balef написа:Тоя комунист Батков ни разказа играта .......
Те всички са комунисти или деца на такива .Като почнеш от Домусчиев , Ганчев , Томов та до Батков .Няма деца на десиденти както се казва . Според мен върви добре отработен план за превръщането на Левски в средняшки отбор от типа на Славия и Локо Сф - без шампионски титли , без купа и без Европа .Проблема е , че плана се изпълнява и от хората в Левски начело с Батков - за външните фактори е ясно .Не мисля , че може да се направи нещо . Така че или левскарите трябва да свикват с това и вървящата след него тенденцията да намаляват , щото феновете се движат с победителите в крайна сметка , особено по малките , или ...всъщност няма или за жалост .Предполагам ,че задната идея е да се освободи фенска маса за клуба с най много наляти пари - Лудогорец .И за няколко години може и да стане . Особено ако Левски няколко сезона не види нито титла , нито купа , нито Европа и успехи там . На стари лаври се лежи , но за известно време .
И ако всичко това стане , отборите в челото ще са - Лудогорец , Литекс и цска - т.е. цска плюс два отбора собственост на фенове на цска .За цвят може да има някой пловдивски отбор на в рамките на 4-5 място , не повече .И тогава разправата с вечния враг ще е пълна .
Не може от 5 мача да загубиш 5 с лекота - все някъде поне равен ще направиш , още повече когато виждаш как съперника е толкова силен , че отпада от Зимбру още в първия кръг . Не може да падаш така , освен ако загубите не са договорени . Но дреме ми . Левски е частно дружество и явно собственика го боли оная работа за феновете . Да се оправят .