Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 04 авг 2014 16:32

Абе Гонзо не може да спази час за пресконференция, вие сте му дали цял футболен отбор...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 авг 2014 16:33

ПОЧВА СЕ! Слушайте и записвайте бисери!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 авг 2014 16:34

Който, каквото иска да ми говори. Вие сте големите специалисти каква промяна имало и бла, бла, ама киснете в интернет мрежата.
Моето доверие към Гонзо се изчерпа, както и на много други. Съвсем откровено мога да го заявя.

ГолЕм си ценител!

"Няма да допуснем да се сменят по четирима треньори на сезон - обяви директорът Георги Иванов. - Без значение от резултатите Мурсия ще бъде тук поне до края на сезона. Договорът му е за две години, а след това се надявам да подпише нов. Треньорът трябва да се оценява след една година работа."
Последна промяна от ralka_levskarka на 04 авг 2014 16:35, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 авг 2014 16:35

Kris_men2000 написа:Аз да попитам.ЗАЩО ХЕРО ВИНАГИ НИ ОТКАЗВА ДА ВОДИ ЛЕВСКИ А СЕ ПИШЕ ГОЛЯМ ЛЕВСКАР? И защо никой не се сеща за ЕРАНОСЯН.Та този човек пак е станал шампион макар и в Ангола.То реално между Ангола и България няма никаква разлика.

За мен Едо е най-добрия български треньор и е в перфектни отношения с Гонзо(Едо се счита за нещо като ментор на Гонзо),но Левски не може да си позволи да плаща съизмерима заплата на Едо ,като тази която получава в Ангола.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 авг 2014 16:37

Трябвало да имаме хЕмогенен отбор! Аз ще си сложа въжето...

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 04 авг 2014 16:38

terata написа:
MagicMoments написа:
terata написа:
MagicMoments написа:Еми не просто не понасям тука да чета всички какво сте се застъпили за тоя испанец,при положение,че играем по-зле дори и от времето на Кухия,а не е като да нямахме добра селекция тази година.А за футболиста,директора,скаута,треньора Гонзо или добро или нищо.Съгласи се да се хвърли в блатото при нас,при положение,че можеше да си остане при Морето и тука един Бог знаеше кой щеше да ни е директор/треньор.А и при положение,че осъзна,че е допъснал грешка с този испанец и го сменя,няма как да не го подкрепя,при положение,че в дербито играхме ужасно,сторихме го и в останалите мачове от първенството.За тактическите грешки на Мурсия в мачовете съм писал 10-15 страници по-назад.

:shock: :shock: :shock: Кажи честно?

Ами не е като да играем с юноши като при Топчо,средната възраст на титулярите му е 27-28 години,тъй че трябва от самото начало да може да бие събрания преди 10 дена Локо ПД,да изгледа дербитата на Кухия с ония и да не играе по-абсолютно същия безидеен начин и после да ми обяснява,че сме играли добре и един фал решил мача,и върха на айсберга първото полувреме срещу Локо СФ.По-слабо на Герена едва ли сме играли скоро време.

Е бате, чакай малко. Първо казваш "не е като да нямахме добра селекция тази година" сега ми обясняваш кой на колко години. Кво общо има това? Кво значение има кой на колко години е? Тва че, примерно се по-опитни не ги прави по-малко некадърни. Кое е доброто на селекцията тая година? Сърмов ли? Минев ли? Балтанов ли, който първо го взе Гонзо, после след 2 месеца и нито един изигран мач същия тоя Гонзо го изгони!? :shock: Домо ли е добрата селекция? Кой, кой? Резервите на коматевци и изпадналия Черноморец и изгонени от Славия. Аре стига... добра била селекцията. Да, ако сме Хебър Пазарджик верно ще е добра.

Минев е национал на България,както и Ради Димитров,тъй че заразлика от миналия сезон където отляво играехме с Орачев/Старокин,а от дясно Пелето/Нунеш/Димов,сега имаме много по-добри бекове,Борко Стойчев е по-добре от колкото Чмовш/Д Димов/Пелето.В сравнение с Макриев и Генков - Аниете и Домо са много по-добре,както и Прохазка/Педро играят много по-добре от Бру,Туре,Рамос.А Мурсия вместо да наложи Наумовски и Кунчев можеше да наложи А.Любенов
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 авг 2014 16:39

Да, той Любенов ще тича от Европейското в А група :lol: :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 04 авг 2014 16:39

Да не съм объркал пресконференцията? Какво говори :?:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 04 авг 2014 16:41

Cooler написа:Да не съм объркал пресконференцията? Какво говори :?:

Говори, че ще играят юноши :lol: :lol: :lol: Всичко си го слушал, нищо ново. Нормално е да има издънки със селекцията, защото са привлечени 12 души. Ясно било, че може да има една-две "издънки". Адски смешен! Нали ти ги доведе тия издънки, бе :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 04 авг 2014 16:42

Следващото лято ще вземем играчи и ще надграждаме, а до две години трябва да играят главно юноши в отбора !!! :mrgreen:

Върни се в “Левски”