АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?

Ще ходя на мачовете
67
50%
Няма да ходя на мачовете
68
50%

Общо гласове: 135

g3_ev2
Контакти:

Re: АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?

Мнениеот g3_ev2 » 05 авг 2014 11:47

Да не ходиш на мачове на любимия отбор е все едно да изоставиш приятел в беда! Ти си от даден отбор, обичаш го, държиш за него! Не можеш да го изоставиш когато е объркан и не може да намери себе си на терена. Не наказваш Батков и умниците около него, а наказваш точно отбора на сърцето си.
Но като ходиш на мачовете, като подкрепяш, трябва да си наясно какво да искаш от любимия ти приятел, за да стане пак такъв, какъвто го очакваш. В България стана банално да се говори, че няма пари, купуват се боклуци и няма как да стане футбол. Че ранната подготовка на младите футболисти е половинчата и не могат да заемат местата на утвърдените титуляри. Но в европейския футбол вече има трайни рецепти за успехи със скромни средства със състезатели, подготвени в скромни условия. Ключът е здраво покритие в средата на терена, принуждаване на противника да играе с дълги прехвърляния и там крайната защита хваща всичко и го обръща в бърза контраатака. Това е оръжието на бедния - контраатаката по този механизъм и държане на топката чрез ловко използване на ширината на терена - не е нужно всеки втори пас да е в дълбочина, не е реално и не води до никъде. Но за да се получи тази обща схема на "бедняшката" игра, е нужно голямо и умно раздаване на тренировката, за да се избегнат техническите грешки и се прецизира координацията.
Искайте това от отбора си, няма нужда от много и скъпи звезди със съмнително постоянство в един усложнен начин на игра. Пък Батков ли ще е, кой ще е там, важно е какво става на терена и как е подготвено в тренировката. Това искайте от любимия приятел, настоявайте за него и имайте търпение, докато "манджата" се сготви - не става отведнъж. Времето на мачкането, тоталните надигравания и разгроми, огромните резултати отмина - случва се, но повече е на случайност.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 авг 2014 12:02

% години съм ги подкрепял и в повечето случаи съм си тръгнал от стадиона с чувството че са ме предали. Просто фк Батков не заслужава. Този отбор няма нищо общо с идеята Левски ...борба до последната секунда . Виждат се само разни чалгари , които се чудят как да си приберат месечната заплата. Обяснява ми се , че аз трябва да подкрепям отбора до край , та искам да попитам , кога ще е този край . Кога ще се вземе адекватно решение , кога играчите ще си оставят белите дробове на стадиона , кога мустакатия ще излезе и ще каже кой всъщност е собствениа на клуба , КОга ? Някой всъщност разбира ли , че ни се подиграват ...и ръководство и играчи и част от феновете ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 авг 2014 12:06

zlobul написа:Обяснява ми се , че аз трябва да подкрепям отбора до край , та искам да попитам , кога ще е този край . Кога ще се вземе адекватно решение , кога играчите ще си оставят белите дробове на стадиона , кога мустакатия ще излезе и ще каже кой всъщност е собствениа на клуба , КОга ? Някой всъщност разбира ли , че ни се подиграват ...и ръководство и играчи и част от феновете ?

Така е но човек все си казва: е Борат, чалгарите и така нататък са временно явление, те не са Левски и т.н...
Само че с времето те трансформират Левски и той става точно това, което виждаме в момента.
Честно казано не бих си помислил да обърна гръб на отбора ако играе слабо поради липса на пари, липса на възможности да се намерят прилични играчи или нещо такова. Но когато отбора е просто някаква подигравка и помия.. сбирщина от хора, които използват името му но не полагат никакво усилие да го защитят.. ддз, друго е някак си.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Dire.Straits
Контакти:

Мнениеот Dire.Straits » 05 авг 2014 12:07

Пълните трибуни, струва ми се, биха имали доста по-голямо протестно влияние от празните: тъй или иначе за тези на стадион "Георги Аспарухов" и сега е комплимент, ако ги наречем "полупразни", а това и без предварителна организация си е своего рода бойкот, пък бил той и по-скоро инстинктивен и спонтанен... Досега празният стадион комай е допринесъл само за допълнителното нагнетяване на бездруго тягостната обстановка в "Левски", а друго би било, ако поне Сектор "Б" беше пълен "до дупка" и изразяваше някаква позиция относно клубната политика. Това последното, разбира се, ще си остане само едно добро пожелание - като оставим настрана "ядрото", една част от целокупната левскарска маса все още разсъждава за проблемите в клуба на принципа на така нареченото симптоматично лечение: трябва да вземем нов нападател, нов треньор, нов изпълнителен директор и т.н., което - ясно е - прави нещата за най-висшите етажи на ръководството доста по-спокойни, понеже винаги се намират по-нискостоящи "бушони"; друга една група не вижда никаква алтернатива на сегашното управление (нито дори на методите му) и съответно също не би заела твърда позиция срещу него; трети направо си го харесват, макар че тези последните като че ли пооредяха в последните няколко години... Като добавим присъщата като цяло за нацията ни склонност към дистанциране от лостовете за влияние върху различните институции (в този контекст "Левски" е, разбира се, най-малкият проблем) и съвсем прозаичния факт, че на редовия българин просто не му се занимава с тези неща, понеже си има доста по-належащи проблеми във всекидневния живот, то до извода, че нито едната крайност - сиреч "Герена" съвсем да заприлича на Припят (до която впрочем сме по-близо, но тя е и откровено вредна), нито другата - пълни, но враждебно настроени към недъзите в управлението трибуни, е реално възможна, не остава много.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 авг 2014 12:15

На господата заговорили за Славия и Локо Сф ще кажа , че изобщо не са прави . Има голяма разлика между Левски и останалите. Преди време в Овча купел и в Надежда са ходили агитките на Левски и на ЦСКА . А идеята на празния стадион е съвсем друга . Това е вид реакция с оглед на случващото се в момента в клуба.
Някой ще ми обясни ли защо измисления тръст вдигна цената на билетите за този сезон ? Що за малоумно решение е това и на базата на какво? Стадион ли имаме , отбор ли имаме , в шампионска лига ли играем или сме привлекли Меси и Роналдо ? Тези хора толкова ли са малоумни , че да не могат да преценят , че по този начин изяждат закуската на ученика или вечерята на студента и по този начин изгонват поне 20 % от хората които до този момент са идвали редовно на стадиона ?

ПС: И още нещо , когато Наско докара Петев на крака , те го съблякоха . После дойде Гонзо и две седмици чакаме същия този да приеме , а хората които го съблякоха ни обясняват , че направили грешка. Накрая идва човечеца от испания , който си заминава след 2-ия месец . Мислите ли че не се е чакало мача с ЦСКА за да се стигне до тоя цирк ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 05 авг 2014 12:34

Пичове - тази анкета е бемзмислена вие без това ходите по 800 души на Герена ..... :mrgreen:
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 05 авг 2014 13:08

Всяко действие трябва да има цел и перспектива. В случая ако цел е да се смени собственика, има ли кой да го замести без клуба да пострада финансово? Има ли гаранции, че дори при добро финансиране няма да ги има същите проблеми? Също голямо значение би имало какъв е човека който би купил отбора. Съмнителни или хора на които не им е чиста работата, аз няма да подкрепя. Предпочитам злото което познавам, пред непознатото. Всъщност Батков изобщо зло ли е? Лесно може да се провери колко успеха има Левски с него. Не са никак малко. Аз не съм на мнение че той иска да съсипва отбора. Егото му е голямо и най-голям кеф би му направило би се изпъчи на стадиона ако Левски е шампион или е в ШЛ или дори играе добре в ЛЕ. Който си мисли че той тайно работи за да съсипва отбора явно доста го е надценил, като го е изкарал по умен и способен и от най-добрите хора работещи за подривни дейности по централите из цял свят. Това което не ми харесва в неговата дейност е даването на десетки хиляди левове на фенове, още по малко със съмнителна репутация като тези които са се превърнали в национален клуб на дилърите. Срамно и позорно е във фен клуб на Левски да се откриват забранени вещества.Но това е друга тема. За Батков да не се забравя, че не той играе на терена, не той прави уникални пропуски в атака, не той си вкарва автоголове и не той, не може да тича по терена цял мач...
Като въпроса е трябва ли да има спиране на посещенията на мачовете - отговора е не и то категорично не. Виждал съм протест на феновете неотдавна на Ман Юн с зелено-жълти шалове и бели кърпички от страна на феновете на Барселона. Но бяха на стадиона! Празните стадиони имат ефект на доминото за посещаемостта. Когато са пълни всеки иска да присъства, но не и когато са празни. Никои не обича да ходи на празен стадион. Удоволствието на стадиона не е само играта на на терена, а и атмосферата по трибуните. Бих казал че е някъде към 50/50. А когато започне да го няма удоволствието на стадиона поради една от причините, хората започват да губят навика да ходят на стадиона и оттам всички беди започват една след друга. И да не се забравя кой е 12-тият играч... Нека не се лишава отбора от него, той е най-важният.

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 05 авг 2014 13:37

zlobul написа:% години съм ги подкрепял и в повечето случаи съм си тръгнал от стадиона с чувството че са ме предали. Просто фк Батков не заслужава. Този отбор няма нищо общо с идеята Левски ...борба до последната секунда . Виждат се само разни чалгари , които се чудят как да си приберат месечната заплата. Обяснява ми се , че аз трябва да подкрепям отбора до край , та искам да попитам , кога ще е този край . Кога ще се вземе адекватно решение , кога играчите ще си оставят белите дробове на стадиона , кога мустакатия ще излезе и ще каже кой всъщност е собствениа на клуба , КОга ? Някой всъщност разбира ли , че ни се подиграват ...и ръководство и играчи и част от феновете ?

Болката ни е голяма, но освен чалгарите на игрището има много такива и на трибуните и стига с това "фк Батков"-ЛЕВСКИ си е ЛЕВСКИ и когато сме трагични. Успеха се дължи на много хора и фактори/има много бащи/ ,но неуспеха е персонализиран/ има една майка/.Масимо Морати беше собственик на Интер с куп звезди и в продължение на години бяха в подножието , който е Левскар и ходи на мачове мястото му е на стадиона.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 05 авг 2014 13:42

анкетата трябва да е колко мача Гонзо ще е тренер и кой ще е следващия . според мен той ще изкара 3 мача и следващият тренер ще е Топузаков .но така или иначе съм на всеки мач ако ще и Зимбройчо да е треньор
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 05 авг 2014 13:47

Player на 05 Авг 2014 11:08
Всяко действие трябва да има цел и перспектива. В случая ако цел е да се смени собственика, има ли кой да го замести без клуба да пострада финансово? Има ли гаранции, че дори при добро финансиране няма да ги има същите проблеми? Също голямо значение би имало какъв е човека който би купил отбора. Съмнителни или хора на които не им е чиста работата, аз няма да подкрепя. Предпочитам злото което познавам, пред непознатото. Всъщност Батков изобщо зло ли е? Лесно може да се провери колко успеха има Левски с него. Не са никак малко. Аз не съм на мнение че той иска да съсипва отбора. Егото му е голямо и най-голям кеф би му направило би се изпъчи на стадиона ако Левски е шампион или е в ШЛ или дори играе добре в ЛЕ. Който си мисли че той тайно работи за да съсипва отбора явно доста го е надценил, като го е изкарал по умен и способен и от най-добрите хора работещи за подривни дейности по централите из цял свят. Това което не ми харесва в неговата дейност е даването на десетки хиляди левове на фенове, още по малко със съмнителна репутация като тези които са се превърнали в национален клуб на дилърите. Срамно и позорно е във фен клуб на Левски да се откриват забранени вещества.Но това е друга тема. За Батков да не се забравя, че не той играе на терена, не той прави уникални пропуски в атака, не той си вкарва автоголове и не той, не може да тича по терена цял мач...
Като въпроса е трябва ли да има спиране на посещенията на мачовете - отговора е не и то категорично не. Виждал съм протест на феновете неотдавна на Ман Юн с зелено-жълти шалове и бели кърпички от страна на феновете на Барселона. Но бяха на стадиона! Празните стадиони имат ефект на доминото за посещаемостта. Когато са пълни всеки иска да присъства, но не и когато са празни. Никои не обича да ходи на празен стадион. Удоволствието на стадиона не е само играта на на терена, а и атмосферата по трибуните. Бих казал че е някъде към 50/50. А когато започне да го няма удоволствието на стадиона поради една от причините, хората започват да губят навика да ходят на стадиона и оттам всички беди започват една след друга. И да не се забравя кой е 12-тият играч... Нека не се лишава отбора от него, той е най-важният.

+1

Върни се в “Левски”