С Гонзо играхме най-силния си футбол от 2006 насам и бяхме на един автогол от излизане от групите на ЛЕ, и то срещу шампиона на Франция. Точно когато беше направил отбора му продадоха най-добрите футболисти- Жо и Гарата. Ама, не малоумниците си знаят тяхната- осмокласника, инженера... Епитети, които не знам как не ви е срам да използвате за човек, който е готов на всичко за Левски.Тракащи по клавиатурата путки и смешници, форумни революционери, появяващи се по стадиона да си правят селфи и да се тагват по Фб от 100 годишнината, организирана от "качулките", "наркоманите" и "платените" фенове. Банда нещастници- истински срам за левскарската общност
...Към Георги Иванов имам слабост.Той неслучайно е любимец на феновете, ползва се с авторитет. Ще ви кажа нещо, което не съм ви споменавал. Това е единственият футболист, минал през Левски, който, когато Локомотив Пд три пъти ни изнуди, вдигаше трансферната сума, дойде в София и ми каза: "Г-н Лафчис, три години ще играя без пари в Левски, дайте моите пари на Локомотив". Винаги ще го уважавам за това. Показа характер. Това нещо не ми се е случвало никога, а имахме достатъчно тежки години...