Мнениеот Don Rumen » 26 ное 2009 20:20
Не бях писал от доста време и то най-вече, заради разни индивиди без самоличност т.е. които се крият и не смеят дори да излезнат с истенските си имена и леца, знаем кой се крие! Щом толкова държиш и аз се извинявам, ако съм подвел някой, единственото което съм целял е да знаят феновете какво става, защото незнанието е най-мъчително. За мен още има шанс, това е мое мнение и за това ме обнадеждават някой случки от днес. Първо, нюз4000 излезна с вярна информация, но защото трябваше да пише, за Антонио кой е той, човек с не много добра репутация, но това не е толкова важно, защото клуба не иска той да го купи, той ще докара хора да го купят и тези от този сайт им изтръпна нещо. Второ, нашите "звезди" футболисти стачкуват!? Някой не задава ли си въпроса защо? Защото, при евентуална сделка почти никой от тях няма да има място в отбора, сега се загрижиха да стачкуват срещу христолов, в началото на първенството им казвахме да бъдат с нас, не уважиха феновете, ако го бяха направили сега нямаше да има тези саги и селския щеше да е изринат и в затвора. И не виждам, какво толкова сме виновни, напротив христолов до сега твърдеше, че феновете гоним всички кандидат копувачи, сага с толерантността си доказахме, че не сме ние, а той и най-важното накрая за нас е този нечовек да се махне от клуба, така че аз съм спокоен, ако няма сделка, той си заминава, всъшност това което искахме всички. Найстина на края ще кажа за тези дето злорадстват сега, христолов 3 месеца е на спокойствие, ако причината е в нас че сме подвели хората, то вие будните, какво направихте, освен да обиждате и разединявате феновете?
Последна промяна от
Don Rumen на 26 ное 2009 20:43, променено общо 1 път.