honda написа:mistreated написа:W84me написа:mistreated написа:Берое категорично са по-добрият отбор в момента и това, че имат само 2 точки от 3 мача не променя този факт. Време е да вземат първата си победа и да затвърдят доброто впечатление от предсезонната подготовка. 2:0 или 2:1 за старозагорци.
На база на кой мач определи, че са по-добрия отбор?
3:0 говори ли ти нещо?! Вчера също не бяха по-слабия отбор на терена от Литекс, но вместо те да си тръгнат с 3 точки, накрая изпуснаха и хикса. Същото се случи и в предния кръг срещу Ботев. Все някога каръкът ще им свърши, най-вероятно още срещу вас.
Разбирам ,че следиш всички мачове на всички български отбори. Какво ще кажеш за мача Берое-Черно Море, в коя минута и как изравниха беройци.
Иначе за мен този мач е троен,може да завърши по всички възможни начини. В момента Берое не е онзи много стабилен в защита отбор ,който беше миналата година . самия факт,че за едно полувреме срещу Литекс имаше 5-6 чисти положения пред тяхната врата,явно сме гледали различен мач с теб ,през второто полувреме Берое не знаеха ,къде се намират (не без активното съдействие и на съдията).
А ние в момента сме студио Х ,можем да бием всеки и можем да паднем от всеки. На мен ще ми бъде интересно да видя Левски срещу отбор излезнал да играе футбол, а не да руши, отбор ,който и ще ни напада. До момента нас също ни гони бесен карък от 3 мача има 3 удара във вратата ни и 3 гола. Реално за 3 мача срещу нас другите отбори създадоха едно положение и половина,но просто така се случи,че Б.Наков и Карачанаков(особено втория) направиха хубави удари от далечна дистанция и тези удари влезнаха.
според мен ,който вкара първи гол няма да загуби.
Не мога да ти кажа нищо за Берое - Черно море, просто защото не даваха мача по ТВ, а и не можах да го слушам по радиото. Относно вчерашния мач, може да си припомниш преди победния гол на Литекс какво положение пропуснаха Берое и дали не можеше те да си тръгнат с 3 точки. Напълно нормално е Литекс да имат повече положения, все пак не са Марек или Хасково, но и Берое стояха доста стабилно през по-голямата част от мача.
Вие не виждам как можете да "биете всеки" в момента (може би много ти е харесала играта срещу Локо Сф). Иначе да, от всеки може да паднете.