Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 13:12

Betchualeng Arnaikem написа:Абе мърши скапани се сбраха на Герена, от години се мотат там. Колко пъти ми е идвало да тегля една дълга и широка и да спра и да се интересувам какво става там ама.. на.

Всички сме така брат. Или си левскар или не . И аз се заричам 100 пъти да спра да си троша нервите с тези нещастници , но идва мача и всичко в мене се обръща и пак съм там да подкрепям до последната минута. Да , не са малко случаите в които си тръгваш от сектор-Б с чувството , че са те предали , но ......отдавам го на магията Левски.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 13:13

terata написа:Обаче най-ме кефи тва, че играчите не можели да си подадат 2 точни паса, затва Мурсията бил виновен. Култуво! Аз само да питам и друго нещо - в досегашните ни 3 мача при всичката некадърност на халфове, като Сърмов, на защитници като Стойчев и вратар, като Кунчев... та, колко положения пред нашата врата имаше в тия 3 мачз - май точно 3 и 3 бяха в мача с ЦСКА. Локо Пд без голово положение, само с 1 шут отдалеч и гол, Локо Сф и толкова нямаха. Та мисълта ми е, че отбора е далеч по-подреден при Мурсия въпреки всичките му кусури. Но явно за 3 мача е трябвало да заиграем поне като Барса, а Сърмов да влезе в ролята на Шави...минимум!

Да. Но като не ме взеха за тренер.. да се оправят :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 авг 2014 13:15

terata написа:Обаче най-ме кефи тва, че играчите не можели да си подадат 2 точни паса, затва Мурсията бил виновен. Култуво! Аз само да питам и друго нещо - в досегашните ни 3 мача при всичката некадърност на халфове, като Сърмов, на защитници като Стойчев и вратар, като Кунчев... та, колко положения пред нашата врата имаше в тия 3 мачз - май точно 3 и 3 бяха в мача с ЦСКА. Локо Пд без голово положение, само с 1 шут отдалеч и гол, Локо Сф и толкова нямаха. Та мисълта ми е, че отбора е далеч по-подреден при Мурсия въпреки всичките му кусури. Но явно за 3 мача е трябвало да заиграем поне като Барса, а Сърмов да влезе в ролята на Шави...минимум!

В седмицата преди мача с Локо Пд все още идваха играчи! 3 дена преди мача с ЦСКА дойде Аниете и започна титуляр. Те въобще знаят ли си имената на съотборниците? Божи86 два месеца води подготовка, но Аниете го гледам, че не се спря да търчи в мача с Локо Сф :shock: Нужна е доста голяма сработка, синхрон, за да има някакъв стил и най-вече време, за да се случи всичко това. Отделно, че селекцията е събрана от кол и въже в последния момент. Мурсия е главен виновник за всичко явно. Сега Гонзи ще ни оправи, ако не Топчо или Сухия :)
Последна промяна от MuFc1878 на 04 авг 2014 13:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 авг 2014 13:16

Който стане треньор на Левски няма как да научи Бедоя или Аниете да вкарат от 3-4 метра сами срещу вратаря.
Останах с впечатлението, че решението за махането на Мурсия не е негово.
Имаше по-голяма логика да го махне след мача с ЦСКА, отколкото сега след победа над Локо Сф.
Другото, което трябваше да направи, е да беше навил Херо за треньор.
Сега ще се разбере дали се е бъркал в състава на Мурсия като видим на кои играчи ще разчита, на кои позиции и по какъв начин ще играе отбора.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 13:18

Тера ,
я ми кажи брат , колко кръга онези са играли заедно , че Левски да изглежда по толкова трагичен начин срещу тях? Нима тройчо ги е тренирал 1 година или може би 2 ? В този мач 70 процента от нашите са играли и знаят какво е Левски . Няма оправдание за това жалко представяне срещу тях. Да не говорим и че онези бяха играли мач в четвъртък , на всичкото отгоре и останаха с човек по малко много преди Педро да си изпроси втория жълт картон.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 13:21

tevez написа:Който стане треньор на Левски няма как да научи Бедоя или Аниете да вкарат от 3-4 метра сами срещу вратаря.
Останах с впечатлението, че решението за махането на Мурсия не е негово.
Имаше по-голяма логика да го махне след мача с ЦСКА, отколкото сега след победа над Локо Сф.
Другото, което трябваше да направи, е да беше навил Херо за треньор.
Сега ще се разбере дали се е бъркал в състава на Мурсия като видим на кои играчи ще разчита, на кои позиции и по какъв начин ще играе отбора.

Това е основната причина заради която тренерите отказват на Левски. Всички знаем какво стана с Ясен Петров . Гонзо винаги се намесва в работата на тренера.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 04 авг 2014 13:23

zlobul написа:Гонзо е вреден за Левски , казал съм ви го още преди 5 години , така че нищо ново под слънцето.
Следващите му реплики мога да ги предскажа : "Със всеки изминал мач Левски ще заиграва все по добре, отборът вече има стил , но трябва още малко време , играчите да се адаптират" , "след нова година ще видите коренно променен Левски" и т.н.

Ами като е вреден за Левски защо не предложиш негова алтернатива.Въобще всички,които пишете Гонзо-Вън защо не предложите алтернатива,защо ли-защото няма.Или по-добре с печеленето на изборите на от ББ,да се върне Иво Тонев и тогава ще видите вие обещания и тяхното изпълнение.Въобще тука хората,които си изграждат наблюдения върху Левски от спортните сайтова и телевизията сте ми смешни - сега изригвате срещу Гонзо защото е решил,че с този испанец,който е бил безработен 3 години и който не налага юношите,няма смисъл да се изкарва цял сезон,който за 4-ти или 5-ти поред път да е нулев,и вместо да го подкрепите,вие веднага почвате с това,че Мурсия изкарал 3 мача начело,ами и в големита клубове често се случва нов менджър да не изкара цял сезон начело-Мойс,Ходжсън,АВБ,ама като е обещано това и не стане-дайте направо Гонзо вън,аматьори,няма да ви стъпя и те така..Иво Тонев като обещаваше сектора да е готов преди юбилея,сега що не ревете срещу него така,Батков колко безумни неща е обещавал,и още си седи,а в интернет срещу него нищо,а като се поде от 1 000 човека от сектор Б Батков Вън се почна веднага качулки,платени фенове,ама като президента ти е неадекватен и не е поставил никакви цели на отбора за сезона,нито бюджет определил,нито бъдеща политика,то тогава спортния директор решава какво да прави ;) Пък белким може да не паднем за 6-ти подред път от ония.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 13:24

zlobul написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Абе мърши скапани се сбраха на Герена, от години се мотат там. Колко пъти ми е идвало да тегля една дълга и широка и да спра и да се интересувам какво става там ама.. на.

Всички сме така брат. Или си левскар или не . И аз се заричам 100 пъти да спра да си троша нервите с тези нещастници , но идва мача и всичко в мене се обръща и пак съм там да подкрепям до последната минута. Да , не са малко случаите в които си тръгваш от сектор-Б с чувството , че са те предали , но ......отдавам го на магията Левски.

Ами значи май имам късмет. Защото напоследък ми се налага да следя мачовете не от стадиона а как ли не. Според графика, мястото на което съм и дейността ми и после да си тегля и запис на мача. Пак си е кофти тръпка, но да, не ми се налага да бързам да се омета от стадиона преди да съм видял физиономията на някой катил, който да каже: добро играли, шанс немали и да ми се додрайфа от гледката.

Колкото до заричането.. сериозно не съм се заричал, защото ако го направя ще е един път. Само дето по-скоро ще започна да търся вратички във времето пак да ходя на стадиона като си знам акъла.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 авг 2014 13:26

"Сините" ще имат нов старши треньор

Испанецът Пепе Мурсия вече не е в Левски. Старши треньор от днес ще бъде Георги Иванов-Гонзо, пише "24 часа".

Раздялата дойде още след третия официален мач и първата победа на Мурсия като наставник на "сините".

Измъченото 1:0 над Локо (Сф) ще остане и единственият успех на треньора в Левски. След 1:1 срещу запозналите се седмица по-рано играчи на Локо (Пд) и 0:2 от вечния съперник ЦСКА директорът Георги Иванов вече не виждаше никакъв шанс за развитие с Мурсия начело на отбора.

А играта срещу Локо (Сф) само затвърди мнението за пълна безидейност на 100-годишния Левски. И още след първата си победа Пепе бе уведомен, че тя му е и последна на "Герена".

Така реалният престой на Мурсия начело на тима от представянето му на 9 юни до освобождаването му на 2 август е 55 дни.

Източник livesport.bg
Последна промяна от Betchualeng Arnaikem на 04 авг 2014 14:26, променено общо 1 път.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 13:31

MagicMoments написа:
zlobul написа:Гонзо е вреден за Левски , казал съм ви го още преди 5 години , така че нищо ново под слънцето.
Следващите му реплики мога да ги предскажа : "Със всеки изминал мач Левски ще заиграва все по добре, отборът вече има стил , но трябва още малко време , играчите да се адаптират" , "след нова година ще видите коренно променен Левски" и т.н.

Ами като е вреден за Левски защо не предложиш негова алтернатива.Въобще всички,които пишете Гонзо-Вън защо не предложите алтернатива,защо ли-защото няма.Или по-добре с печеленето на изборите на от ББ,да се върне Иво Тонев и тогава ще видите вие обещания и тяхното изпълнение.Въобще тука хората,които си изграждат наблюдения върху Левски от спортните сайтова и телевизията сте ми смешни - сега изригвате срещу Гонзо защото е решил,че с този испанец,който е бил безработен 3 години и който не налага юношите,няма смисъл да се изкарва цял сезон,който за 4-ти или 5-ти поред път да е нулев,и вместо да го подкрепите,вие веднага почвате с това,че Мурсия изкарал 3 мача начело,ами и в големита клубове често се случва нов менджър да не изкара цял сезон начело-Мойс,Ходжсън,АВБ,ама като е обещано това и не стане-дайте направо Гонзо вън,аматьори,няма да ви стъпя и те така..Иво Тонев като обещаваше сектора да е готов преди юбилея,сега що не ревете срещу него така,Батков колко безумни неща е обещавал,и още си седи,а в интернет срещу него нищо,а като се поде от 1 000 човека от сектор Б Батков Вън се почна веднага качулки,платени фенове,ама като президента ти е неадекватен и не е поставил никакви цели на отбора за сезона,нито бюджет определил,нито бъдеща политика,то тогава спортния директор решава какво да прави ;) Пък белким може да не паднем за 6-ти подред път от ония.

Точно пък на мен да ми пишеш за Тоньо е смешно , откак е стъпил на "герена" го псувам. Що се отнася до Мурсия , върни се две три страници назад , прочети ми мненията и тогава се обръщай към мен .
Гонзо ли? .....там може да се върнеш и на мненията ми отпреди 5 години. Всъщност случая Мурсия е решние на Гонзо, той го докара в Левски при наличие на Мъри и Херо . Оттук насетне сам си задай въпроса какво се случва.

ПС: За алтернатива на героя от Мъпетс Шоу ставам и аз . поне няма да ви лъжа , а и с оглед на плачевните решения които са взимани от този , гаранция ти давам , че няма падна по ниско от него.

Върни се в “Левски”