Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 04 авг 2014 15:23

THE G.A.M.E написа:
Tommi написа:Успех на Гонзо и това е. При всяко възможно решение щеше да има недоволни, но в крайна сметка отговорността я носи само Гонзо.

По-какъв по-точно начин ще "понесе" отговорноста си, за Мурсия ?
Кой ходи в Испания, кой го назначи ?

Ако Мурсия е грешка, не е ли редно този, който я е допуснал, да си иде с него ?? :roll:
А то очевидно "Гонзо" смята, че испанеца е грешка.
К'во праЙм сега ?

Сменя го.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2014 15:26

rhaegar написа:То Ван Гаал каза наскоро, че му трябват 3 МЕСЕЦА, не 3 мача и то игрови, не подготовка, за да свикнат футболистите в нов отбор с него и методите му, ама къде ще го сравняваме. То Ван Гаал не е бил треньор на Атлетико Мадрид.

3 месеца, ама през тези 3 месеца трябва да се наблюдава някакво развитие. Няма как 2 месеца и 29 дни да няма развитие и като удари третият месец нещата да се оправят.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 04 авг 2014 15:30

Т.Батков:''Гонзо ще стане от днес мениджър от английски тип - ще взима всички налични решения от спортен характер, а освен това ще менажира и клуба и ще му бъде треньор. Имам му пълно доверие, както неведнъж съм заявявал публично.''

Г-н Батков,знаете ли,че за това са необходими някои елементарни неща като например - Наличие на сиво вещество наречено мозък в главата и ако това случайно го има то трябва да има и гънки в него.Убеден ли сте,че Гонзо отговаря поне на първото условие,защото за гънките всички разбрахме,че липсват.Не е лошо и вие да се позамислите за поведението и решенията си,защото ми се струва че сте влезли вече в книгата ''Гинес'' за абсурдно ръководене на професионален футболен клуб с назначаването на човека който го погубва от повече от 5 години.
Неграмотността и некъдърността вън от Левски!!!
Гонзо и подопечната му простакеса и интригант Гаджев завинаги вън от Левски !!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2014 15:30

Tommi написа:Сменя го.

Ей, браво.

Чудесно "поемане на отговорност". :lol:
"Дай Боже всеки му", както се казва. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 04 авг 2014 15:34

Абсолютна подигравка с човечеца Мурсия .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2014 15:36

THE G.A.M.E написа:
Tommi написа:Сменя го.

Ей, браво.

Чудесно "поемане на отговорност". :lol:
"Дай Боже всеки му", както се казва. :|

Поправя си грешката, поемайки фенското недоволство.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 04 авг 2014 15:39

rhaegar написа:Такава каша само в нашето първенство може да стане. Водиш преговори с двама треньори, които ти отказват. На единият му гласуват доверие да остане на поста си, а другият е назначен в същия клуб като директор. Два дни по-късно и двамата са аут и отново са основни фаворити за завръщане в Левски, с още един, който в момента готви смяна на собствеността. В същото време четвърти обикаля Европа в търсене на пети (треньор), а шестият е назначен за директор на школата, с не особено ясни допълнителни функции :lol: Абсолютен цирк :lol:

"Петият" вече е уволнен от "четвъртия". Циркът провължава. :geek:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 04 авг 2014 15:43

Голямо мъжкаре е гонзо ! :mrgreen: Вече в нашия футбол не останаха не-курви, всеки рано или късно си показва курвенския харектер сорка.
Levski & Lazio

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 04 авг 2014 15:45

Пак питам защо съдите Гонзо заради това,че не си е изпълнил обещанието и според мен съвсем с основание,а хора като Иво Тонев,които обещават сектор А,че ще е готов за юбилея остават неоплюти.Или пък Батков,който всеки път обещава,че няма да се меси в селекцията и как беше щеше да разпуска бардака.С воденето на отбора Мурсия не показа,че е бил треньор на Атлетико Мадрид,а поскоро,че е поредния,който не залага на юношите и го е страх от някакви радикални промени в състав и тактика.
Последна промяна от MagicMoments на 04 авг 2014 15:47, променено общо 1 път.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 04 авг 2014 15:46

Ми честито. :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Левски”