Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 06 авг 2014 15:23

Май стана доста лицемерно

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/comm ... rno-291337

Дали Стефан Стоянов е целувал Батков по мустака :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 06 авг 2014 15:26

И къде е изненадата в тази статия? Ст.Стоянов за пореден път се подлага на Гонзо. Нищо нелогично.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 авг 2014 16:17

И кое е лицемерното ?! Най-нормалното нещо е треньорът да не внася напрежение в отбора и да тръби навсякъде, че всичко е спокойно и всички са доволни. Да не мислите, че ще каже след загубата от ЦСКА "Гонзо ми се меси в работата" :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 авг 2014 16:30

Мурсия ще извърти нещата, че той е решил да си тръгне, а не е изгонен заради незадоволителна работа. :lol: След мача с Локо София по нищо не личеше, че има намерение да напусне, даже напротив.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 06 авг 2014 16:46

TodorT написа:И кое е лицемерното ?! Най-нормалното нещо е треньорът да не внася напрежение в отбора и да тръби навсякъде, че всичко е спокойно и всички са доволни. Да не мислите, че ще каже след загубата от ЦСКА "Гонзо ми се меси в работата" :lol:

Наистина нещо много лежерно се отнасят от Гонг към ситуацията. Дали и те са "посъветвани" или лицемерното се отнася и за тях... Винаги са демонстрирали симпатии към Гонзо, лоша дума за него от тях аз не съм чул, въпреки многото поводи до момента. Както и да е - за пореден път му правят лоша услуга като си мълчат. То винаги е било така де... И после защо Левски е зле - ами защото липсва критика, градивна критика
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 06 авг 2014 16:48

Tommi написа:Мурсия ще извърти нещата, че той е решил да си тръгне, а не е изгонен заради незадоволителна работа. :lol: След мача с Локо София по нищо не личеше, че има намерение да напусне, даже напротив.

Пази си хляба,не му се седи пак няколко години без работа :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 авг 2014 16:50

ros написа:
TodorT написа:И кое е лицемерното ?! Най-нормалното нещо е треньорът да не внася напрежение в отбора и да тръби навсякъде, че всичко е спокойно и всички са доволни. Да не мислите, че ще каже след загубата от ЦСКА "Гонзо ми се меси в работата" :lol:

Наистина нещо много лежерно се отнасят от Гонг към ситуацията. Дали и те са "посъветвани" или лицемерното се отнася и за тях... Винаги са демонстрирали симпатии към Гонзо, лоша дума за него от тях аз не съм чул, въпреки многото поводи до момента. Както и да е - за пореден път му правят лоша услуга като си мълчат. То винаги е било така де... И после защо Левски е зле - ами защото липсва критика, градивна критика

Гонгаджиите са си подлоги на Батков. Някога, някой да е чул, прочел, видял нещо негативно за мустака? Сега пък ще почне кампания "да подкрепим Гонзо"... жалка работа, жалки платени журналисти!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 авг 2014 16:56

Tommi написа:Мурсия ще извърти нещата, че той е решил да си тръгне, а не е изгонен заради незадоволителна работа. :lol: След мача с Локо София по нищо не личеше, че има намерение да напусне, даже напротив.

Напълно естествено е всеки да извърта нещата както му е удобно. Според мен няма съмнение, че Мурсия беше уволнен, а не си е тръгнал сам. Но също така няма съмнение, че Гонзо се е месил в работата му.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 авг 2014 17:02

rhaegar написа:

Напълно естествено е всеки да извърта нещата както му е удобно. Според мен няма съмнение, че Мурсия беше уволнен, а не си е тръгнал сам. Но също така няма съмнение, че Гонзо се е месил в работата му.

Защо да няма съмнение, че му се е месил в работата. Гонзо сам заяви, без някой да му е задал такъв въпрос, че е довел играчи, но по никакъв начин не се е месил в тренировъчния процес или тактиката. Така че имаме думата на Гонзо срещу тази на Мурсия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 авг 2014 17:03

Е ти как мислиш, Гонзо ще каже: "да бе, аз му редих състава и тактиката и го назначих само за бушон, като преди това надрънках един куп лъжи"?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”