03.08 Ботев Пд - Черно море 18.00ч. Неделя

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Re: 03.08 Ботев Пд - Черно море 18.00ч. Неделя

Мнениеот KIL » 04 авг 2014 19:59

Моряци! Тъй като все още няма тема за мача с Марек,пиша тук. Нека всички,които смятат,че това е правилно,мощно да подкрепят Дани Георгиев.Голяма група от А сектор ще го направим!Мощно!Нека ни чуят!Аз съм от оптимистите,но много рядко съм бил толкова песимичтично настроен,като сега,с така наречения ни треньор!И нека Бог да ни пази! :mrgreen:
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 04 авг 2014 23:03

Втори ден ли спорите още,с тоя физкултурник нищо добро не ни чака,като му знаем кой му беше предния началник на тоя и имаше легни-стани в определени мачове,за какво говорим изобщо,къде го чакате да надъхва футболисти,както казаха някой колеги просто е идеален за нас,за нищо не се борим кво да се напъваме за добър специалист,че и наглия имал оферти в чужбина но предпочел галактическия Черно Море, едни и същи набедени треньори се въртят по отборите,абе пълна пародия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: защитника и стопера отиваме на опера :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 05 авг 2014 00:07

Iceberg написа:Много рано е още за смяна. И веднага казвам защо мисля така. За никого не е тайна, че според директивата (явно на г-н Митев или равните му по ранг там горе) нямаме конкретни, амбициозни цели в първенството (всъщност целта е да не изпадаме, но и да не се класираме за Европа). При това положение.. Станков може да се окаже идеален. Той и затова е взет де, не подценявайте ръководството. Между другото не Маринов, Ерджан и адвоката определят целите и бюджета?! Такива като Гонзо са твърде амбициозни, та се налага на полусезона операция... "разпродажба" или по-скоро "раздаване на играчи", за да се избегне призово класиране. Сега пък само да не запецнем яко отрано и да се наложи операция - спасение от изпадане. Но за нещо такова е още твърде рано мисля, освен ако не се оакаме следващия кръг у дома срещу Марек, нещо в което се съмнявам. Но ако се получи.. може и да потърсят друг не особено можещ тренер, но пък и неособено амбициозен. И при двата варианта на нас никак, ама никак не ни харесва, но кой ни пита?! Не ние даваме парите.... Да видим.

Не ние даваме парите, но без нас няма да е интересно, направо си е безсмислен футбола. Не подценявай феновете и тяхната роля...а между другото после се чудите защо е почти празно нашето съоръжение, наречено Тича - на мача с шампиона около не повече от 4-5 000 зрители. Защото според теб трябва да си мълчим и траем като някакви мишоци страхливи.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 авг 2014 00:16

Не виждам какво толкова е станало. Аз лично не си спомням последната ни победа срещу Ботев в Пловдив. Много трудно играем там, и сигурно резултата щеше да е негативен и при друг треньор. Оценки да се правят след 2-3 мача е много левск...непрофесионално.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 05 авг 2014 06:27

black sea написа:
Iceberg написа:Много рано е още за смяна. И веднага казвам защо мисля така. За никого не е тайна, че според директивата (явно на г-н Митев или равните му по ранг там горе) нямаме конкретни, амбициозни цели в първенството (всъщност целта е да не изпадаме, но и да не се класираме за Европа). При това положение.. Станков може да се окаже идеален. Той и затова е взет де, не подценявайте ръководството. Между другото не Маринов, Ерджан и адвоката определят целите и бюджета?! Такива като Гонзо са твърде амбициозни, та се налага на полусезона операция... "разпродажба" или по-скоро "раздаване на играчи", за да се избегне призово класиране. Сега пък само да не запецнем яко отрано и да се наложи операция - спасение от изпадане. Но за нещо такова е още твърде рано мисля, освен ако не се оакаме следващия кръг у дома срещу Марек, нещо в което се съмнявам. Но ако се получи.. може и да потърсят друг не особено можещ тренер, но пък и неособено амбициозен. И при двата варианта на нас никак, ама никак не ни харесва, но кой ни пита?! Не ние даваме парите.... Да видим.

Не ние даваме парите, но без нас няма да е интересно, направо си е безсмислен футбола. Не подценявай феновете и тяхната роля...а между другото после се чудите защо е почти празно нашето съоръжение, наречено Тича - на мача с шампиона около не повече от 4-5 000 зрители. Защото според теб трябва да си мълчим и траем като някакви мишоци страхливи.

Ти пък се изказа неподготвен и ти?! Кога и къде съм казал, че някой трябва да си мълчи, да си трае, че пък да омаловажавам феновете, да ги подценявам... Не ми слагай думи в устата, които дори не съм си и помислял... Просто изнасям фактите.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 05 авг 2014 06:59

yavorescu написа:Не виждам какво толкова е станало. Аз лично не си спомням последната ни победа срещу Ботев в Пловдив. Много трудно играем там, и сигурно резултата щеше да е негативен и при друг треньор. Оценки да се правят след 2-3 мача е много левск...непрофесионално.

Че какво лошо има да си кажеш мнението за показаното вече трети мач?! Ако щеш оценка го наречи?! Нормално е, няма лошо. Стига да не се правят генерални изводи и фатални решения (тука идва левск..непрофесионалното), а както казах за това е рано още. И все пак хората виждат накъде отиват нещата, затова недоволстват. Повечето наши фенове са недоволни от играта, но виж какво казват и чуждите:

"т atanas7510 на 04 Авг 2014 14:24
А не мога да разбера защо играхте толкова страхливо, срещу защита която за първи път играе заедно. И 3 деца. Да минеш 3 пъти центъра второто полувреме.Логично беше Вие да мачкате ние да търсим контраиграта, а то се получи обратното. В крайна сметка това е миналогодишният Ви отбор който миналата година ни надигра в Пловдив с всичките румънци, холандци."

Интересното е, че срещу Берое ни хвалеха техните, явно добре и стабилно сме играли (на хубавото как да кажеш лошо?), тук на Тича не играхме добре (бях на стадиона и гледах внимателно), но взехме точка на Лудогорец, а сега в Пловдив падаме с бездушна и вяла игра срещу отбор с много проблеми с нови и млади играчи... Отбора се лута. Не може да намери себе си. Не е ли така?! Какво лошо има да се казват нещата?! Мене ме е яд повече за дереджето с Дани Георгиев. Това дразни... :twisted:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 авг 2014 08:47

Няма нищо лошо, разбира се.
По принцип почти винаги започваме сезона мъчително, а в гостуванията хегемон не сме били никога. И на мен не ми хареса играта с Лудогорец, но все пак създадохме някое друго голово положение (което при Гонзо не се получаваше в някои мачове). С Дани и аз не мога да разбера какво става, както и с поредното обещание да се налагат юноши. Станков никога не ми е бил любимец, но съм търпелив. Това, че в Локо не се изказват ласкаво за него не е гаранция, че е некадърник.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 05 авг 2014 12:13

...значи от времето на Ал.Станков /при Илия Павлов / до сега по голям физкултурник не е идвал даже и Генов бледнее , пълен путьо и алкохолик , нито тактика нито мотивация тоя тиквеник ще ни засили към Б група
ex Popeye

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 05 авг 2014 12:31

Ron Jeremy написа:...значи от времето на Ал.Станков /при Илия Павлов / до сега по голям физкултурник не е идвал даже и Генов бледнее , пълен путьо и алкохолик , нито тактика нито мотивация тоя тиквеник ще ни засили към Б група

Аз ви се чудя на акъла, как може да сравнявате това, което е било преди 12-13 години с настоящето, освен това, тогава бе треньор за кратко и не беше толкова отчайващо положението както го описват някои, като футбол Черно Море тогава играеше не лош футбол и нямаше все още големи звезди в отбора с изключение, докара ви един супер нападател доколкото си спомням Дарко Спалевич, би бившия вече Спартак в дербито за първи път от 13 години като гост, да след това при Вуцов Черно Море стана по-силен, но тогава се направи много солидна селекция, а относно Станков, нормално е да е израстнал от тогава досега и да е добил много опит като треньор, също така аз при Гонзо първите 3 кръга също не виждах никаква игра, но тогава всичките му се радвахте с малки изключение, невероятен футбол практикувал. Станков не бил пускал невероятния футболист Даниел Георгиев...аз доколкото си спомням и инженер Гонзо почти не го пускаше в мачовете от края на миналия сезон...Айде малко по-трезво, дори не сте гледали мача с Ботев Пд, гледали са повечето от вас реално само 1 мач и то срещу много сериозен съперник като Лудогорец, който надиграваше сумати еврограндове, разполага с най-добрите футболист в България, така че нормално е да бъдете надиграни в по-голямата част от мача, така че съвет ви давам да не прибързвате със заключенията и нападките, твърде рано е за оценки и крайности...

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 авг 2014 12:46

Дани може да не е велик футболист, но халфовата ни линия със Стенио и Паланков е много безидейна. Дани беше резерва в два или три мача само, беше най-използвания футболист от Гонзо и определено един от най-постоянните ни играчи.

Върни се в “Черно море”