Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balef

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот balef » 04 авг 2014 01:51

Батков и Гонзо вън от ПФК Левски !!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 02:16

Честито левскари !

Иска ми се да напиша нещо , но не мога . Амин

ПС:УБИВАТ НИ ОТВЪТРЕ !!!
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 авг 2014 08:24

Изображение

ул. ТОДОРИНИ КУКЛИ - Спортният директор на футболния Левски Георги Иванов връчи мандат на Росен Плевнелиев да определи кой да бъде треньор на Левски през следващите два месеца.

"Мандатът на Мурсия изтече, а аз нямам много идеи. Може да пробваме с Плевнелиев, защото той вече има опит в откриването на хора, които да запълват двумесечни дупки" - обясни пред медиите Гонзо.

Както е известно, президентът прави селекцията на служебния кабинет и със сигурност от списъка с проекто-министри има опция да се насочи един, който два месеца да се оправдава, че заварил посредствен тим, в който цари анархия и няма как всичко да се промени.

"Левски изпитва остра нужда от свежи оправдания и в политическите среди се надявам най-после да открием специалист, който да се задържи на треньорския пост повече от 2 месеца. Но дотогава ще мечтаем" - сподели и Тодор Батков, който ей богу, няма никаква идея що така вървят нещата.

zhelyo
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 авг 2014 09:41

Боримиров е каратист - респект, влиза с маваши гери :lol: :lol: Иначе за Гонзо ... в момента няма правилен ход, мисля :? Изгони Пепе-то и сега какви ще ги надроби, само Господ знае :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 04 авг 2014 09:42

Ебати пародията. :) :mrgreen: :lol:

milka

Левски и Гонзо са срам !

Мнениеот milka » 04 авг 2014 10:40

Левски за пореден път доказва какъв непрофесионален отбор са във връзка с предстоящата смяна на Пепе Мурсия . Гонзо и той яко ще се издъни ,ако го махне Мурсия след 3 мача . Цяло лято се говореше за тоя Мурсия и сега изведнъж го махаме ? Ми тоя човек не познава играчите още + ,че няма материал за работа какво искат левскарите да направи от кюфтето Божинов оня убиец Минев , шарана на вратата ? Европейски шампион ли ?!

Пълна пародия е Левски и управата им !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 авг 2014 11:01

Blue Mind написа:Никога няма да се оправим,тоя филм сме го гледали 2 пъти ,сега ще ни е за 3ти...има скрити неща в този отбор,които просто никой не знае и са се събрали една пасмина глупаци облечени във власт,който правят каквото си поискат....

истината братле е ясна: този Левски играе черно тото от 4-5 год. насам и не е самичък.В цирка са и Лудогорец и червените и Славия и Локото ПД ,СФ.
Мурсията е надушил това и не иска да играе този цирк и за това му бият шута.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 04 авг 2014 11:02

Хора,няма нищо официално още, само спекулации!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 авг 2014 11:07

А ако на срещата бъде декларирана подкрепа за Мурсия? И мен ме съмнява да се свиква пресконференция, за да се съобщи новината, че няма новина, де... Големият проблем на Пепе, както споделиха и други съфорумци бе езиковата бариера. И не само тази лингвистичната, ами и онази - футболната. Просто, колкото и да казват, че си приличаме с испанците (не познавам между другото нито един испанец, така че не мога да го знам), явно на футболно ниво нямаме нищо общо. Чудих се в мача със софийското Локо какво разбират, като вика на испански. Какво щеше да стане, ако вместо безумно слабите Кунчев Стойчев, Белаид и Бжинов, разполагаше с Пламен Илиев, Рабех, Томашич и Гара Дембеле... А комичните изпълнения на Кунчев ме карат да мисля, че този или нарочно ги прави или е най-некадърния вратар на "Левски" вардил в официален мач. Странно е също защо в Гърция иберийски (португалски) треньори виреят, а тука на плюнка разстояние - не. Явно и гърците разбират средиземноморския футболен език повече от нас. Само че днес искам, макар и да знам, че няма да го направят журналите, да попитат Гонзо за селекцията. Другото е за младите. Промени в ръководството не са подходящи сега. Щом е тръгнал в гората, Гонзо знае, че ще срещне мечки. Сега да видим - ще бяга с писъци или ще се изправи срещу мечката. Най-лесно е да хвърли оставка. Нещо много нередно става в този клуб. Да бяхме в цветущо състояние без Гонзо - разбирам. Ама не бяхме. Чисто спортно, от Ясен насам този отбор играе всичко друго, но не е и футбол. В управленски план - от 2007 или някъде там е някакъв невъобразим батак. А беше толкова просто, Гонзо. Майстора, Кокала, Мъри. С Мъри не стана - ок. Останаха обаче Кокала и Майстора. Залагаш на сигурното и това е. Сега пак ще се плащат неустойки, ще ни разнасят по европата и тъ нъ.

Вярвам, че ще продължаваме да чупим тъпомери и занапред. И е крайно време директор да стане някой, който не е бил футболист. Явно тея много ги е удряла топката в главата.
Последна промяна от metodito на 04 авг 2014 11:21, променено общо 1 път.

alston
Контакти:

Мнениеот alston » 04 авг 2014 11:21

Много ми се ще да чуя отговор от Гонзо . Ако Мурсия е грешка ,то кой е виновен за нея? И очаква ли сериозно име от треньорската професия някога да поеме отбора , след като само след 3 мача може да бъде уволнен? Всъщност не" може да бъде уволнен" , а ще бъде уволнен, защото няма да е направил добра подготовка с футболисти доведени във втория кръг на шампионата. В ръководството на Левски има явен дефицит на акъл. Таях някаква надежда, че този път ще оставят треньора да работи/под треньора, нямам в предвид Екимови Р.Михайлов/, да има някаква концепция за развитието на отбора , но Гонзо си е Гонзо. Едно време главата му служеше за вкарване на голове, но явно не е останало нищо в нея от многото удари на топката. Кое гарантира , че виждането му за развитието на Левски е по- правилно от това на Мурсия.

Върни се в “Левски”