za nas e toj religiq написа:plovdivram написа:za nas e toj religiqРам, запознат съм с историята, не само тези две племена се смятат за Беси, но както сам казваш само се предполага, няма доказателства за товаНяма в какво да ме убедиш, отговорих простичко, на поредния който се опитва да ме уязви или обиди с това че съм канарче! За пореден път ти казвам, че аз на историята поднесена по този начин не и вярвам, за това не се и опитвам да ти вадя доказателства!
Иначе ако приемем, че написаното е вярно, то как Реметалк 2(който се смята че е от рода на Сатрите) се е укрил в админстративния център на бесите и се е бил срещу тях
Не мислиш ли, че твърде много небивалици се получават
Небивалици са само твоите "изводи"!!!![]()
Само да ти кажа, че през годините в Пловдив са се "укривали" още такива като Книва, Луй II, Фридрих I Барбароса и ред, ред други.... и те ли са били от местен произход, 'щом са били зад стените му?! Дали изобщо се усещаш колко ПЛИТКО е всичко това, което изкарваш като аргумент?! Ако той изобщо може да се нарече такъв...
А дали ти не се усещаш, колко плитко се опитваш да подхлъзнеш всичкиТия които изброяваш не са се били с Бесите, както твърдиш, пък да се крият и в техния град
![]()
Небивалици са това, което се опитвате да внушите на неутралния читателЗа разлика от вас, аз не се опитвам да внушавам нещо, просто това което изтъквате е абсолютно недостатъчно, непотвърдено и противоречиво, за да ме убеди в каквото и да било
Ти, май ТОТАЛНО излезна от РЕАЛНОСТТА?!

Ние не се опитваме да ВНУШАВАМЕ нищо!!!
Явно ЗАБРАВИ, че сред ЦИТИРАНИТЕ "ИЗВОРИ" и АВТОРИ няма НИТО ЕДИН ЛОКОМОТИВЕЦ!!!

ВЪЗОСНОВА НА ТЕЗИ "ИЗВОРИ", ние просто избрахме МЕСТНОТО!!! За бесите и връзката им с Пловдив и региона има повече писано, отколкото за което и да е друго тракийско племе!!! Това, че ти не си съгласен с избора ни си е ТВОЙ ПРОБЛЕМ, А НЕ НАШ!!! От друга страна - свободата и СЪМНЕНИЯТА, с която правиш ИЗВОДИТЕ и ЗАКЛЮЧЕНИЯТА си ти дава абсолютното право да се "самоопределяш" или "отъждествяваш" с каквото си поискаш, ако пожелаеш!!! Като не ти харесват БЕСИТЕ, бъди "одрис", "унугундур", "кутигур" или ако искаш - "ескимос"...