскоро един роден спец нагледно ни доказа, че тези плямпанки не водят до нищо освен подигравки след резила.
Уж публиката няма значение,пък сте ги тренирали!Един път се събрахте повече публика срещу тия и станахте Щампиони!После викаш,че публиката не влияела!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:BRF написа:TristaNNN написа:BRF написа:Трябва да се притесняват,защото знаят,че там се играе изключително трудно.Публиката прави стряскаща атмосфера!Отборът на Лудогорец е същия от миналата година и много добре знаят,че тогава се отърваха от елиминаране с голяма доза късмет!
![]()
Уж публиката няма значение,пък сте ги тренирали!Един път се събрахте повече публика срещу тия и станахте Щампиони!После викаш,че публиката не влияела!
Не казвам, че публиката няма значение, а че Публиката не играе на терена. Ох, май те надценявам, айде отначало:
Ако отбор подготвен играе. Играе добре. Публика има много. Публика вика. Ако отбор играе добре публика пак вика. Отбор пак играе добре. Публика пак вика. Отбор играе добре. Отбор побеждава. Публика нека вика.
[offtopic]Абе, вие кога ще спрете да слагате думи в устата на хората[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта