Изтървахме ви, даИба. :D Опитът и самочувствието си казват думата в такива мачове. Същото го гледах от нашите и в контролата с Левски. Нашите се шашкат в началото от името. Почваме зле. После се окопитват и дори успяват да вземат превеса. Само че си нямаме голям голмайстор. Емо Ангелов вече не е това, което беше, а на Митко Алексиев може би закономерно не се дава пълен мач, защото е малък и неопитен.
За публиката - браво, макар че към края се поумълчахте, имахте много силна подкрепа през целия мач. Не зная за какви провокации говорите, освен за псуването по Локо, което както казах, е извънредно трудно да се избегне в която и да е агитка. Надявам се да не оставяме лоши впечатления у вас. Все пак не сме горили флагчета на отбора ви, нито сме разпъвали подигравателни транспаранти или нещо...
Направи ми впечатление една сцена. Преди мача, когато група ваши коли се изнизваха към сектора, имаше наши фенове, които пееха някакви не особено нерасистки песни. Една кола, която спря, някаква мацка се показа и вдигна два средни пръста. Едно от нашите момчета почна да налива: "Уу, курво, прибирай си се в каруцата" и такива неща. После се загледаха, ухилиха се и почнаха да си махат. След това момчето ми обясни, че са приятели.
В общи линии тази сцена на мен ще ми остане като основно впечатление от мача.
Но е добре да се заслушате в думите на Данчо Господинов. И на вас ще ви е много трудно тая година, както и вероятно ще сте в долната шестица. Съдейки по играта ни срещу Левски, както и по вашите преки мачове с нас и тях, не може да кажа, че сме по-слаб отбор. Да, обаче те взеха точка от мача с вас, а ние - не. Всичко заради самочувствие и опит. И ще играете срещу още доста такива отбори. Изключае Марек. Те са най-сигурните удавници.
Относно нас, ние и преди сезона нямахме илюзии, че ще ставаме шампиони или че ще играем в Европа. За нас целта беше и още си е оставането. И аз предпочитам да се борим за нея(дори с по-малки шансове за успех) с местни момчета като Маниша, Вълчан, Митко Алексиев, Наско Кръстев, Коце Ничев и 2-3-ма опитни, пак местни играчи - Бай Недял, Емо Ангелов, Скерлев, отколкото с отбор от Кокосковци, Бари(ви)ейри, Прохазки, Бушовци, Присковци и всякакви други тъмни и не толкова тъмни индивиди.
Успех на Локо в идните мачове, доколкото успехът им няма да попречи на нашия успех.