Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот Sunway » 26 ное 2009 20:19

SHYNE написа:не ми се мисли след 10-20-30 дни ,когато сделката стане . тука какво ще става :lol: оптимистите отвръщат на удара :lol: :lol:

Аз не заемам страна в случая към песимистите или оптимистите, по простата причима, че в природата, както и в Ботев всичко се променя ;) .Но според мен истината е следната: Положението, както всички знаете е много зле, но всички се надяваме, че сделка ще има.Проблема е в това, че дори и да има сделка, "ако" няма мач между дублиращите отбори на Ботев и Локо Мездра (понеже по-принцип в дублиращите мачове играят българите), на Ботев се отнемат служебно 3 точки от актива му.При второ неявяване на дублиращият отбор, представителният се вади от групата.Тоест се получава така, че ако няма мач между дублиращите, взимат ни 3-те точки и изпадаме, тъй като ние и без това нямаме сериозен точков актив.Не вярвам италианците да играят и в дубъла, но и това е "възможно", макар и малко вероятно.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 26 ное 2009 20:20

Не бях писал от доста време и то най-вече, заради разни индивиди без самоличност т.е. които се крият и не смеят дори да излезнат с истенските си имена и леца, знаем кой се крие! Щом толкова държиш и аз се извинявам, ако съм подвел някой, единственото което съм целял е да знаят феновете какво става, защото незнанието е най-мъчително. За мен още има шанс, това е мое мнение и за това ме обнадеждават някой случки от днес. Първо, нюз4000 излезна с вярна информация, но защото трябваше да пише, за Антонио кой е той, човек с не много добра репутация, но това не е толкова важно, защото клуба не иска той да го купи, той ще докара хора да го купят и тези от този сайт им изтръпна нещо. Второ, нашите "звезди" футболисти стачкуват!? Някой не задава ли си въпроса защо? Защото, при евентуална сделка почти никой от тях няма да има място в отбора, сега се загрижиха да стачкуват срещу христолов, в началото на първенството им казвахме да бъдат с нас, не уважиха феновете, ако го бяха направили сега нямаше да има тези саги и селския щеше да е изринат и в затвора. И не виждам, какво толкова сме виновни, напротив христолов до сега твърдеше, че феновете гоним всички кандидат копувачи, сага с толерантността си доказахме, че не сме ние, а той и най-важното накрая за нас е този нечовек да се махне от клуба, така че аз съм спокоен, ако няма сделка, той си заминава, всъшност това което искахме всички. Найстина на края ще кажа за тези дето злорадстват сега, христолов 3 месеца е на спокойствие, ако причината е в нас че сме подвели хората, то вие будните, какво направихте, освен да обиждате и разединявате феновете?
Последна промяна от Don Rumen на 26 ное 2009 20:43, променено общо 1 път.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 26 ное 2009 20:23

bultrasa написа:Аре спрете се,бе!Имали някакво значение кой в какво е вярвал!НЕ се дръжте като дечица!Всички обичаме БОТЕВ......и всички мразим митито ....селското зло!Спрете се ......

Това е проблема, че забравихме истинското зло - христолов, тук с фален го припомняхме от време на време, но никой не ни обръщаше внимание!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 26 ное 2009 20:31

отче ,каде направи реклама на тоя сайт ,та ме вкара в едни филми :)
Смях! Митко Христолов: Съчувствам на играчите, но не мога да им помогна

Собственикът на Ботев вече не знае какво да прави. Чичо Мите толкова се обърка от бунта на футболистите, че чак се солидаризира с тях. Както е тръгнало, скоро бизнесменът от Крумово да цъфне в съблекалнята на Ботев и да стачкува заедно с играчите.. "Нямам нищо общо с Ботев. Продадох го на италианците. Съчувствам на играчите, но не мога да им помогна", изригна Христолов днес. Изявлението на най-честния и почтения бизнесмен в България дойде след бунта на целия отбор.

Треньорът Енрико Пичиони си тръгна от стадиона преди малко. Там обаче са спортно-техническият директор Малу Мпасинкату и всички футболисти. Те очакват среща с представителя на италианците Серджо Борго. Гологлавият шеф е същият човек, който бе изгонен от Нефтохимик в зората на века. Малцина обаче помнят друг български епизод от кариерата на Борго. През 2002 година той бе в Хасково, за да спасява местния футбол. "Беше в Хасково, поживя добре и след това отпраши за Италия, защото арестуваха президента на Перуджа, който щеше да налива пари в нашия отбор", призна пред ****** отговорен фактор от ФК Хасково.

:lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 26 ное 2009 20:32

Don Rumen написа:Не бях писал от доста време и то най-вече, заради разни индивиди без самоличност т.е. които се крият и не смеят дори да излезнат с истенските си имена и леца, знаем кой се крие! Щом толкова държиш и аз се извинявам, ако съм подвел някой, единственото което съм целял е да знаят феновете какво става, защото незнанието е най-мъчително. За мен още има шанс, това е мое мнение и за това ме обнадеждават някой случки от днес. Първо, нюз4000 излезна с вярна информация, но защото трябваше да пише, за Антонио кой е той, човек с не много добра репутация, но това не е толкова важно, защото клуба не иска той да го купи, той ще докара хора да го купят и тези от този сайт им изтръпна нещо. Второ, нашите "звезди" футболисти стачкуват!? Някой не задава ли си въпроса защо? Защото, при евентуална сделка почти никой от тях няма да има място в отбора, сега се загрижиха да стачкуват срещу христолов, в началото на първенството им казвахме да бъдат с нас, не уважиха феновете, ако го бяха направили сега нямаше да има тези саги и селския щеше да е изринат и в затвора. И не виждам, какво толкова сме виновни, напротив христолов до сега твърдеше, че феновете гоним всички кандидат копувачи, сага с толерантността си доказахме, че не сме ние, а той и най-важното накрая за нас е този нечовек да се махне от клуба, така че аз съм спокоен, ако няма сделка, той си заминава, всъшност това което искахме всички. Найстина на края ще кажа за тези дето злорадстват сега, христолов не е от 3 месеца в клуба, ако причината е в нас че сме подвели хората, то вие будните, какво направихте, освен да обиждате и разединявате феновете?

Как да го разбираме това "Христолов не е от 3 месеца в клуба " ?

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 26 ное 2009 20:40

Извинавям се исках да кажа, че три месеца сме му помогнали със спокойствие с кредита на доверие, но той е от 11 години, ако мъжете с буквата х в средата бяха дейни и активисти преди това можеше да се саморазправят с христолов не само да злорадстват.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 26 ное 2009 20:41

SHYNE написа:отче ,каде направи реклама на тоя сайт ,та ме вкара в едни филми :)
Смях! Митко Христолов: Съчувствам на играчите, но не мога да им помогна

Собственикът на Ботев вече не знае какво да прави. Чичо Мите толкова се обърка от бунта на футболистите, че чак се солидаризира с тях. Както е тръгнало, скоро бизнесменът от Крумово да цъфне в съблекалнята на Ботев и да стачкува заедно с играчите.. "Нямам нищо общо с Ботев. Продадох го на италианците. Съчувствам на играчите, но не мога да им помогна", изригна Христолов днес. Изявлението на най-честния и почтения бизнесмен в България дойде след бунта на целия отбор.

Треньорът Енрико Пичиони си тръгна от стадиона преди малко. Там обаче са спортно-техническият директор Малу Мпасинкату и всички футболисти. Те очакват среща с представителя на италианците Серджо Борго. Гологлавият шеф е същият човек, който бе изгонен от Нефтохимик в зората на века. Малцина обаче помнят друг български епизод от кариерата на Борго. През 2002 година той бе в Хасково, за да спасява местния футбол. "Беше в Хасково, поживя добре и след това отпраши за Италия, защото арестуваха президента на Перуджа, който щеше да налива пари в нашия отбор", призна пред ****** отговорен фактор от ФК Хасково.

:lol: :lol:

Това не е за смях, това е наглостта на урода и само ядосва :evil: :evil: :evil:

П.С. Недей пускай такива неща и да се смееш, защото почваш да ми приличаш на някои хора от съседният до нас стадион :|
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 26 ное 2009 20:46

Недей пускай такива неща и да се смееш,

аз какво да направя че така са го писали ?
защото почваш да ми приличаш на някои хора от съседният до нас стадион

:?: коментар моля ? как точно ти приличам ?
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 26 ное 2009 20:50

Don Rumen написа: ако няма сделка, той си заминава,

Изхвърлянето на отбора във В ли имаш предвид?
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Върни се в “Архив”