john barnes написа:Liverpool 'lead the race to sign' Dani Alves after his agent plays down Inter Milan move. [Independent] вземем ли го,значи джонсън е пътник.
Абе май по-скоро няма да стане заради заплатата му...искал твърде много....
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
john barnes написа:Liverpool 'lead the race to sign' Dani Alves after his agent plays down Inter Milan move. [Independent] вземем ли го,значи джонсън е пътник.
suareshampion написа:venomcho написа:suareshampion написа:venomcho написа:suareshampion написа:venomcho написа:Брех тоя "шаран" какви отборчета го искат... Прости хорица, не им стигат кинтите за Брад Джоунс
е те го искат за 5 мача на сезон тоя ШАРАН ...тя голямата работа станала...и разбира се ,че е ШАРАН ...даже един от най големите ШАРАНИ ...да му еба майката шаранска
без вратар ще играя ,но тоя нещастник няма да го взема в моя отбор
Вън мишките от Ливърпул !..барабар с мазохистите ,които ги харесват
Откакто Брус напусна Ливърпул преди точно 20 години, не е имало по-класен вратар от Пепе и въпреки че не съм гледал Клемънс - това трябва да е Топ 3 между гредите в историята... ето казах го
е аз какво да направя ,че нямаше по класен от гробелар,след него ? да се хвърля от 7мия етаж ли ? но това изобщо не означава ,че шарана е добър вратар
кажи ми ,какво постигна ливърпул със шарана ,като успехи ? нищо ! кръгла нула ! ето ,казах го
Че откога вратарят е единствения аргумент за един отбор да печели нещо?Аз за разлика от теб не съм по пророчествата (), но ето едно - сегашният вратар на Ливърпул за мен никога няма да достигне пика на Рейна, продължаващ едно 3-4 години, в които беше в топ 5 в света
Победите на един отбор мойто момче ,започват от стабилния вратар и стабилната защита пред него а в Ливърпул нямахме нито стабилен вратар ,нито стабилна защита .Можете да си ги харесвате вие шарани ,марани,шкъртеловци,агеровци,джонсъновци ,енрикета ,но аз лично не мога да ги гледам .
Тия играчи ,нямат манталитет на победители .Нямат психика за голям отбор и това доказват трагичните успехи ,които постигнаха от както са в Ливърпул а имено една супер лееекичка карлинг къп .Смях. Аз казах ,още преди години ,че докато тия играчи са в Ливърпул ,ние шампиони няма да станем и така и става до момента .И ще видиш ,че като си тръгнат всички до един ,чак тогава Ливърпул ще стане шампион.
Така,че тия "пикови години" ,за които ми говориш ,можеш да си ги ....нали знаеш къде ?
Вън мишките от Ливърпул ! ..барабар с мазохистите ,които ги харесват !
ай лека ти нощ мазохисте
boabbb написа:Айде, взимайте го тоя Морено да го видиме другата седмица, че стана ебаси сагата с негоАз не съм го гледал, ама за 15-20 милиона паунда требе да е трепач
А по въпроса за Манчо ... тях ги свързват с много играчи, щото евреите са извадили парите, обаче май никой не ще да ходи там
![]()
Лошото за тях е, че дъртия Глейзър умря и сега има 7-8 преки наследника, като нищо ще направят някоя идиотщина с акциите
![]()
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
iliev72 написа:Алонсо не си ли поднови договора миналото лято за няколко сезона ?!
iliev72 написа:Алонсо не си ли поднови договора миналото лято за няколко сезона ?!
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:iliev72 написа:Алонсо не си ли поднови договора миналото лято за няколко сезона ?!
Не знам, сега пише, че Реал искали да го шитнат някъде. И разбира се една от опциите за това "някъде" е Анфийлд.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта