metodito написа:Просто тези, които хвърлят салфетки не мога да ги приема за част от моя народ, а то постепенно аз почнах да изглеждам, като небългарин..
Ето това изречение казва всичко за България към 04.08.2014 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
metodito написа:Просто тези, които хвърлят салфетки не мога да ги приема за част от моя народ, а то постепенно аз почнах да изглеждам, като небългарин..
Странджата написа:Ако някой публично заявява, че е индивидуалист и се интересува само от собствената си личност, това е апория. Не може за тебе светът да си само ти, а в същото време да прокламираш това за другите. Или отминаваш с гордо мълчание всичко, което не си ти, или не си такъв индивидуалист, какъвто се мислиш. Идивидуалист във форум - това пък вече е непостижимо!
Не може да не се интересуваш от другите, ако принципът ти е , че си свободен да правиш това, което тях не ги засяга - в смисъл не нарушава тяхната свобода. Нали ти си критерият - как така ще определиш кое за другите не нарушава свободата им?
Не е лошо човек малко да помисли, преди да декларира нещо, пък макар и да е от чужди книги. Как така и "аз съм моят свят" (по Витгенщайн), и този свят можеш да го намериш в книгите на хикс. Ами вече станахте двама и ти кой от двамата си?
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Swarovski написа:metodito написа:Просто тези, които хвърлят салфетки не мога да ги приема за част от моя народ, а то постепенно аз почнах да изглеждам, като небългарин..
Ето това изречение казва всичко за България към 04.08.2014 г.
pomiqr174 написа:Деградиралите тинейджърки като пораснат стават отлични съпруги. А тая като авторката и инакомислищите на 30 години тепърва деградират и не стават за нищо.
Tommi написа:pomiqr174 написа:Деградиралите тинейджърки като пораснат стават отлични съпруги. А тая като авторката и инакомислищите на 30 години тепърва деградират и не стават за нищо.
Страхотна логика!
Да общността не ме интересува и не трябва да ме интересува.
Долгопол написа:Странджата написа:Ако някой публично заявява, че е индивидуалист и се интересува само от собствената си личност, това е апория. Не може за тебе светът да си само ти, а в същото време да прокламираш това за другите. Или отминаваш с гордо мълчание всичко, което не си ти, или не си такъв индивидуалист, какъвто се мислиш. Идивидуалист във форум - това пък вече е непостижимо!
Не може да не се интересуваш от другите, ако принципът ти е , че си свободен да правиш това, което тях не ги засяга - в смисъл не нарушава тяхната свобода. Нали ти си критерият - как така ще определиш кое за другите не нарушава свободата им?
Не е лошо човек малко да помисли, преди да декларира нещо, пък макар и да е от чужди книги. Как така и "аз съм моят свят" (по Витгенщайн), и този свят можеш да го намериш в книгите на хикс. Ами вече станахте двама и ти кой от двамата си?
Странджа, ти отново уцели десетката. Няма какво да добавя.
GGMU_forever написа:[offtopic]Аз съм в 4-та езикова гимназия.[/offtopic]
Деградацията става все по-голяма в следващите поколения. Нищо добро не ни чака.
Tommi написа:GGMU_forever написа:[offtopic]Аз съм в 4-та езикова гимназия.[/offtopic]
[offtopic]Хващай си я за гадже, виж какво интелигентно момиче.[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 17 госта