Деградацията на младото общество

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Re: Вярвам,че не всичко е загубено!

Мнениеот kirchaka » 04 авг 2014 01:58

GGMU_forever написа:[offtopic]Аз съм в 4-та езикова гимназия. :)[/offtopic]

И кво от тва? :?
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Деградацията на младото общество

Мнениеот smoothc » 04 авг 2014 01:58

Семейството/децата му са част от неговата паница. Децата на съседите му обаче не са.

И това какво означава!? Да си затвори очите както за хубавите,така и за отрицателните неща свързани с тях?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 авг 2014 03:00

Vojdek написа:Мхм, да, добре. Понеже по соца, по бригадите не беше Содом и Гомор? :lol:

А сега обясни на някое от тези деца, що е то бригада и що е то Содом и Гомор :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 авг 2014 03:10

smoothc написа:
Семейството/децата му са част от неговата паница. Децата на съседите му обаче не са.

И това какво означава!? Да си затвори очите както за хубавите,така и за отрицателните неща свързани с тях?

Абе деградирали типове сте 8-) Проумейте го най-накрая и свиквайте с тази мисъл 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 авг 2014 09:05

Tommi написа:
Alexx написа:
damyanov1963 написа:Доста преди да се родиш, в България властваше един строй, наречен Социализъм, начело с един диктатор - Тодор Живков. При тях такива работи бяха не само абсолютно забранени, но и недопустими!

Социализъм никога не е имало в България. Тодор Живков не е бил "баш" диктатор, защото режимът не беше тоталитарен ,а автотоарен. Тодор Живков беше просто лицето на режима, но всъщност България я управляваха много хора и кланове. Включително и самия Живков.

Социализмът е икономическа система, не е форма на държавно управление.

Така е! Комунизма вече е форма на управление.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 04 авг 2014 10:28

Младежта обича днес лукса. Тя има лоши обноски, пренебрегва авторитетите, няма уважение към старите хора и говори тогава, когато трябва да работи. Младите вече не стават на крака, когато в стаята влезе по-възрастен човек; те бърборят в обществото, на масата си избират най-хубавото, кръстосват крак върху крак и тиранизират своите учители.
Сократ

Какво се случва с младите? Те не уважават възрастните, не се подчиняват на родителите, не спазват закона. Бунтуват се по улиците, подбуждани от диви идеи. Моралът им запада. Какво ще излезе от тях?
Платон

Не виждам надежда за бъдещето на народа ни, ако то зависи от днешната разюздана младеж, тъй като всички младежи са неописуемо безразсъдни... когато аз бях млад, ни учеха на дискретност и уважение към възрастните, но днешните младежи са невъзпитани и невъздържани.
Хезиод

Само да уточня - не харесвам чалга, на 27 години съм, не одобрявам много от нещата, които правят пуберите, а някои просто не разбирам. Само съм сигурен, че колкото повече се отдалечавам от тях, толкова повече ще бъдат нещата в поведението им, които не разбирам.
Плюйте смело по младежите, изливайте си злобата, спокойно, на тях не им пука особено. Както виждате нито сте първите, нито ще сте последните, от хиляди години е така. А ние, от малко по-предните поколения, тайно си знаем, с хубаво си спомняме колко "благоприлично" сме се държали със съученичките ни, и какво сме правили на 16. Само че тогава нямаше социални мрежи, и всичко си оставаше за нас, и евентуално приятелите ни. Сега друго е модерно, и няма какво да направим по въпроса.
И да знаете, по соц-времената секс не се е правил от младите, абсурд! Идете питайте баща си, ако не вярвате. Само гледайте майка ви да не е наблизо. Тя никога няма да си признае ;)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 авг 2014 10:47

Деградацията е вследствие промиването на мозъците на младите от комунистите и троловете им
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 04 авг 2014 11:58

stefani написа:Деградацията е вследствие промиването на мозъците на младите от комунистите и троловете им

Всичко започва от глават и сърцето.Жал ми е за вас.Докато вярвате на масмедии и организации които сформират общественото мнение.Холивуд,СНН,ЙБС,ББС.НАТО,ЕС,ООП.Имали будали,всичко напред ще върви.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: dafquezz

Мнениеот Странджата » 04 авг 2014 13:04

Ма какъв ти секс в онази Аркадия? Ако е имало нещо, то си е било едно невинно еВане :) Да не забравяме, че и думата
секс
не е със славянски (съветски) произход. Така че не бъркайте прогнилата западна процедура с изконното нашенско повсеместно еВане :)

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 04 авг 2014 15:19

metodito написа:Социализъм в България не е имало и не може да има. Имало е тоталитаризъм. Социализъм може да има в силни държави с работеща избирателна система.

Дали родителите си дават сметка, че в съседната стая детето им не се разсъблича, за неизвестен брой харесвания на снимката?

Колко добре го е написало детето: родителите. Същите тези родители са израснали през 80-те. Чалгата я има поне от 20-те години на миналия век, за която и Михаил Кремен в "Романа на Яворов" споменава. В края на тоталитарния период, това е музиката на "средното" (родените в края на 60-те, началото на 70-те) нискообразовано население, а на слушането на поп-фолк не се е гледало толкова критично, както на слушането на рок, пънк и ню уейв. Именно рокът от началото на 90-те, когато процъфтяваше, никнеха метъл и рок групи в градове и градчета. В средата на 90-те в Търново имаше поне 10 активно свирещи по клубове банди, и още два пъти по толкова еднодневки. Появиха се групи, като "Контрол", "Нова генерация", "Кале", "Клас", малко по-късно "Хиподил" и др. Тогава все още имаше шанс за България. Помните ли? Изведнъж поп-фолкът, който беше доста отслабнал получи сериозна финансова инжекция, а ариергардът, който го промотираше беше част от мутренско-ченгеджийската мафия на властта. С т.нар. поп-фолк, дойдоха и противоречията между новото и старото поколение - между статуквото и промяната. Между надеждата за "нова и млада България" и "ранения комунистическо-олигархичен звяр". Ставаше дума за битката на ума на хората. "Мъни-мъни" срещу "Директор на водопад", Цеца срещу Митко Воев, "Доко-доко" срещу Кольо Гилъна. Българите направиха своя избор!

Аз бях тийнейджър в средата на 90-те и да не бях какво ли можех да направя, но "благодаря" на всички чичковци и батковци, които са слушали тогава Цветелина, Цура, Кура и не знам си кво си. Вие сте едни от съсипителите на Майка-България.

Евала, пич!
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Върни се в “Свободна зона”