Хасково - Локомотив Пд 02.08.2014г. - 18:00ч.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Тривелий
Контакти:

Re: ХАСКОВО УСЕТИ МАГИЯТА НА ПЛОВДИВ

Мнениеот Тривелий » 03 авг 2014 20:05

immortalvan написа:
Тривелий написа:
CTAHKO написа:Хайде да не са 1500 :lol: Иначе голямо БРАВО за агитката и подкрепата към отбора, ама дайте малко по-реални цифри :lol:

Около 800-900 човека бяхме според мен! Но това не е толкова важно, по доброто е върнатото настроение във феновете и пламъкът в очите им, както и мъжката игра на мочетата на терена. Това е начинът за връщане на публиката по стадионите. ;)

От Хасково разкриха: Продадохме над 1000 билета за черно-белия сектор. Полицията: Нямахме проблеми http://plovdivderby.com/vsichki-ostanal ... blemi.html

Ама иначе сме били 800-900. Много ми е интересно кой си е купувал по 2 или повече билета? :lol:

Добре де, да не съм ги броил, дейба! :)

mark1926
Контакти:

Re: ХАСКОВО УСЕТИ МАГИЯТА НА ПЛОВДИВ

Мнениеот mark1926 » 03 авг 2014 22:28

CTAHKO написа:
Тривелий написа:
CTAHKO написа:Хайде да не са 1500 :lol: Иначе голямо БРАВО за агитката и подкрепата към отбора, ама дайте малко по-реални цифри :lol:

Около 800-900 човека бяхме според мен! Но това не е толкова важно, по доброто е върнатото настроение във феновете и пламъкът в очите им, както и мъжката игра на мочетата на терена. Това е начинът за връщане на публиката по стадионите. ;)

Да, там някъде :) Иначе аз нямаше как да съм на мача, но с приятели, познати и футболисти, с които говорих, всички много се кефеха на агитката ви и на това, че цял мач не сте спрели да подкрепяте отбора си :) За самия мач какво да кажа...нашите са се представили доста добре, даже на моменти са дминирали доста, но вие като отбор с повече опит сте си взели точките малко на фантазия :) Ама три точки са си три точки :)

Аз бях , пяхме с цялото си сърце, това е МОЯТ ЛОКОМОТИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
локо пд
Контакти:

Re: Хасково - Локомотив Пд 02.08.2014г. - 18:00ч.

Мнениеот локо пд » 04 авг 2014 12:44

Беше невероятно изживяване.
И две дума за организираността на публиката ни - мисля, че след първите три мача доказахме, че публиката е на много високо ниво освен като подкрепа и като поведение (когато иска). На всички стана ясно, че на мач на Локо Пд в сектора с привържениците ни е най-безопасното място на света - и на Лаута и на гостуване.
Огромно благодаря към всички "замесени" и в това начинание.
Изображение
АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 05 авг 2014 18:31

Изтървахме ви, даИба. :D Опитът и самочувствието си казват думата в такива мачове. Същото го гледах от нашите и в контролата с Левски. Нашите се шашкат в началото от името. Почваме зле. После се окопитват и дори успяват да вземат превеса. Само че си нямаме голям голмайстор. Емо Ангелов вече не е това, което беше, а на Митко Алексиев може би закономерно не се дава пълен мач, защото е малък и неопитен.

За публиката - браво, макар че към края се поумълчахте, имахте много силна подкрепа през целия мач. Не зная за какви провокации говорите, освен за псуването по Локо, което както казах, е извънредно трудно да се избегне в която и да е агитка. Надявам се да не оставяме лоши впечатления у вас. Все пак не сме горили флагчета на отбора ви, нито сме разпъвали подигравателни транспаранти или нещо...
Направи ми впечатление една сцена. Преди мача, когато група ваши коли се изнизваха към сектора, имаше наши фенове, които пееха някакви не особено нерасистки песни. Една кола, която спря, някаква мацка се показа и вдигна два средни пръста. Едно от нашите момчета почна да налива: "Уу, курво, прибирай си се в каруцата" и такива неща. После се загледаха, ухилиха се и почнаха да си махат. След това момчето ми обясни, че са приятели.
В общи линии тази сцена на мен ще ми остане като основно впечатление от мача.

Но е добре да се заслушате в думите на Данчо Господинов. И на вас ще ви е много трудно тая година, както и вероятно ще сте в долната шестица. Съдейки по играта ни срещу Левски, както и по вашите преки мачове с нас и тях, не може да кажа, че сме по-слаб отбор. Да, обаче те взеха точка от мача с вас, а ние - не. Всичко заради самочувствие и опит. И ще играете срещу още доста такива отбори. Изключае Марек. Те са най-сигурните удавници.
Относно нас, ние и преди сезона нямахме илюзии, че ще ставаме шампиони или че ще играем в Европа. За нас целта беше и още си е оставането. И аз предпочитам да се борим за нея(дори с по-малки шансове за успех) с местни момчета като Маниша, Вълчан, Митко Алексиев, Наско Кръстев, Коце Ничев и 2-3-ма опитни, пак местни играчи - Бай Недял, Емо Ангелов, Скерлев, отколкото с отбор от Кокосковци, Бари(ви)ейри, Прохазки, Бушовци, Присковци и всякакви други тъмни и не толкова тъмни индивиди.

Успех на Локо в идните мачове, доколкото успехът им няма да попречи на нашия успех. :)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 авг 2014 11:53

Ако може онова момче, което ми обясняваше как щяло да има поне 5000 домакинска публика да коментира как е да си гост в собствения си град :)

Благодарим на ръководството на Хасково за проявения професионализъм. Мисля, отчетените 1000 и нещостотин билета ще дойдат добре :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 авг 2014 15:33

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 29 авг 2014 15:24

Нормално е да ни надвикате. Повече викачи сте. А клипа с пилия Роко не зная защо ми го пращаш... :D Според теб колко души бяхме домакини на стадиона? Аз залагам на 4000. Повечето вестници писаха за около 5, но мисля, че е леко преувеличено.
Извинявам се за бавния отговор, но след като мачът беше минал, не съм следил темата.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 авг 2014 15:25

Повече от 2500 не бяхте, несериозно е, на репортажите се вижда празния стадион достатъчно ясно. Всякакви претенции за публика са ви просто смешни. Направете 5-6 години в А група, вижте какво значи да ходиш по гостувания и тогава може пак да си говорим. Лек ден.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 29 авг 2014 18:55

Пловдив1926 написа:Повече от 2500 не бяхте, несериозно е, на репортажите се вижда празния стадион достатъчно ясно. Всякакви претенции за публика са ви просто смешни. Направете 5-6 години в А група, вижте какво значи да ходиш по гостувания и тогава може пак да си говорим. Лек ден.

И една да изкараме, поне сами си влязохме в А група - без да разчитаме на лиценза на някой друг.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 29 авг 2014 21:00

FCH написа:
Пловдив1926 написа:Повече от 2500 не бяхте, несериозно е, на репортажите се вижда празния стадион достатъчно ясно. Всякакви претенции за публика са ви просто смешни. Направете 5-6 години в А група, вижте какво значи да ходиш по гостувания и тогава може пак да си говорим. Лек ден.

И една да изкараме, поне сами си влязохме в А група - без да разчитаме на лиценза на някой друг.

За лиценза на Металик Сопот става дума, нали 8-)
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”