Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

zlobul
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 18:57

Rivaldo10 написа:
zlobul написа:
Вече и Ривалдо си е променил мнението. Браво брат , преди време искаше да ми скачаш на бой заради инджинера.
Едно "Извинявай" ще свърши работа в случая :))) все пак сме левскари.

[offtopic]Аз да ти скачам на бой заради Гонзо? Нещо си в грешка... Бил съм против псувните по негов адрес, сега също смятам, че са излишни, но да ти скачам чак пък на бой...[/offtopic]

Нещо такова бяхме на път да си спретнем , но както и да е . Жив и здрав. Не тая лоши чувства .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 авг 2014 18:59

Тоя "мъжкар" го е замислил още като се върна като директор!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 авг 2014 19:01

Eminem написа:Тоя "мъжкар" го е замислил още като се върна като директор!

Той дори тва не може да замисли. Няма толкова акъл! Жалко, загуби доверието на толкова много хора с постъпките си!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 19:04

Eminem написа:Тоя "мъжкар" го е замислил още като се върна като директор!

за тоя мъжкар ви казах предварително какви са му намеренията. Не искаше да вземе Херо или Мъри когато бяха свободнин , само и само той да стане тренер след време. (мързи ме да си търся мнението, но със сигурност го написах това при назначаването на Мурсия).
Забравете за някой качествен човек в Левски докато инджинера е там.

ПС: Не се сърдете на Херо или на Мъри който беше готов да се върне въпреки Батков. Сърдете се на тва егоцентрично индженерче.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 авг 2014 19:05

Само дето това ще му е трети, не втори шанс. Трети шанс като треньор и трети шанс за мен. Защото първият път бях зад него твърдо. Когато дойде и почна да ги говори тея за стратегии и юноши, беше втория шанс, а сега, когато се разбра, че стратегията се изменя на "на зима ще вземем други, на лято трети" е вече за трети път да му дам шанс. Сори, Гонзич.

Гласувах с "не" за даване на шанс, като ръководител. Треньор да си е лесно с тея смешните отбори - сбирщайна на Стойчо, смешния Балъков, страхливия треньор на Берое, Ботев на Вили. Истината е в Европа.
Последна промяна от metodito на 04 авг 2014 19:09, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 04 авг 2014 19:06

Все повече стават хората, наричащи себе си фенове на Левски, чиято основна цел е да плюят и да критикуват, не винаги с резон. Левски наистина е много слаб и в момента пишем най - срамните във великата ни история, от към спортно - техническо и управленско естество, страници. Левски е на дъното и сега е момента да сме с него.. ЗАЕДНО! Много е лесно когато отбора е на върха, много е лесно да се наречеш фен на Левски, когато играем в ШЛ, но истината е сега. И нито ден и мач повече. Гонзо сгреши, отново, но той беше този, който се върна на "потъващия кораб", когато беше на "сушата" и всичко в Черно море беше цветя и рози. Той не отказа на Левски, както го направиха други по различни причини. Гонзо е човекът, заради който ИМА смисъл да застанем отново (до последен дъх) зад Левски, защото слаб и смачкан, той още си е нашия Левски и сме длъжни заради тези преди и тези, които ще оставим след нас! Заедно ще се върнем там където ни е мястото. Пълна подкрепа за Гонзо и Левски!!!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 04 авг 2014 19:09

Sinite ot Sofia написа:Все повече стават хората, наричащи себе си фенове на Левски, чиято основна цел е да плюят и да критикуват, не винаги с резон. Левски наистина е много слаб и в момента пишем най - срамните във великата ни история, от към спортно - техническо и управленско естество, страници. Левски е на дъното и сега е момента да сме с него.. ЗАЕДНО! Много е лесно когато отбора е на върха, много е лесно да се наречеш фен на Левски, когато играем в ШЛ, но истината е сега. И нито ден и мач повече. Гонзо сгреши, отново, но той беше този, който се върна на "потъващия кораб", когато беше на "сушата" и всичко в Черно море беше цветя и рози. Той не отказа на Левски, както го направиха други по различни причини. Гонзо е човекът, заради който ИМА смисъл да застанем отново (до последен дъх) зад Левски, защото слаб и смачкан, той още си е нашия Левски и сме длъжни заради тези преди и тези, които ще оставим след нас! Заедно ще се върнем там където ни е мястото. Пълна подкрепа за Гонзо и Левски!!!

Ех евала просто.И аз се опитвам да пиша тука да подкрепим Гонзо и само спорове възникват :) Жалко че стадиона пак ще е празен,заради отрицателните мнения срещу Гонзо.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 19:10

Интересно е и друго нещо:

тези с подарените 15% от акциите как ще съберат сумата , която трябва да предадат на адвоката в края на сезона. Постъпиха тъпо като увеличиха билетите , с което поне 20 % от хората идващи досега ще се откажат. Или просто адвоката пак е над всички , защото ако не изпълнят условията ще си прибере пак 15=те процента и ще им каже - "ето дадох ви шанс, но вие не успяхте" :)))

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 авг 2014 19:10

Преди да кажете каквото и да било още,защото и това дотук не е малко,замислете се дали не прибързвате със заключенията?И това,че виете като линейки по форуми и фейсгрупи няма как да помогне за развитието на клуба.Така и никой не разбра,че хейтърството е тотална глупост.На мен също ми е тъпо от идиотската пресконференция,в която нямаше никакъв смисъл,и аз си мисля,че пак нещо не е наред,но и аз като вас не знам кое е това нещо.
И все пак не е нужно прибързано да се окачествява всеки,който е застанал начело в ЛЕВСКИ.
Оставете Гонзо да работи,дайте му някакво време и после ако не сте доволни говорете каквото искате.
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 авг 2014 19:12

zlobul написа:Интересно е и друго нещо:

тези с подарените 15% от акциите как ще съберат сумата , която трябва да предадат на адвоката в края на сезона. Постъпиха тъпо като увеличиха билетите , с което поне 20 % от хората идващи досега ще се откажат. Или просто адвоката пак е над всички , защото ако не изпълнят условията ще си прибере пак 15=те процента и ще им каже - "ето дадох ви шанс, но вие не успяхте" :)))

Колега,как живееш с тоя песимизъм?Аз лично не бих издържал и един ден.
Изображение

Върни се в “Левски”