Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

mtaraduda
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот mtaraduda » 04 авг 2014 20:23

Stahlgewitter написа:
zlobul написа:Момчето е напълно сериозно. аз съм на същото мнение.Много хора почнаха да злоупотребяват с любовта на феновете и това трябва да се спре.
Дори след малко ще отворя тема по този въпрос.

Каква тема бе,песимисте,да не стъпваме на мач докато ЛЕВСКИ не заиграе като Барса?Ти каква дребна душица си.Някъде беше писал,че са те изхвърлили от синия форум,защото си чорбар ако не се лъжа.Според мен и в БГ мама да идеш и оттам ще те изхвърлят.

Мисля, че е крайно време да спреш да даваш оценки за хората. Никой не иска игра като на Барса, а Левски да се изчисти от всички гадове, които го управляват, а човека на аватара ти с поведението си с нищо не помага това да стане. Миналата година се започна с някакви скандирания срещу мустака, тази година тотален пас. Еми в крайна сметка явно си заслужаваме мустака и ръководството.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 04 авг 2014 20:29

Stahlgewitter написа:Преди да кажете каквото и да било още,защото и това дотук не е малко,замислете се дали не прибързвате със заключенията?И това,че виете като линейки по форуми и фейсгрупи няма как да помогне за развитието на клуба.Така и никой не разбра,че хейтърството е тотална глупост.На мен също ми е тъпо от идиотската пресконференция,в която нямаше никакъв смисъл,и аз си мисля,че пак нещо не е наред,но и аз като вас не знам кое е това нещо.
И все пак не е нужно прибързано да се окачествява всеки,който е застанал начело в ЛЕВСКИ.
Оставете Гонзо да работи,дайте му някакво време и после ако не сте доволни говорете каквото искате.

За добро или лошо Гонзо е единствения човек в тези 5 години, който е бил оставян да работи и какъв е резултата от работата му?

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 04 авг 2014 20:30

mtaraduda написа:
Stahlgewitter написа:Преди да кажете каквото и да било още,защото и това дотук не е малко,замислете се дали не прибързвате със заключенията?И това,че виете като линейки по форуми и фейсгрупи няма как да помогне за развитието на клуба.Така и никой не разбра,че хейтърството е тотална глупост.На мен също ми е тъпо от идиотската пресконференция,в която нямаше никакъв смисъл,и аз си мисля,че пак нещо не е наред,но и аз като вас не знам кое е това нещо.
И все пак не е нужно прибързано да се окачествява всеки,който е застанал начело в ЛЕВСКИ.
Оставете Гонзо да работи,дайте му някакво време и после ако не сте доволни говорете каквото искате.

За добро или лошо Гонзо е единствения човек в тези 5 години, който е бил оставян да работи и какъв е резултата от работата му?

Хахаха все едно Батков не прави каквото си иска с отбора.Я ще разпуска бардаци,я ще гони треньори,я ръководители.Докато Батков е в Левски никой не е оставян свободно да работи.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 04 авг 2014 20:32

Ами Гонзо ако милееше за отбора, щеше да се махне на момента, за да бъде изметен мустака, а не да му седи и играе по свирката.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 авг 2014 20:35

mtaraduda написа:
Stahlgewitter написа:
zlobul написа:Момчето е напълно сериозно. аз съм на същото мнение.Много хора почнаха да злоупотребяват с любовта на феновете и това трябва да се спре.

Каква тема бе,песимисте,да не стъпваме на мач докато ЛЕВСКИ не заиграе като Барса?Ти каква дребна душица си.Някъде беше писал,че са те изхвърлили от синия форум,защото си чорбар ако не се лъжа.Според мен и в БГ мама да идеш и оттам ще те изхвърлят.

Мисля, че е крайно време да спреш да даваш оценки за хората. Никой не иска игра като на Барса, а Левски да се изчисти от всички гадове, които го управляват, а човека на аватара ти с поведението си с нищо не помага това да стане. Миналата година се започна с някакви скандирания срещу мустака, тази година тотален пас. Еми в крайна сметка явно си заслужаваме мустака и ръководството.

С това ти изказване си заслужаваш и такива като zlobul.Аз обаче съм оптимист и все си мисля,че нещата рано или късно ще се наредят.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 авг 2014 20:37

Stahlgewitter написа:
mtaraduda написа:
Stahlgewitter написа:

С това ти изказване си заслужаваш и такива като zlobul.Аз обаче съм оптимист и все си мисля,че нещата рано или късно ще се наредят.

С Батков и Гонзо ли?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 авг 2014 20:52

Кашчей,дай по-сериозно,никъде не съм конкретизирал с кой.И все пак,с Гонзо може би,но с мустака никога.
[offtopic]Доволен ли си от отговора?[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 04 авг 2014 21:05

Жалко за Мурсия,поне се опита да научи тези дървета(докарани от Гонзо)на футбол.Айде сега да се наслаждаваме на гагнам стайл ала стил Гонзо.Поредна тъпотия в нашия отбор.Жалко наистина.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 авг 2014 21:06

Stahlgewitter написа:Кашчей,дай по-сериозно,никъде не съм конкретизирал с кой.И все пак,с Гонзо може би,но с мустака никога.
[offtopic]Доволен ли си от отговора?[/offtopic]

Не си, но все пак в темата се разсъждава за тези двама хубавци ;) Коя е причината да вярваш, че с Гонзо начело в Левски, отборът има бъдеще?

Всъщност ми е безкрайно интересно как у нас се получава Про лиценз на УЕФА, след като и Гонзо го има?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 04 авг 2014 21:21

В момента Гонзо = мустака

Върни се в “Левски”