Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот petkan » 05 авг 2014 09:08

Bourgas написа:В четвъртък от 18:00 часа на стадион "Лазур" ще се проведе среща с добра кауза. Каузата е спасението на Черноморец и бургаските деца в школата. Много ви моля, който има възможност да дойде, да каже на колкото се може повече хора, защото имаме много за вършене и го дължим поне на тези, които се стараят клубът и децата да ги има. Пак повтарям, който има възможност, нека дойде и нека каже на колкото се може повече хора. Там ще има родители, деца и т.н, дайте да не ги разочароваме.

За съжаление, тук не можах да присъствам.

"Агитката ще спасява Черноморец

Фенове, родители и поддръжници на Черноморец ще се срещнат днес на стадион „Лазур“. Те ще проведат дискусия, като основна тема ще е бъдещето на школата на клуба. Целта на сбирката е да се обсъдят възможностите за допълнително подпомагане на младите таланти на Черноморец, както и осигуряването на всичко необходимо за нормалния тренировъчен процес. Началото на срещата е в 18,00 часа в Заседателната зала на стадиона.

На срещата ще се изслушат всички мнения и ще се вземат под внимание предложения за организиране на помощта, както и евентуалното създаване на неикономическа структура. Първата среща е само информативна и е с цел обсъждане на вариантите. Едва след това ще бъдат поканени и икономически субекти да се включат със своя помощ, макар че разговори в тази насока вече са водени и има положителен отговор."

А това подчертаното случи ли се?
[center]Изображение[/center]

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 05 авг 2014 12:12

Дребен на ръст , голям на майсторлък и много истински , като човек.
Благодарим ти Марсио .
Ти си пример за чуждестранен футболист - отличен играч , добър човек и честен съотборник .
Завинаги ще има голямо място за теб в сърцата акулски.

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Марсио Нуньо сложи изненадващо край на кариерата си на 34 години. Португалецът подписа съвсем скоро двегодишен договор със завърналия се в руския елит Торпедо (Москва), но поради семейни причини реши да приключи с футбола.

Нуньо сваля завинаги футболната фланелка поради семейни причини. Ето трогателното му съобщение, публикувано във “Фейсбук”:

"Искам да благодаря на всички клубове, в които съм играл, и на прекрасните хора, които срещнах през тези години на футболната ми кариера. Благодаря на Маритимо, Камача, Черноморец (Бургас), Краснодар... Горд съм с постигнатото в тези седем години извън родината, но настъпи моментът да бъда близо до моето семейство и реших да спра с футбола заради два момента, които са ме белязали и не могат да излязат от главата ми... Когато дъщеря ми ме прегърна и когато погледнах очите й, видях най-искрения поглед, който ми казваше да не си тръгвам... Знаех, че те се нуждаят от мен и аз от тях... Накрая искам да благодаря на Торпедо за това, че посрещнаха моето решение с разбиране и ме пуснаха да си тръгна, въпреки че бях подписал 2-годишен договор. Желая всичко най-добро на клубовете, в които съм бил. Голяма прегръдка за всички! Марсио".

Нуньо е юноша на Маритимо. Там през 1999 година прави първите си стъпки и в професионалния футбол..

Между 2004 и 2007 година играе за Камача, а от 2007 до 2011 е в Черноморец (Бургас). След това премина в руския Краснодар. През май тази година той напусна отбора, а през юни премина като свободен агент в Торпедо. Марсио Нуньо няма нито един официален мач за московския клуб.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 05 авг 2014 16:36

Maрсио ВЕЛИКАН
Тьрса си транспортьор за "дербито на Бургас"
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 авг 2014 23:23

Пичове,предполагам знаете,че имаме нов форум .
Струва си да се посещава. дори и само заради старанието на Ники. Да не говорим,че не е по-лош от този.
За тези,които не знаят,на лични на мен,burgazliqta,cena62,petkan или някой друг,който си изберете. :mrgreen:
Мерси !!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 авг 2014 00:01

Bartolomej написа:Maрсио ВЕЛИКАН
Тьрса си транспортьор за "дербито на Бургас"

Обади ми се.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 авг 2014 11:35

subzero написа:Пичове,предполагам знаете,че имаме нов форум .
Струва си да се посещава. дори и само заради старанието на Ники. Да не говорим,че не е по-лош от този.
За тези,които не знаят,на лични на мен,burgazliqta,cena62,petkan или някой друг,който си изберете. :mrgreen:
Мерси !!

Аз съм традиционалист!Тук ви намерих,тук ще си пиша!Успех!Пък и там е само за акули :? !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 авг 2014 22:56

Индианец се връща от пътуване до Англия и веднага отива при шамана на племето.
- Шамане. В Лондон има велики магьосници и аз научих нова магия - 22-ма мъже застават на една поляна и започват да гонят топка...Начи максимум след 10 минути започва да вали!
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 13 авг 2014 15:05

Е ниама ли да има вече тема за мача :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 авг 2014 22:07

Тревата на Лазур пак е изтървана. :evil:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 16 авг 2014 22:39

Та какви цели поставяше Мицов??Влизане в А група и участие в евротурнирите :x Тези хора от ръководството въобще появяват ли се на стадиона да видят за какво става въпрос :x След днешния мач е ясно,че ще се борим да не изпаднем :x
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”