Порошенко праща българи на война

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Порошенко праща българи на война

Мнениеот CTAHKO » 05 авг 2014 19:21

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Как ме виждаш да се бия срещу руснаците? И заради кого ще се бия срещу тях?Заради България? Моля те ,това няма как да стане.По-скоро повечето българи ще преминат на руска страна.Ако има война ,тя ще е Русия-НАТО(САЩ).Изборът ми предполагам знаеш какъв ще е. 8-)
П.П.Война-България-Русия,даже не искам и не смея да си го помисля!!!! :o То няма да е и война.Хиляди български момчета да гинат заради някакви чернилки? НЕ! Благодаря!

Виждаш ли тук е проблема.

Ти имаш 2 родини, аз имам една.

Въпроса не е поради каква причина Русия биха проявили агресия срещу България.
Въпроса е, щом всеки се чувства истински българин, скача, и защитава всичко българско, пък ако ще и да е заради глупав съюзник.

Ние сме българи, не сме страхливци, ако трябва ще умрем и за грешна кауза, но онзи от среща, ще му се стъжни живота. ;)
Поне така аз смятам, че можем да защитим, не само нашето реноме, на нашето поколение, но и паметта на дедите ни.

Да, да, не този Вторник, ами другия Петък ;) Значи някой некадърен политик ще ни вкара във Война заради неговата некадърност и безхаберие, после ще излезе да ми обяснява как ще си понесе ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ, ще се скрие в дупката си, а ако види дебелия, ще си хване милионите и милиардите доларчета направени от тази работа и ще се изнесе на никому неизвестна дестинация, докато аз се трепя ;) НИКОГА :!: Неговите деца дали ще са на фронтовата линия :?: Как мислиш 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 авг 2014 19:23

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Да човече,наистина е проблем.Аз такъв съюзник като НАТО и САЩ нямам-натресоха ми го едни "мъже" от една бяла сграда до един...руснак :o на кон!

И друг път съм го писал ...

Няма никакво значение, какво смяташ за руснаците.
За тях сме врагове, общественото им мнение, е изключително лошо за нас.

Да разбирам ли, че ако един ден цъфнат на нашето черноморие, ти ще махнеш с ръка и ще кажеш - "Който му се мре, да се бие с тях". ?

Абсолютна лъжа 8-) Игра, моля те малко по-сериозно ;)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 авг 2014 19:25

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Да човече,наистина е проблем.Аз такъв съюзник като НАТО и САЩ нямам-натресоха ми го едни "мъже" от една бяла сграда до един...руснак :o на кон!

И друг път съм го писал ...

Няма никакво значение, какво смяташ за руснаците.
За тях сме врагове, общественото им мнение, е изключително лошо за нас.

Да разбирам ли, че ако един ден цъфнат на нашето черноморие, ти ще махнеш с ръка и ще кажеш - "Който му се мре, да се бие с тях". ?

Те ли ти го казаха Игра ,че сме врагове ? Защото моят познат '"бляд" мисли друго ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2014 19:32

CTAHKO написа:Абсолютна лъжа 8-) Игра, моля те малко по-сериозно ;)
FLANKER написа:Те ли ти го казаха Игра ,че сме врагове ? Защото моят познат '"бляд" мисли друго ;)

Въобще не е лъжа.

Имам сериозни наблюдения, пък то не е и толкова важно, какво смятат обикновените хорица, само е достатъчно да видим, какво мисли руската Държава, и каква политика води към нас.

Но така или иначе, с приятелството ни с Русия е свършено.
Сами ще се убедите в следващите години. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2014 19:36

CTAHKO написа:Да, да, не този Вторник, ами другия Петък ;) Значи някой некадърен политик ще ни вкара във Война заради неговата некадърност и безхаберие, после ще излезе да ми обяснява как ще си понесе ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ, ще се скрие в дупката си, а ако види дебелия, ще си хване милионите и милиардите доларчета направени от тази работа и ще се изнесе на никому неизвестна дестинация, докато аз се трепя ;) НИКОГА :!: Неговите деца дали ще са на фронтовата линия :?: Как мислиш 8-)

Е, какво значи - никога ?

А дали ще имаме право на избор ?
Нали е ясно, че налази ли тук руски крак, то същите, въобще няма да питат, кой е русофил и кой не е.

Това се опитвам да обясня на "Фланкер" - За Русия и руснаците, вече не сме приятелска Страна.
Аз лично се надявам, да не идва момент на война за България.
Но ако настъпи такъв с Русия, то няма да има среден път - или ние, или те.

Мен ме интересува, дали ако дойде такъв момент, някои българи няма да застрелват други в гръб ...
Иска ми се да вярвам, че няма да се случи, ама четейки някои мнения, надали.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 05 авг 2014 19:41

ivan56 написа:Ето такива ц@рвули като теб обичам най-много като дойдат август месец на морето.Точа голямата брадва и ги пращам на село по живо по здраво.
ПрИмоция се пише бе гражданиноооооо.

Прав си. Такива сте вие бедняците. хахахах сам си го призна. хахаха :mrgreen: :mrgreen:
И се пише "промоция", селоооооо. 8-) :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2014 19:44

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:Да, да, не този Вторник, ами другия Петък ;) Значи някой некадърен политик ще ни вкара във Война заради неговата некадърност и безхаберие, после ще излезе да ми обяснява как ще си понесе ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ, ще се скрие в дупката си, а ако види дебелия, ще си хване милионите и милиардите доларчета направени от тази работа и ще се изнесе на никому неизвестна дестинация, докато аз се трепя ;) НИКОГА :!: Неговите деца дали ще са на фронтовата линия :?: Как мислиш 8-)

Е, какво значи - никога ?

А дали ще имаме право на избор ?
Нали е ясно, че налази ли тук руски крак, то същите, въобще няма да питат, кой е русофил и кой не е.

Това се опитвам да обясня на "Фланкер" - За Русия и руснаците, вече не сме приятелска Страна.
Аз лично се надявам, да не идва момент на война за България.
Но ако настъпи такъв с Русия, то няма да има среден път - или ние, или те.

Мен ме интересува, дали ако дойде такъв момент, някои българи няма да застрелват други в гръб ...
Иска ми се да вярвам, че няма да се случи, ама четейки някои мнения, надали.

С тази "армия", която имаме, въпросът дали-или е напълно излишен.
Ако се наложи стълкновение с военни сили на САЩ, ти ще стреляш ли в гърба?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 авг 2014 19:46

Messi_fan написа:
ivan56 написа:Ето такива ц@рвули като теб обичам най-много като дойдат август месец на морето.Точа голямата брадва и ги пращам на село по живо по здраво.
ПрИмоция се пише бе гражданиноооооо.

Прав си. Такива сте вие бедняците. хахахах сам си го призна. хахаха :mrgreen: :mrgreen:
И се пише "промоция", селоооооо. 8-) :mrgreen:

Като ти гледам умственият капацитет и не можеш да схванеш иронията за прИмоцията,представям си какъв богаташ си. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мъкааааааааааааааааа
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 авг 2014 19:46

Колко ни е армията :roll: 20 000 ли беше :? :roll:

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2014 19:50

Кашчей написа:Ако се наложи стълкновение с военни сили на САЩ, ти ще стреляш ли в гърба?

Смятам, че хилядократно съм отговорил на подобни въпроси.

Аз за разлика от някои, имам само една Родина.
Ако САЩ и Русия се сборичкат, а дано се затрият !

Иначе в моите приоритети, това, което смятам, че ще е полезно за България е, 1-во да се срине настояща Русия
( да не се бърка с унищожение ) ... А после същото да последва и САЩ.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”