Партизан - Лудогорец - 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Re: Защо трябва българския шампион да се притеснява от Партизан?

Мнениеот crazy_one » 06 авг 2014 13:21

Както вече изказах мнение в съответната тема, според мен махането на треньора точно в този момент между двата мача е неправилно, но това си е мое лично мнение.
Сега трябва да се съсредоточим върху сегашната ситуация, а тя е че на терена вечерта ще излязят да играят играчите на Лудогорец и Партизан Белград.

Нашите момчета със сигурност имат по-добри технически възможности и повече опит от противниците си! Естествено това не е достатъчно в мачове от такова значение и заряд....важни са и публиката, моментната форма, духа на отбора :!: Предвид всичко това, мисля че мачът ще се реши на терена и трябва търпение, късмет и психологическа нагласа независимо от развитието на мача.

Приключвам мнението си с убежението, че Лудогорец могат да продължат напред!!! При отпадане няма да е края на света, а въпреки доста слабото ниво на нашето вътрешно първенство, мисля че спечелването на 4 поредна титла на "А" група си е добро предизвикателство :roll:
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 06 авг 2014 13:26

Балкански Орел написа:Партизан едвам крета само със собствени кадри, нямат никакви пари.Общо взето едвам кретат без селекция, без нищо.Лудогорец ако наистина има някакви намерения за групите трябваше да си ги бият на ходом и Домусчиев праилно махна Стойчо след като помислих за това.Лудогорец трябваше да има аванс от 1-2 гола преди този мач.Вие как мислите ? Моля без хейтърски коментари.

Защото българският шампион е слаб :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 06 авг 2014 13:28

Балкански Орел написа:...след като помислих за това...

Добре бе, човек, защо?!?
Колко пъти вече призовавам в този форум - нека всеки да се занимава с това, което му се отдава!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 06 авг 2014 13:29

BRF написа:
Балкански Орел написа:
BRF написа:Тема е странна!Търсиш отговор на конкретен въпрос,а ако ти дам реалния си отговор ще пишеш,че съм хейтър :? !

Е защо дай си мнението, стига да не е от сорта. "ПАРТИЗАН СИ Е ПАРТИЗАН УЕ" :mrgreen:

Трябва да се притесняват,защото знаят,че там се играе изключително трудно.Публиката прави стряскаща атмосфера!Отборът на Лудогорец е същия от миналата година и много добре знаят,че тогава се отърваха от елиминаране с голяма доза късмет!

Да, но за сметка на това Лудогорец направи фурор в Европа предната година, а Партизан си цъкаха в тяхната лига и даже не се класираха за групите на ЛЕ май.Мисля, че точно че Лудогорец е същия трябва не те да се притесняват, а Партизан.Все пак вече би трябвало да са улегнали и да не се притесняват от публики и т.н.Ще видим довечера какво ще стане.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 авг 2014 13:31

Балкански Орел написа:
BRF написа:
Балкански Орел написа:
BRF написа:Тема е странна!Търсиш отговор на конкретен въпрос,а ако ти дам реалния си отговор ще пишеш,че съм хейтър :? !

Е защо дай си мнението, стига да не е от сорта. "ПАРТИЗАН СИ Е ПАРТИЗАН УЕ" :mrgreen:

Трябва да се притесняват,защото знаят,че там се играе изключително трудно.Публиката прави стряскаща атмосфера!Отборът на Лудогорец е същия от миналата година и много добре знаят,че тогава се отърваха от елиминаране с голяма доза късмет!

Да, но за сметка на това Лудогорец направи фурор в Европа предната година, а Партизан си цъкаха в тяхната лига и даже не се класираха за групите на ЛЕ май.Мисля, че точно че Лудогорец е същия трябва не те да се притесняват, а Партизан.Все пак вече би трябвало да са улегнали и да не се притесняват от публики и т.н.Ще видим довечера какво ще стане.

Еми тук вече идва-Партизан си е Партизан,без уе!
Играли са и в ШЛ и ЛЕ,щом зачекваш миналото!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 06 авг 2014 13:34

BRF написа:
Балкански Орел написа:
BRF написа:
Балкански Орел написа:

Еми тук вече идва-Партизан си е Партизан,без уе!
Играли са и в ШЛ и ЛЕ,щом зачекваш миналото!

Колко от теЗИ футболисти от тогава играят сега за тях ? То и вие имате успехи, ама не ви пречи да ви отстрани Зимбру.Аз говоря за предната година, а не за преди 8-9 години.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 06 авг 2014 13:39

Само публиката и надъхването са плюса на "Партизан". Обаче... изостават като физическа подоготовка, опит (младите) и технически качества. Имат едно циганче Лука, който в Разград почна резерва, но сега вероятно ще е титуляр - той е по-нестандартен и рязък футболист, ако го опазят, заедно със Шкулетич и Лазович (който е голям актьор и очаквам да проси фалове, картони и дузпи (ако играе), няма да имат проблем :!:
Изображение Изображение

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 06 авг 2014 13:42

И двата отбора са мега противни. Който и да отпадне ще ми е кеф, че е отпаднал.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 06 авг 2014 13:44

Лудогорец натрупа много важен опит през миналата година в ЛЕ и много от играчите, участвали тогава, ще играят и сега. И нещо повече, зелените минаха точно през този стадион и през тази публика. Аз пък не виждам защо някой да се страхува от другия, за мен шансовете са 50:50. От една страна домакинството дава предимство на Партизан, но пък головете на чужд терен могат да се окажат козът за Лудогорец. 0:0 като гост си е страшно коварен резултат.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 авг 2014 13:53

Лудите вкарат ли първи 100% продължават

Върни се в “Лудогорец”