Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

VHP

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот VHP » 26 ное 2009 17:57

...поддържаха контакти, даваха информация... Оказа се ДЕЗинформация . Ама всички вярваха на дезинформацията. Информаторите бяха ругани и псувани. Сега се казва "извинявам се"... айде! You can do it ;)

VHP

Мнениеот VHP » 26 ное 2009 17:59

Долен буфер е този , който даде 4 месеца кредит на доверие на Селския. Кой е долен буфер ? 8-)

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 26 ное 2009 18:01

Е ето и един от оптимистите - аз. Преди време писах, че дори и да не стане искам до края на полусезона да поживея във фалшивата матрица. Да почувстват приятното чувство слушайки "Празнуваме победата сега ..." и останалите песни в изпълнение на пълните трибуни на стадиона. Това исках. Почти ми идваше да се разрева от кеф, когато чух забравеното "...ще прегърнем купата..." и останах за пръв път от години без глас при "Е""хме Локо ..." Това е! МитЮ си отива, това беше ясно още преди месеци, още като пристигнаха италианците. След днешното решение, изводът му е показан и от държавата. Ако има останал малко акъл, няма да обжалва, но кой го знае... Ако му се плащат лихви да го направи. Важното е, че скоро вече няма да го има. Тоест - оптимистите този път са прави.
Колкото до това, какво следва ... Не знам.
Останала ни е само надеждата.
Преди време имаше една тема за надеждата. Тогава стана дума за кутията на Пандора /всички дарове - гръцки/. В легендата се казва, че когато Пандора отворила кутията от нея изскочили всички злини на земята. А най-накрая, когато въпросната Пандора погледнала какво и ма на дъното видяла там сгушена в един ъгъл Надеждата.
... и възниква въпроса: Едничката останала надежда нещо добро или нещо зло е?
За едни е добро /принципно това е стандартното тълкувание и на легендата/. За други е лошо, защото заради такава Надежда, хората стоят като овце и чакат нещо да се случи, нещо свише, нещо извън тях. Такава надежда е непродуктивна. Защото надяващите се не предприемат нищо, за да променят положението.
Като гледам написаното в този форум жълтите фенове, сме разделени именно по този признак - надежда или липсата й. Аз си мисля, че така или иначе заради щуротиите на Кики, Акалски и пр. до края на сезона няма да домакинстваме, тоест можем де си позволим лукса да се надяваме.
... а след това? Нова година, нов късмет!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

VHP

Мнениеот VHP » 26 ное 2009 18:03

Ki Cho написа:Е ето и един от оптимистите - аз. Преди време писах, че дори и да не стане искам до края на полусезона да поживея във фалшивата матрица. Да почувстват приятното чувство слушайки "Празнуваме победата сега ..." и останалите песни в изпълнение на пълните трибуни на стадиона. Това исках. Почти ми идваше да се разрева от кеф, когато чух забравеното "...ще прегърнем купата..." и останах за пръв път от години без глас при "Е""хме Локо ..." Това е! МитЮ си отива, това беше ясно още преди месеци, още като пристигнаха италианците. След днешното решение, изводът му е показан и от държавата. Ако има останал малко акъл, няма да обжалва, но кой го знае... Ако му се плащат лихви да го направи. Важното е, че скоро вече няма да го има. Тоест - оптимистите този път са прави.
Колкото до това, какво следва ... Не знам.
Останала ни е само надеждата.
Преди време имаше една тема за надеждата. Тогава стана дума за кутията на Пандора /всички дарове - гръцки/. В легендата се казва, че когато Пандора отворила кутията от нея изскочили всички злини на земята. А най-накрая, когато въпросната Пандора погледнала какво и ма на дъното видяла там сгушена в един ъгъл Надеждата.
... и възниква въпроса: Едничката останала надежда нещо добро или нещо зло е?
За едни е добро /принципно това е стандартното тълкувание и на легендата/. За други е лошо, защото заради такава Надежда, хората стоят като овце и чакат нещо да се случи, нещо свише, нещо извън тях. Такава надежда е непродуктивна. Защото надяващите се не предприемат нищо, за да променят положението.
Като гледам написаното в този форум жълтите фенове, сме разделени именно по този признак - надежда или липсата й. Аз си мисля, че така или иначе заради щуротиите на Кики, Акалски и пр. до края на сезона няма да домакинстваме, тоест можем де си позволим лукса да се надяваме.
... а след това? Нова година, нов късмет!

+ Благодаря ти за откровеното мнение. Респект.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 26 ное 2009 18:06

Някой хора я докараха до там да обвиняват и нагрубяват други за това, че са оптимисти. Според мен никой от пишещите във форума няма личната възможност да купи Ботев, така че ни остава надеждата някой друг да го направи. Като част от "оптимистите" вярвам че ще бъде продаден, защото обичам този тим и не мога да приема, че няма да го има.

Може да ме обвините, че съм наивен, глупав, пубер и т.н., но няма да предам вярата си, само за да направя удоволствие на някой изгубил се в страховете си.
105 години / 4 поколения ботевисти!

VHP

Мнениеот VHP » 26 ное 2009 18:10

Мачът на БОТЕВ не е просто час и половина на стадиона. Мачът на БОТЕВ е психическа подготовка , чуване с приятелите. Уговорките .Самият мач - ПРАЗНИК ! Емоциите , подкрепата, атмосферата... После коментарите. В кръчмата - анализите , заканите , подготовка за следващия кръг... Никой не иска да се лишава от всичко това ,дори и когато отбора е БОТЕВ на СЕЛСКИЯ :!: Никой не иска да бойкотира трибуните на Колежа ,защото картината е тъжна и грозна. Отчаянието... Но ! Понякога има по-важно нещо от собственият ни кеф като фенове. Понякога в историята на Клубовете трябва да се правят ЖЕРТВИ . Лятото феновете на БОТЕВ поеха във вярната посока с бойкота на мачовете ,но след това бяха излъгани... :evil: След това феновете на Ботев не се оказоха на висота. Желанието за викане на ТИ и да ти е готино с приятелите в кръчмата надви отговорността да се води ВОЙНА до край в името на БОТЕВ. Сега ще берем плодовете на тази пасивност , на този конформизъм.

VHP

Мнениеот VHP » 26 ное 2009 18:13

ilian12 написа:Някой хора я докараха до там да обвиняват и нагрубяват други за това, че са оптимисти. Според мен никой от пишещите във форума няма личната възможност да купи Ботев, така че ни остава надеждата някой друг да го направи. Като част от "оптимистите" вярвам че ще бъде продаден, защото обичам този тим и не мога да приема, че няма да го има.

Може да ме обвините, че съм наивен, глупав, пубер и т.н., но няма да предам вярата си, само за да направя удоволствие на някой изгубил се в страховете си.

Страховете ми - сега стават страховете НИ . Стават реалността. Понякога е добре да се вслушваш в страховете си ,за да може Разумът да вземе правилното решение. Времето за правилните решения за БОТЕВ изтече в сладък унес.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 26 ное 2009 18:18

VHP написа:...поддържаха контакти, даваха информация... Оказа се ДЕЗинформация . Ама всички вярваха на дезинформацията. Информаторите бяха ругани и псувани. Сега се казва "извинявам се"... айде! You can do it ;)

ти си луд за слава, така че май по-добре да не ти се обръща внимание ...

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 26 ное 2009 18:20

На мен ми е най-лесно да се извяня колега.Да бях на пресконференцията на Борго , видях някаква надежда( и още се надявам ) и я споделих с хората тук , т'ва е моят грях тук.Нека хората , на които съм дал надежда да ме извинят.
А за теб какво да кажа, не те познавам , не искам и да те познавам.Празнувай си пировата победа , а аз ще продължавам да се надявам , пък ако не стане нищо- ще продължа да си ходя по протести , пък нали знаеш надеждата умира последна.
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 26 ное 2009 18:47

VHP написа:
shotgun написа:
BultraStyle написа:ами до известна степен е прав човека ,че бяхме задрямали и таяхме само надежди за предостоящата сделка

Е и какво от това?. А песимистите какво направиха или ще направят?.
Не песимистите. А РЕАЛИСТИТЕ .
Щото това ,което стана е реалността. Това ,за което малцината тука предупреждаваха... Защо не излязохме с декларация преди месец ? Преди два ? Когато все още имаше надежда нещо да се случи ! Сега сезона приключва . БОТЕВ е на опашката твърдо изпадащ. Селският спечели 4 месеца и спокойно ще проведе фалита на отбора. Във "В" група - пак сме с него :evil: Ще обжалва решението от днес по делото на Кръстева -айде още половин година отсрочка... В това време БОТЕВ е покойник. 4 месеца дадохте пълно спокойствие на Сельо . Тарторите си "залагаха главите" ,че този път сделка имало... Пляс ! Чакаме извинение. Говоря от името на хилядите ботевисти ,които са омерзени от цялата сапунка , и които ,за сведение на оптимистчетата , не пишат тука ... :evil:

Първо си избърши пяната от устата! Второ си оправи поведението, че направо не се траеш- още те помня с онези приказки за изпразването от страна на Митьо върху лицата на феновете в една друга тема! Покрай онези ти изхвърляния ти си отдавна компрометирана личност! Трето- кои по- точно хиляди фенове те упълномощиха да говориш от тяхно име и в ролята на какъв би трябвало да го правиш? И ти, и Форевъра си умирате да се изживявате като някакви последни инстанции и хора, чийто мнения не търпят възражения!!! Като си такъв бабаит, защо не предложиш какво да се прави и да поведеш хората, а всеки път хвърляш плюнки и питаш "А, сега какво правим?", т.е. хем ти се иска, хем не ти стиска! Жалка картинка си ти и себеподобните ти!!!

Върни се в “Архив”