[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QwGv-BtCFaU[/youtube]
Гол и асистенция в дерби не е зле. Силуетът отстрани бас ловя, че е на Краси Балъков.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Udoji90 написа:Малко по-назад изразих съмнения относно необходимостта от още 1 ляв бек, но честно казано май бях в грешка. Супусепа в началото ми изглеждаше нисък за централен, но като ляв честно казано не ми се нрави особено до момента. Ако е вярно, че Кукоч ще идва и е съгласен да получава тавана на заплатата, то може би подобен трансфер е добър ход. Мен лично ме е яд, че Ереро беше освободен, без да е играл дори 1 секунда в официален мач - интересно ми беше да го видя, пък и щяхме да минем само с 1 нов на тази позиция.
petko.h.markov написа:Udoji90 написа:Малко по-назад изразих съмнения относно необходимостта от още 1 ляв бек, но честно казано май бях в грешка. Супусепа в началото ми изглеждаше нисък за централен, но като ляв честно казано не ми се нрави особено до момента. Ако е вярно, че Кукоч ще идва и е съгласен да получава тавана на заплатата, то може би подобен трансфер е добър ход. Мен лично ме е яд, че Ереро беше освободен, без да е играл дори 1 секунда в официален мач - интересно ми беше да го видя, пък и щяхме да минем само с 1 нов на тази позиция.
С този и въобще,каква цел преследваме тази година?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта