III кръг: Славия - ЦСКА - 2:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: III кръг: Славия - ЦСКА

Мнениеот W84me » 04 авг 2014 09:09

mistreated написа:Безобразните грешки и на двата отбора при головете, както и някои наистина необясними смени на Стойчо и липсата на смени за Радуканов до 88 минута, определено ме карат да се замисля сериозно дали този мач изобщо се игра. Като прибавим и липсата на телевизионно излъчване... 2:2 си е много добър, като коефициент резултат.

Да кажеш, че не сте правили необясними смени досега, щях да те разбера...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 04 авг 2014 09:10

Вчера играхме точно 20 минути, останалото...Пълна трагедия, Славия ни надиграха...Много сме зле в защита, ама много.
Браво на Буш, вчера пак добре, Антон и Миле също, въпреки че не помагаха много в защита...Със Силва не разбрах какво стана, стоя 5-10 минути на терена и го изкараха.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 авг 2014 09:14

W84me написа:
mistreated написа:Безобразните грешки и на двата отбора при головете, както и някои наистина необясними смени на Стойчо и липсата на смени за Радуканов до 88 минута, определено ме карат да се замисля сериозно дали този мач изобщо се игра. Като прибавим и липсата на телевизионно излъчване... 2:2 си е много добър, като коефициент резултат.

Да кажеш, че не сте правили необясними смени досега, щях да те разбера...

Да изкараш най-добрия си играч на терена в 60-тата минута, при положение, че всичко най-хубаво тръгва от него в атаката на ЦСКА... Колкото и да ви се иска да е слаб треньор Младенов, чак толкова слаб не е. Мирише си сериозно този мач, това е моето мнение.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 авг 2014 09:17

mistreated написа:
Да изкараш най-добрия си играч на терена в 60-тата минута, при положение, че всичко най-хубаво тръгва от него в атаката на ЦСКА... Колкото и да ви се иска да е слаб треньор Младенов, чак толкова слаб не е. Мирише си сериозно този мач, това е моето мнение.

Слушах мача по Дарик, коментаторите не спираха да коментират отиграванията на Карачанаков, после наистина се учудих, че го смениха.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 04 авг 2014 09:26

Въпреки, че едно момче в официалния форум преди 5-6 дни беше писал, че "дочул", че мача е 2:2 с обръщалка, не знам...Според мен си се игра мача, имаше доволно фенове и на двата отбора.
Карачанаков тича и се бори много и според мен просто нямаше повече сили, почна да стои с кръстени ръце и едвам дишаше, както винаги...
Той и миналия, и по-миналия мач беше сменен около 70та минута.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 04 авг 2014 09:38

Най-големият проблем според мен са ни "бековете"...Не защото са слаби, а защото не играят такива.
Мисиджан едва ли е по-слаб от бавния и тромав Супусепа, а Апостол е трагичен...Защо не беше потърсен поне един ИСТИНСКИ десен бек, не знам...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 04 авг 2014 09:41

Нормално, Карачанаков последно време се раздаваше повече извън терена, отколкото да набляга на футболните занимания.
Иначе бековете са ни трагични всеки мач, особенно от ляво тоя Супусепа е мега неорентиран и ме е жал да гледам как си правят пишки с него всеки мач.
С оглед на създалата се ситуация трябва да сме доволни от спечелите до момента точки.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 04 авг 2014 09:44

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Нормално, Карачанаков последно време се раздаваше повече извън терена, отколкото да набляга на футболните занимания.
Иначе бековете са ни трагични всеки мач, особенно от ляво тоя Супусепа е мега неорентиран и ме е жал да гледам как си правят пишки с него всеки мач.
С оглед на създалата се ситуация трябва да сме доволни от спечелите до момента точки.

Определено.
Миналата година по това време имахме 3 точки от 3 мача, сега имаме 7 и сме първи. :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 04 авг 2014 09:48

А аз съм учуден как така ги няма дежурните плюещи? Друг път при равенство 50 страници плюмки от двама-трима наши, сега нищо? :shock:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 авг 2014 09:49

Venko123 написа:А аз съм учуден как така ги няма дежурните плюещи? Друг път при равенство 50 страници плюмки от двама-трима наши, сега нищо? :shock:

Като никой не е гледал мача... Голяма тъпня е това с непредаването на срещите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”