Betchualeng Arnaikem написа:А играта срещу Локо (Сф) само затвърди мнението за пълна безидейност на 100-годишния Левски.
Източник
livesport.bg
Някой може ли да ми обясни нещо, че не ми е ясно. Цяла България, начело с ТВ7, разбира се, говори за безидеен "Левски" и измъчена победа срещу "Локо" СФ. Аз пък видях:
1. Разнообразие в атака, а не само непрестанни балонни центрирания.
2. Два пропуска на испанците - един с глава и един с крак.
3. Извеждащ сам срещу вратаря пас с петичка към Минев през центъра на "железничарската" отбрана.
4. Второто полувреме "Локомотив" не минаха центъра до към 70-тата минута.
5. През целия мач "Локо" нямаха положение, ако не броим гениалната проява в собственото наказателно поле на любимеца на ръководството вратар - Кунчев.
6. Гол за "Левски".
И още:
Някои говорят за 2-3 месечен период, през който Мурсия е трябвало да изгради отбор. Очевидно и математиката куца сериозно на някои хора. Два месеца назад във времето е 4-ти юни. Хайде да си спомним на 4-ти юни имаше ли "Левски" треньор. Щото от
това се вижда, че преди ПО-МАЛКО ОТ 2 МЕСЕЦА Мурсия още не е стъпвал на "Герена":
Специалистът е очакван на "Герена" през уикенда, но ще води отбора, след като минат медицинските прегледи на футболистите след почивката.
Статията е от 6-ти юни. Това "уикенда" означава 7-8 юни, а "след почивката" не ми се мисли кога напред във времето е било. Като имаме предвид и кога станаха ясни повечето нови попълнения, излиза че горе-долу отбелязваме 40 дни на Мурсия.
Според мен ще бъде съвсем коректно, ако ПФК "Левски" бъде прекръстен на АФК "Левски" - аматьорски футболен клуб. То, освен заплатите, в момента друго професионално не виждам.
Извод: Гонзо, Тонев, Батков, Гаджев и всички професионални и морални некадърници - вън от българския и световния футбол!