Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Испанецът разкри, че Георги Иванов е решавал всичко
Ами сега ще видим Гонзо. Пое поста, той решава кой ще играе в "Левски", той е мениджър и треньор. Ще поживеем и ще видим... 

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Гонзо е велик!
Мурсия призна, че е бил марионетка на Гонзо
06 август 2014 09:01
Испанецът разкри, че Георги Иванов е решавал всичко вместо него
Ден след като се раздели с Левски със син шал, Пепе Мурсия се оплака от престоя си при сините. Испанецът направи разкрития за клуба в интервю за испанската агенция EFE. В него треньорът напада директно спортния директор Георги Иванов за уволнението си. Именно Гонзо зае овакантения треньорски пост.
"Не можех да търпя повече ситуацията със спортния директор. От първия ден той бе в съблекалнята, говореше с футболистите, тренираше с нас и коригираше наставленията ми. Дори се месеше в определянето на състава и тактиката. Затова взех решение да прекратя договора си с клуба", сподели специалистът.
"Много от условията, които бяха уточнени преди подписване на контракта, не бяха изпълнени. Това е действителността, а не тази, която те представят", каза още испанският треньор. "Не може да искаш да играеш в Европа с 14 професионалисти и седем деца", добави Мурсия. Според него ситуацията в Левски е била по-лоша от тази в румънския Брашов, където е работил преди години.
06 август 2014 09:01
Ден след като се раздели с Левски със син шал, Пепе Мурсия се оплака от престоя си при сините. Испанецът направи разкрития за клуба в интервю за испанската агенция EFE. В него треньорът напада директно спортния директор Георги Иванов за уволнението си. Именно Гонзо зае овакантения треньорски пост.
"Не можех да търпя повече ситуацията със спортния директор. От първия ден той бе в съблекалнята, говореше с футболистите, тренираше с нас и коригираше наставленията ми. Дори се месеше в определянето на състава и тактиката. Затова взех решение да прекратя договора си с клуба", сподели специалистът.
"Много от условията, които бяха уточнени преди подписване на контракта, не бяха изпълнени. Това е действителността, а не тази, която те представят", каза още испанският треньор. "Не може да искаш да играеш в Европа с 14 професионалисти и седем деца", добави Мурсия. Според него ситуацията в Левски е била по-лоша от тази в румънския Брашов, където е работил преди години.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Re: Гонзо е велик!
Това интервю на Мурсия го има два пъти постнато във Всекидневната на Левски, единият път даже е от мен. 

Re: Всекидневната около Левски
vaskonti написа:TristaNNN написа:vaskonti написа:TristaNNN написа:Вие хубаво набедихте Стивън Петков, че е продавал мачове и н'ам си к'во. А доказателства? Според това, което прочетох в медиите, правата му са спрени, докато се води разследването. Вероятно така е по правилник, но ме мързи да ровя сега. Разследване и отстраняване от Лудогорец не значат вина, или греша?
Към косвените улики добави и това, че той ви беше от младежите, които започнахте да налагате и изведнъж го пуснахте може би прекалено лесно и без драми?
Страхотна логикаЗначи да разбирам, че е по-вероятно да "пуснем" талант на Лудогорец, защото е замесен в схема за уреждане на мачове, вместо изведнъж този играч да си покаже таланта и Лудогорец да го прилапа с по-примамлива оферта? Ами по твоята логика и цесекистчето, което избяга при зелените е в кюпа.
Както казах, това е косвена улика и ако беше само това, никой нямаше да обърне внимание. Но тук става въпрос за натрупване на няколко такива улики. Стивън Петков очевидно беше едно от момчетата, които направихте опит да наложите в първия отбор, заедно с братята. Изведнъж си тръгна без дори да бъде направен опит да бъде задържан. Цесекистчето няма и един записан мач за първия отбор на ЦСКА, а и изобщо не са му възлагани някакви надежди. За разлика от един Петър Витанов, примерно. Така че случаят е по-различен. Не казвам, че Стивън е виновен в нещо, просто отбелязвам още една от косвените улики.
Би ли коментирал любимия си отбори би ли се въздържал от коментари за Левски. Никой не оспорва качествата на Ст.Петков,той несъмнено има такива, но е факт,че той е напускал Левски поне 4 пъти( аз знам за толкова ,може и да са повече) за да премине в друг отбор. И играта му ще подпиша, няма да подпиша писна на Гонзо и Боримиров ,повярвай ми познавам и двамата и ти гарантирам,че ако някой започне да ги разиграва , стават меко казани нервни и образно казано саму казали да върви на ... Тук не коментирам никакви истории около черно тото и т.н.
Абе,ти си го постнал,но според мен това си е за "нова тема",защото е показател как се работи и ще се работи в Левски докато ръководител е Гонзо.Боримиров е по добрия вариант,според мен.
А за триенето на темите си е так.Скоро някой пак казваше,че са му трили темите,друг казваше,че са му ги местили в тази всекидневната/това е един от начините да се покрие някоя тема/.
А за триенето на темите си е так.Скоро някой пак казваше,че са му трили темите,друг казваше,че са му ги местили в тази всекидневната/това е един от начините да се покрие някоя тема/.
Интервю на ген. Джуров:
caci написа:Абе,ти си го постнал,но според мен това си е за "нова тема",защото е показател как се работи и ще се работи в Левски докато ръководител е Гонзо.Боримиров е по добрия вариант,според мен.
Е мен ме баннаха, щото обясних на един защо го правят, сега няма да го правя, че не ми трябват повече акаунти.

Според мен тази история с черното тото много мирише. Мисля си че големите играчи там в момента се опитват да натопят 2/3
млади момчета за да излезат сухи и да си продължават така още 4/5 години след това ще намерят други наивници дето да отнесат
пешкира. Така БФС и държавните институции ще имат очи да кажат ние ги изловихме а пък играта си продължава без прекъсване.
Пълна мистерия е това с тези момчета за мен, снимала ги камерата на някаква бензиностанция.
млади момчета за да излезат сухи и да си продължават така още 4/5 години след това ще намерят други наивници дето да отнесат
пешкира. Така БФС и държавните институции ще имат очи да кажат ние ги изловихме а пък играта си продължава без прекъсване.
Пълна мистерия е това с тези момчета за мен, снимала ги камерата на някаква бензиностанция.
Черното тото е като историята с Мурсия. Гонзо направи, селекция, месил се е в тактика и състав, сложи Мурсия да обере негативите за 3 мача и сега ще се оправдава цяла година с Мурсия......
Черното тото е голям смях. Две момчета, които някоха си били тренирали с отбора и 1 не участвал на първенството...и как стават тия работи? За кого работят тия момчета или сами са решили да изкарат някой лев? А Вутов, нарочно ли изтърва дузпата с/у Украйна? Да не говорим за мача с Германия, уникален гол в 50-тата секунда и заспала защита при първите 2 гола. Да не се окаже накрая само треньорчето и още някой замесен. Гледам го по интервюта треньорчето с фланелка на Славия се явява, май-май с бат Венци да не са замесени нещо?
Черното тото е голям смях. Две момчета, които някоха си били тренирали с отбора и 1 не участвал на първенството...и как стават тия работи? За кого работят тия момчета или сами са решили да изкарат някой лев? А Вутов, нарочно ли изтърва дузпата с/у Украйна? Да не говорим за мача с Германия, уникален гол в 50-тата секунда и заспала защита при първите 2 гола. Да не се окаже накрая само треньорчето и още някой замесен. Гледам го по интервюта треньорчето с фланелка на Славия се явява, май-май с бат Венци да не са замесени нещо?
Интериорни врати - Врати хармоника
Мурсия призна, че е бил марионетка на Гонзо
Д Испанецът направи разкрития за клуба в интервю за испанската агенция EFE. В него треньорът напада директно спортния директор Георги Иванов за уволнението си.
"Много от условията, които бяха уточнени преди подписване на контракта, не бяха изпълнени. Това е действителността, а не тази, която те представят", каза още испанският треньор. "Не може да искаш да играеш в Европа с 14 професионалисти и седем деца".
http://www.sportonline.bg/footballbg/%D0%BF%D0%B5%D0%BF%D0%B5-%D0%BC%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B7%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0/
Re: Мурсия призна, че е бил марионетка на Гонзо
Малко ми е шизофренично!Пепиньо не си ли тръгна като левскар и не благодареше ли за престоя?