[center]

Само не знам защо го водят момчето защитник, не е само там

Източник: http://www.footballdatabase.eu/football ... 86.en.html
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Изненадващо: Ботев привлича Антон Огнянов от Левски
Ботев е близо до привличането на още един футболист от Левски, разбра репортер на PlovdivNews.bg. Става въпрос за Антон Огнянов който е силно желан и от Локомотив София. Докато червено- черните искат футболиста под наем, то от Ботев не са съгласни на такъв вариант. Канарчетата очакват Огнянов да разтрогне с Левски, за да подпише с тях.
Лъчезар Балтанов пък вече разтрогна с Левски и е готов за подпис с Ботев.
venko 1984 написа:
„Ботев“ Пловдив осъществи поредния си летен трансфер. Днес договор с „канарчетата“ подписа полузащитникът Лъчезар Балтанов. Контрактът на футболиста е за срок от 2 години. Балтанов ще започне тренировки с „жълто-черните“ още утре...
http://www.botevplovdiv.bg/Botev-privle ... -2631.html
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Лукин замина.
Аз лично съм доволен. Него поне не го пуснахме без пари, както стана с някои от другите чужденци. Но определено ще е добре да се привлече още един защитник, че само с Николов и Колев ще е зор. Вярно, имаме и малките Айтов и Терзиев, но все пак е добре да се налагат постепенно, а не да са решаващи играчи при една контузия на другите двама.
Ботевъ Пловдивски написа:ZinedineZidane написа:Лукин замина.
Аз лично съм доволен. Него поне не го пуснахме без пари, както стана с някои от другите чужденци. Но определено ще е добре да се привлече още един защитник, че само с Николов и Колев ще е зор. Вярно, имаме и малките Айтов и Терзиев, но все пак е добре да се налагат постепенно, а не да са решаващи играчи при една контузия на другите двама.
Ако са верни слуховете, сме го продали за 10 заплати на Хамза. Ако вземем и за Борко 10 заплати на Хамза, а за самия д-р Юнес вземем още 20 негови заплати, ще сме на плюс от румънския десант.
Иначе, да, трябва ни поне още един централен. Хубаво е и в по-леките мачове да започват като титуляри единия от малките, и един измежду Николов и Колев. За да могат да се учат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта